היית צריכה לראות את מלי פולישוק והפריזורה שלה נוסח יצפאן, אין עליו, הוא פשוט הגדול מכולם.
מ ממתיק סוד1 New member 17/1/06 #14 היית צריכה לראות את מלי פולישוק והפריזורה שלה נוסח יצפאן, אין עליו, הוא פשוט הגדול מכולם.
מ ממתיק סוד1 New member 17/1/06 #19 תתפלא, יצפאן מחקה את פרץ כבר שנים הגיע הזמן שהוא יחקה גם כמה פוליטיקאים חדשים ועלומי שם.
ט טדי31 New member 18/1/06 #20 טומי עדיין מס 1 נבחר בכ"ז ברוב של מעל 50 אחוז, וכפי שנראה בינתיים נציג "המורדים" אני כבר מתגעגע ללפיד .
טומי עדיין מס 1 נבחר בכ"ז ברוב של מעל 50 אחוז, וכפי שנראה בינתיים נציג "המורדים" אני כבר מתגעגע ללפיד .
V vantan New member 19/1/06 #25 'הפיתרון החריף' של לפיד טוב בגולאש (וגם שם במידה) אבל לא בפוליטיקה. לאנשים נמאס מכמויות הפפריקה החריפה שלפיד דוחף להם לגרון כבר שנים.
'הפיתרון החריף' של לפיד טוב בגולאש (וגם שם במידה) אבל לא בפוליטיקה. לאנשים נמאס מכמויות הפפריקה החריפה שלפיד דוחף להם לגרון כבר שנים.
ט טדי31 New member 19/1/06 #26 ../images/Emo13.gifלפיד יצא מיום חמישי שעבר עד עתה ולא הגיע למשרד. ניראה שיצא לשבוע גיבוש עם לוינטל...סתם... אבל לעניינו: כן, אני מקווה ומחזיק אצבעות שתושג הבנה בין לפיד ובין לוונטל לעבודה יחדיו לטובת העניינים המרכזיים של שינוי.ממש לא אהבתי את המסרים יוצאי הדופן שקפיטליסט ניסה לפעפע כאן.
../images/Emo13.gifלפיד יצא מיום חמישי שעבר עד עתה ולא הגיע למשרד. ניראה שיצא לשבוע גיבוש עם לוינטל...סתם... אבל לעניינו: כן, אני מקווה ומחזיק אצבעות שתושג הבנה בין לפיד ובין לוונטל לעבודה יחדיו לטובת העניינים המרכזיים של שינוי.ממש לא אהבתי את המסרים יוצאי הדופן שקפיטליסט ניסה לפעפע כאן.