קריאה לסדר!

hartuvim

New member
קריאה לסדר!

בנות יקרות לא תאמינו: (אני מתוודה עכשיו...)- שוטטתי בפורום חתונות של תפוז (מודה, מודה...) ואת מי מצאתי שם? את נטלולה25 שלנו, שכבר התחתנה, ות לולי ואת דינדין שבדרך(?) ומכיוון שגם אני בדרך, אני קוראת מכאן לכל המתחתנות- תשתפו גם אותנו! זה כ"כ מרגש לראות את התמונות ולקרוא את החוויות! זה שאנחנו עוסקות כאן בנושאים כאובים לא אומר שאסור לשמוח. אז בבקשה, בבקשה, בבקשה- תשמחו גם אותנו. ( וכמובן, הכל נכתב באהבה רבה, שלא יהיה ספק). שירה.

לולי80

New member
שטינקרית../images/Emo8.gif

טופ.. שירה אני אשתף, אבל ישר אח"כ גם את צריכה... אז קודם כל למי ששואלת למה אני ערה (אני מניחה שאני היחידה ששואלת את זה...)... פרזנטצייה מחר.... וכיוון שיש לי מאסטר בלמרוח זמן... - אני ערה. טופ בכל אופן. השבוע התווסף לי בשעה טובה עוד
לרשימה: צלם, עוד אבן קטנה ירדה לי מהלב...(יששששששש, עוד מיליון טו גו...) בכל אופן, נכנסתי לפורום מתחתנים... לשמוע ולראות על מה המהומה, מה צריך לעשות בעצם (כיוון שאין לי שמץ של מושג) אז הבחורות שם נותנות עצות שואלות שאלות וכו'... בכל אופן... שירה בדיוק נתקלה בהודעה שלי שם (חכי חכי, אחרי בצפר אני והכנופיה שלי נתפוס אותך... על זה שאת מלשנית קטנה... - (כן זה בצחוק... - אין לי באמת כנופיה...
), שבה אני מתייעצת האם כדי להתחתן בלי משקפיים, הסברתי שאני מאוד מחבבת את המשקפיים שלי (מאוד נוח לי להסתתר מאחוריהן), ושאני לא רוצה רק בגלל שאני מתחתנת להתחפש למישהי אחרת ולשים עדשות... הקיצר התייעצתי האם זה בעייתי משקפיים: בחופה ובריקודים שלא ייתקע בהינומה וכו'...הקיצררררר... אני ככל הנראה מקשיבה לי (כן, שמעתן נכון, לול מקשיבה לעצמה ...אולי... נראה... לא בטוח.. תלוי...
) והולכת להופיע עם משקפיים... זהו ביינתים , אני הולכת להמשיך לעבוד עד אור הבוקר... שיהיה לילה טוב/בוקר טוב... אוהבת לול נ.ב. כן הילד הקוריאני בתמונה זו אני....
(בואנה אני שנונה באחת בלילה... אני בטח לא אזכור כלום בבוקר, אז עימכן )הסליחה...

hartuvim

New member
את מתוקה שחבל על הזמן!!!

העידכונים שלי בהמשך, אני רצה לעבודה...

בנוגע למשקפיים...

אני התחתנתי בלי המשקפיים, אבל גם בלי עדשות...את בטח שואלת את עצמך איך ראיתי למרחק...אז זהו שלא... זה עזר לי קצת בהפחתת הלחץ בעיקר בחופה, לא לראות את כל האנשים שעמדו בקהל והאנשים החשובים עמדו לידי, אז ככה שלא הייתה בעיה... ...אבל עכשיו ברצינות, תלכי עם ההרגשה שלך ואם נוח לך עם המשקפיים, שימי אותם...אין לי ספק שאת יפהפיה גם איתם... בהצלחה בהמשך ההכנות...תמשיכי לעדכן...

לולי80

New member
קיצי!!!!!!!!!!!

אהובה שלי... נשמתי חמדתי.... האור של חיי.... האחות הכי טובה בעולם!!!!!! כמה שאני אוהבת אותך!!! תודה לך על הפירגון..... אוהבת אותך יותר מהכל לול. נ.ב. גבירותיי וגבירותיי... קבלו בחשיפה ראשונה את אחותי הקטנה: קבלו אותה במחיאות כפיים (התמונה צולמה על הבוקר איך שהיא פתחה עיינים... ) אבל בכל זאת תראו כמה שהיא משגעת הקופיפה הקטנה שלי...

מניסיוני...

נכון שהחתונה שלי היתה כשרק המציאו את עדשות המגע...
וברצינות, בזמנו היו רק עדשות מגע "קשות" (את הנושמות הוסיפו מאוחר יותר )וזה היה סיוט נוראי, התעקשתי להינשא עם עדשות כמובן, לא הקשבתי לאזהרות, ובסוף הערב ממש לא ראיתי מול העיניים שלא לדבר על כך שרוב הערב כולם חשבו שאני בוכה כי העיניים התעייפו מהמצלמות ובכלל, והיו אדומות ודומעות... לכי עם הלב ועם מה שנוח לך, שתוכלי להנות ולהרגיש טוב. הקשיבי לעצמך, זה הדבר הכי טוב שתוכלי לעשות בשביל עצמך... חוץ מזה שאת יפה בכל מצב...

fox28

New member
הלוואי שהיה לי מה לכתוב

אני והחבר שיחיה כמיט 6 שנים יחד ואין ניצני חתונה באופק.. אולי במילניום הבא..

hartuvim

New member
זה בסדר

אנחנו מתחתנים אחרי 7 (וחצי) שנים יחדיו... אז יש לך זמן. סתם, חמודה. אני באמת חושבת שכפי שאמר קהלת: זמן לכל ועת לכל חפץ על פני האדמה (ציטוט לא מדוייק). אני בכלל לא הייתי בעניין של להתחתן עד לפני שנה בערך, וגם מאז אני עדיין חוששת הרבה, יחד עם השמחה והאהבה. (ואם היית שואלת אותי עוד לפני כן, אז בכלל לא הבנתי למה אנשים עושים את זה לעצמם). אני מאמינה מאוד שכל דבר בא בזמנו, וכשתגיע העת הנכונה לכם אתם תחליטו על חתונה (או שתחליטו שאין חתונה, גם זאת אפשרות, נראה לי). באהבה, שירה.

לונה..

New member
טוב, אז ככה

סתם, מה לי ולחתונות...
רק רציתי לאחל מזל טוב קולקטיבי לכולן, והמון הצלחה עם החתונה והזוגיות (וואי כמה אומץ וכוח יש לכן, רק כתבתי שתי מילים על חתונה וזוגיות והתחלתי להתעייף) והצלמים והמוזיקה והאורחים והחיים והעניינים ובעצם... בהכל
ואני מסכימה עם שירה - חופשי תשמחו גם אותנו!

לולי80

New member
תודה לכולן על הברכות והאיחולים!!

אין כמוכן בכל העולם!!!!! שיהיה לילה טופ לול נ.ב. סקלי... בהחלט צריך לצרף את התמונה הזו לאותו שירשור.. אבל יש לי כמה יותר מוצלחות...
אני מיד אשלח תמונה עדכנית שלי...

למעלה