קריאה לכולם

eladfr

New member
קריאה לכולם

בואו נכנס כולם לאתרים של ערוץ 1 ושל הזכיניות של ערוץ 2 ונכתוב להם שיביאו את השרדות 5 לארץ!!! יש סיכוי לדעתי שערוץ 1 יביא את הסדרה כי הוא גם הביא את זירת הפשע של סיביאס וערוץ 10 גם צריך סדרה גדולה שתביא אליו כמהב צופים!!

ofofofof

New member
לא יודע מה איתכם....אבל אני....

כבר רשמתי לקשת, רשת, טלעד, ערוץ 3, ערוץ 10 וכמובן AXN. שלחתי להם אתמול.... ובינתיים רק טלעד החזירו לי תשובה, ואמרו שהם יעבירו את זה למחלקת תוכניות וידונו בנושא.... אופיר

Outlast

New member
אופיר- אתה יכול לתת את הכתובות

המדוייקות? שכל אחד מכאן שרוצה יוכל לשלוח ואולי להשפיע...
)אבל אני מזכירה לכולם- אם אתם שולחים תעשו את זה בצורה מכובדת ובוגרת, תסבירו למה כדאי ל___ לרכוש את התכנית וכו´... אתם יכולים גם קצת לזיין את השכל, העיקר שיהיה יותר סיכוי לשכנע אותם ושלא ייראה כאילו לכמה ילדים היה משעמם...
)

ofofofof

New member
אין בעיה...... ../images/Emo13.gif

קשת - [email protected] טלעד - מחלקת רכישת תוכניות - [email protected] רשת - אין כתובת........נכנסים לאתר www.reshet-tv.co.il ושם נכנסים ל"צרו קשר" וזה פותח דף שרושמים בו הודעה לרשת. שאר הכתובות נאבדו לי....אז אין לי...מצטער! אופיר

eladfr

New member
הכתובות האחרות

ערוץ 1: www.iba.org.il שם נכנסים לסדרות מחו"ל ואפשר לשלוח מכתב כתבתי אתמול והם שלחו לי תשובה שהם הפנו את זה לממונים axn: נכנסים לרשימת הפורומים ואפשר לרשום לאחראים www.axn.co.il

למעלה