קריאה לסדר - 0ופרמ1ט1

ram9

New member
מנצל קצת אבל...

גם אותי היום בדרך ללימודים תפס ברד וגשם חזק, הכפפות שבדרך כלל מנעו את כניסת המים כנראה כשלו עקב הגשם הכבד. הכפפות דרך אגב של פרו גריפ. עכשיו השאלה שלי היא הרי יש על הכפפה את המיגוני קרבון ועליהם סוג של פלסטיק נראה לי והכפפה עצמה היא מעור, איך אפשר לייבש אותה ואם יש אפשרות לשלוח אותה לציפוי נגד גשם?, אני יודע שלמעיל שלי שנשלח לניקוי עשו אחרי זה את אותו ציפוי שמונע מהמים לחדור אחרי שאתה עושה ניקוי אפשרי גם לכפפות?. ערן.

ןRע

New member
שיט ../images/Emo67.gif

המשתמש ram9 הוא של אחי בעצם, ולא שמתי לב שהוא מחובר, מתנצל התגובה למעלה אמורה להיות שלי. סליחה,ערן.

הרושמת

New member
נובמבר 02???? שיריונר??

אני תלילי את הכפפות על החימום בעבודה בתקווה (הקלושה מאוד) שהם יתייבשו עד שאני אסיים לעבוד. ככה זה כשקונים בזול...

ןRע

New member
דווקא הוא היה בצמ"ה, הנדסה קרבית.

חוץ מזה שזה יקח שעות נראה לי לכפפות להתייבש רק שלא יימס הפלסטיק הזה. כמו כן, שקנית אותם במטרו הם עלו לי 350 ש"ח ואז פשוט קניתי כי לא היו לי כפפות, אשמח אם תוכלי להמליץ על כפפות טובות לחורף במחיר סביר. תודה,ערן.

Le Duke

New member
כפפות חורף של Orina. להשיג ב"ברוש"

עבדו מעולה בגשם של שישי ,90KM. כבר חורף רביעי ולמעט העובדה שאיבדו קצת מיכולת החימום ,אין טענות.

ןRע

New member
תודה

שתיהיה הפוגה קצת של הגשמים אני יקפוץ לשם, תודה רבה.

כRובי

New member
../images/Emo41.gif שישי הקרוב ../images/Emo41.gif

אני וה-TPR מפריעים לנערות העובדות במנדרין בשעות הבוקר - כל מי שגבר גבר (וגם הרושמת), מוזמן!

kramberg

New member
יאללה

אני בפנים

SMחן

New member
באמת בשעה טובה!!! יאללה גזים!...

נו אז איפה זה יוצא בדיוק, המקום הזה?

למעלה