קריאה למתנחלים

רוננין

New member
קריאה למתנחלים../images/Emo70.gif

רצוי מאד שתפעלו נגד האויב הערבי ולא נגד כוחות הביטחון שלנו.

יוֹאב

New member
נגדכם?

כוחות הבטחון באים לפנות את גוש קטיף. הרי ידוע לכל כי ההתיישבות ברצועת עזה, היא אינה חוקית. אתם, המתנחלים, יוצאים בגלוי ובאופן מעשי, כנגד כוחות הבטחון הישראלים!! תתביישו לכם. כנראה כאשר נכתב "מהרסייך ומחריביך ממך ייצאו" הכוונה הייתה לכל אותם מתנחלים שיוצאים כנגד הממשלה הריבונית במדינת ישראל, וכנגד המשטרה והצבא. גם כן ציוניים. גייס חמישי אולי. יותר מתאים לכם.

NimrodOZz

New member
אתה מעוות אמת על בסיס קבוע

אני ממש לא יודע מאיפה להתחיל...| הרי ידוע לכל כי ההתיישבות ברצועת עזה, היא אינה חוקית ההתיישבות בגוש קטיף חוקית עד שחוק ההתנתקות עבר. עד אז מותר היה להתיישב שם. המתנחלים, יוצאים בגלוי ובאופן מעשי, כנגד כוחות הבטחון הישראלים!! חלק גדול מהמפגינים (אולי אפילו רוב) אינם מתנחלים, הם אינם יוצאים כנגד כוחות הבטחון באופן אישי אלא נגד ההחלטה לעקור את מתישבי גוש קטיף מביתם, ונגד ראש הממשלה שיצא ברגל דורסנית נגדם. כאשר נכתב "מהרסייך ומחריביך ממך ייצאו" הכוונה הייתה לכל אותם מתנחלים שיוצאים כנגד הממשלה הריבונית במדינת ישראל, וכנגד המשטרה והצבא למעשה הפסוק הזה הוא פסוק של ברכה, המכווון לירושלים, הפירוש הוא שמהרסי ומחריבי ירושלים יצאו ממנה. אני לא יודע אם זו בורות או סתם דמגוגיה. גם כן ציוניים כן, ציונים, מבצעים בפועל את הציונות שעד לפני דור היתה נהוגה בקרב חלק אחר של העם. גייס חמישי אולי. יותר מתאים לכם. גיס חמישי? אם הם היו גיס חמישי מזמן היתה פה מהפכה שילטונית, בסך הכל מדובר באנשים שמתנגדים למהלכי ממשלה. לא מתנגדים למדינה ולא לציונות. בניגוד לסקטור אחר... עוז.

יוֹאב

New member
תגובה

ההתיישבות בגוש קטיף חוקית עד שחוק ההתנתקות עבר. עד אז מותר היה להתיישב שם. - ומדוע אתה חושב שלמדינה יש סמכות להתיר התיישבות ברצועת עזה? האם לממשלת ירדן הריבונית יש את הסמכות להתיר התיישבות, בירושלים, למשל? חלק גדול מהמפגינים (אולי אפילו רוב) אינם מתנחלים, הם אינם יוצאים כנגד כוחות הבטחון באופן אישי אלא נגד ההחלטה לעקור את מתישבי גוש קטיף מביתם, ונגד ראש הממשלה שיצא ברגל דורסנית נגדם. - אל תיתמם. מתנחלים או אנשי ימין. אותו הדבר במקרה הזה. מתנגדי ההתנתקות נכנה אותם. בסדר? יוצאים בפומבי כנגד חיילי צה"ל ושוטרי מדינת ישראל. בושה! למעשה הפסוק הזה הוא פסוק של ברכה, המכווון לירושלים, הפירוש הוא שמהרסי ומחריבי ירושלים יצאו ממנה. אני לא יודע אם זו בורות או סתם דמגוגיה. - לא זה ולא זה. אני יודע את משמעות הפסוק. הדגש הוא על היציאה של מהרסייך ומחריבייך, ולא על כך שהם ייצאו דווקא ממך. זה היה נסיון המחשה. הפסוק הזה מופנה כלפי אנשי שמאל פעם אחר פעם, בתואנה כי אנשי השמאל שונאים את המדינה ומנסים להזיק לה. כן, ציונים, מבצעים בפועל את הציונות שעד לפני דור היתה נהוגה בקרב חלק אחר של העם. - איזו ציונות? כיבוש של עם אחר זו ציונות? גיס חמישי? אם הם היו גיס חמישי מזמן היתה פה מהפכה שילטונית, בסך הכל מדובר באנשים שמתנגדים למהלכי ממשלה. לא מתנגדים למדינה ולא לציונות. בניגוד לסקטור אחר... - כן, גייס חמישי! תפגינו כמה שאתם רוצים, אבל תכבדו החלטת ממשלה והחלטת כנסת. אל תפעלו בדרכים אלימות ובוטות כל כך כנגד שוטרים וחיילים! אם ערבי היה יוצא נגד המשטרה, אתה והחברים שלך, הייתם קופצים בזעקות 'בוגד!'. אז מה ההבדל?

NimrodOZz

New member
יש לנו פה ויכוח

על סמכות המדינה. רצועת עזה נכבשה על ידי ישראל? כן. כחלק מהכיבוש הזה, יש למדינה המסכות מה לעשות עם השטח הזה? כן. המדינה החליטה לישב את האזיור הכבוש הזה? כן. אתה יוצא נגד הסמכות של המדינה? אוי ואבוי! גיס חמישי! הסמכות של ממשלת ירדן בירושלים פקעה ברגע שירושלים נכבשה על ידי מדינת ישראל. ההכללה שלך: מתנחלים=אנשי ימין=הינו הך=מתנגדי התנתקות, נראית כאילו שנתקעת בתגובה. כאילו שממש אין לך מה להגיב אז אתה מגיב בכעס, מה הסיפור? "ושוב אני חוזר ואומר: "מתנגדי ההתנתקות" (שמע, אני תל אביבי ומתנחל לפי הגדרתך) הם נגד ראש הממשלה, המבקש לבצע טיהור אתני של איזורים בישע. אם הם היו נגד המדינה הגיוני שהם היו נוהגים כמו אנשי ה"נטורי קרתא" החרדים, מתנתקים באמת מהמדינה. לא מצביעים בבחירות ולא משרתים בצבא המדינה. אני יודע גם מהי משמעות הפסוק, זה שאנשי ימין משתמשים בו נגד אנשי שמאל, לא אומר שהם צודקים בפירושם וגם הם דמגוגים או בורים. על הציונות: מי ש"כובש עם אחר" הוא המדינה ולא המתנחלים, הם מקימים ישובים, בונים, ונוטעים בארץ ישראל, זו ציונות. (אלא אם כן יש לך הגדרה אחרת...) עוז.

TheOrion

New member
מצטער להודיעך, אך כיום

האויב= 1) מחבלים(לא אויב ערבי, אלא מחבלים באשר הם) 2) מתנגדי החלטות ממשלה חוקיות הפלא ופלא, אנשי הימין הקיצוני מתנגדים לתכנית ממשלתית שעמדה בשלושה מבחני חוק. 1) ישיבת ממשלה 2) הצבעת המליאה. 3) עתירות לבג"צ כנגד התכנית. אם אחרי שלושת השלבים הנ"ל, המוכיחים את חוקיותה של התכנית, את טוענת שאינכם(אנשי הימין הקיצוני) אויבי הדמוקרטיה במדינה שלנו, את צריכה לרענן את ההגדרה של דמוקרטיה ואויביה במוחך.

NimrodOZz

New member
העובדה שהחוק עבר בכנסת ואת מבחן

בג"ץ איננה אומרת שהחוק איננו רשע. אחד מכללי הדמוקרטיה היא שהדמוקרטיה מגינה גם על המיעטוטים, כשהמיעוט הזה נדרס על ידי שלטון הרוב הרי שהשלטון רשע והדמוקרטיה מנוצלת לרעה. (ואני עדיין לא נכנס לסוגיית הבחירות והבטחות רוה"מ לפני הבחירות). עוז.

TheOrion

New member
בוהו?

העובדה שהחוק עבר את כל המבחנים, אומר שהוא עומד בתנאי הדמוקרטיה. דהיינו, הפגיעה שלו במיעוט הינה מידתית ומוצדקת, לפי הכנסת ובג"צ. לדעתך לא? חבל. נסה להיות בכנסת ובבג"צ על מנת שדעתך תוכל באמת לשנות משהו.

NimrodOZz

New member
עוד חסיד של הדמוקרטיה

זה פשוט מראה שאין לך מושג בדמוקרטיה... לפי מה שאתה אומר זה שבגרמניה, חוקי נירנברג היו חוקיים (בלי להשוות לשואה, החוקים האלו היו הרבה לפני). בארה"ב, החוק שאסר על שחורים להכנס לבית קפה של לבנים או לשבת באוטובוס של לבנים היה בסדר, כי הוא הי דמוקרטי. אני גם די בטוח שאתה נגד עבודה בשבת, ונגד גידול של חזיר, ונגד מכירת חמץ בציבור בזמן הפסח כי כל אלו הם חוקים דמוקרטיים... צא מהסרט, החוק הזה הוא לא יותר מנבלה ברשות החוק, חוקי אבל מסריח. עוז.

TheOrion

New member
חחחח אהבתי את הנסיון שלך...

חוקי נירנברג לא היו דמוקרטים. אתה רוצה לדעת למה? לך למד הסטוריה, כי כנראה שעד היום לא למדת. בארה"ב, החוק שאסר על השחורים להיכנס לבתי קפה, גם הוא לא היה דמוקרטי. אבל לא מכיוון שהוא לא עבר בפרלמנט או בקונגרס, אלא מכיוון שהוא נוגד את ערכי הדמוקרטיה. עכשיו אתה בטח תוהה מה הם ערכי הדמוקרטיה, נכון? פתח ספר, אחר מהתנ"ך, ואולי גם תדע
. עבודה בשבת, גידול של חזיר ומכירת חמץ בפסח הינם חוקים גזעניים. מצטער להודיעך, אבל כן, חוקים אלו הם גזעניים. שהרי מותר לגויים לעבוד בשבת, אך ליהודים אסור. מותר לערבים למכור חמץ בשבת, אך ליהודים אסור. מותר לערבים לגדל חזירים באזורים מוגדרים בארץ ישראל(ודרך אגב מותר לגדל חזירים על במות בארץ, כך שכן אפשר לגדל חזירים ברשות החוק
) אאל"ט. מבין אלו חוקים גזעניים אלו? מפלים את היהודים במדינתם. על זה אני מתרעם. אך אתה לא רואה אותי הולך ומנסה לרצוח אנשים(ע"ע שפיכת שמן על כביש ראשי על ידי מתנחלים) עקב כך. אתה לא רואה אותי הולך ותוקףף שוטרים וחיילים עקב כך. אתה כן תראה אותי מנסה לשנות את החוקים הללו באמצעות עצומות, פניות לח"כים, או אפילו כניסה לחיים הפוליטיים יום אחד. החוק הזה הוא חוק במדינת ישראל, וככל חוק אחר יש לכבדו. אתה בוחר שלהמרות את פי החוק, ולאחר מכן מתלונן ששוטרים תוקפים אותך.

nooshP

New member
לדעתי זה רשע לשלוח חיילים למות

כדי לשמור על קראוון וכבשה. אבל זאת החלטת ממשלה, שאמנם למרות שאני לא בעדה ולא הצבעתי לה, אני מקבלת, כי לי חשוב שלטון החוק. אם כל אחד יבוא ויחליט מה רשע בעיניו, תהיה אנרכיה.

זה ספר ולא ספרי

ודבר שני, בכל לאןם, עם ומדינה יש כמה תפוחים רקובים... בדרך כלל מאתרים אותם מבעוד מועד ופועלים נגדם.... ומי שעזר למחבל היה גם ישראלי יהודי.... אז מה שזה משנה- יהודי או ערבי- כולנו טרוריסטים.

בוקר טוב!

הבעיה היא שאצלם זה לא בודדים בכלל, רובם היו מעדיפים לראות אותנו עפים מכאן, וחלקם הגדול יעשו ככל שהם יכולים לסייע. אתה מעדיף לחשוב טוב עליהם למרות שהם מצהירים אחרת? - פעם היה יהודי אחד שהעסיק ערבים הרבה שנים. יום אחד, לקראת ארוחת צהריים, הלך היהודי להביא פיתה וחומוס, וכשחזר - רצח אותו הפועל שלו. עוד סיפור: - וזה מגוש קטיף: פעם אחת היה יהודי שהעסיק ערבי הרבה שנים. יום אחד, קם עליו הערבי וניסה לרצוח אותו.. לא הלך לו.. התנפל על היהודי וניסה לחנוק אותו. בדיוק אז (נס?) עבר אביו של אותו ערבי, והציל את היהודי מידיו תוך שהוא צועק על בנו: "הוא נותן לך פרנסה וחיים לכל כך הרהב זמן, וכך אתה מתנקם בו?" שני הסיפורים הם אמת. תסכים איתי שהסגנון של הסיפור הראשון נפוץ הרבה יותר מהסוג של הסיפור השני?

יוֹאב

New member
מוזר

ואני שמעתי על יהודי ישראלי מפתח תקווה, שעזר לערבי להגיע למקום הפיגוע... היהודים האלה!! מחבלים כולם!!

למעלה