קריאה לותיקים!

Megafox

New member
טוב המפגש זז למחר ב17:00 סופית!

והפעם נשבע באמא שאני לא אאחר..... מחלקים מחר תפקידים למגוייסים ומתחילים לעשות עבודת שטח אינטנסיבית מועמדים לדרגים גבוהים כבר יש והכל! מחר גם יוחלט על יחידת הפוסטמות החדשה!

../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gifוואללה...

ראשית,
ש
ב
ת
ש
ל
ו
ם
ו
מ
ב
ו
ר
ך
,
מ
ק
ס
י
מ
י
ם
ש
ל
י
!!!!
כמוני כמוכן/ם - מעוניין להחזיר עטרה ליושנה - מה שקורה היום בבלוגTV פשוט קטסטרופלי - כמה אנשים חדלי אישיות ומושפעים שיש פה!!!! איפה הימים של פעם? היכן הם....?
מ
ת
ג
י
י
ס
למאמץ המלחמתי!!!! נ.ב: אני הוא pestok, למי שלא זוכרים/יודעים/מזהים - היה לי אז בלוג שנקרא "דברים שב-
"
ב
ה
צ
ל
ח
ה
, שלכן/ם תמיד,
א
ו
ה
ב
ה
מ
ו
נ
י
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
, דדי.

מתייצב אוטוטו 3 שנים בבלוג טיוי

אוחחחחחחח אוחחחחחח על הוותיקיםםםםםםםםםםם

מושמושה

New member
יאאאא../images/Emo12.gif

איפה הימים של הבלוגים שהיו אדומים. חח שרק מישהו אחד עלה בלי שידור אורח!! ושלא היו מנהלים כמעט!!!!! איפהההההההההההההה מצטרפת!למאבק חח

נוכחת!!

אני הכי מתגעגעת לשידורים של איש המאגיה עם הנסיך הקטן5 יוסי ומשה איפה הימים איפההההההההה איפה הימים שעשיתם דיבוב במרוקאית לסרטים כחולים אצל ענתושקוקס במבוגרים איפההההה חחחחחחחחחחחח הבלוגים זה לא מה שהיה פעם עכשיו הכל שונה ומעטים הבלוגים האיכותיים שנשארו....

מוצ'ה ממש ממש לא היו משדרי אורח

בגלל שהיינו משדרים אנשים דרך הקמסטסיה.. מהמסנג'ר תפוז עשו שידור אורח... פעם היה מעפן.. היום עוד יותר...

מושמושה

New member
חחחח אוצ'רררררררר

כןןןןןןןןןןןןןןןןןןן אבל אני מעדיפה את המעפן על היותר מעפן חחחחח וואי אני זוכרת שהיינו ממחליפים נושאים בחדרים חחחחחח

חחחחחחחחחחח יו אושרר

הרגת אותייייייייייייייייייייי היא צודקתתתתתתתתתתתתתתתתת מי מי חולה לך על התחתתתתתתתתתתתתתתתתתתת מיייייייייייי ג'נדה שלייייייייייייי עלק אין לך בולבול..דיי להכחיש!!!

פעם היה מעפן היום עוד יותר???

בגלל זה היו לך פה חברים מהבלוגים? בגלל זה היית מגיעה למפגשים בגלל שהיה מעפן? הכי קל כשאתה רחוק מהמקום הזה לבוא ולכלכלך אבל הרי את עדיין כאן אם כל כך רע פה יש אפשרות ללחוץ על האיקס של החלון ופוף...הדף הזה יעלם עכשיו תגידי אושר כשאתה נמצאת פה או משדרת או כשאחתך פה והחברות שלך מהבלוגים אז המקום גם מעפן???

LunasRose

New member
שלום גם אני כאן :) אני נחשבת ותיקה

נכון?????????? האמת שאני לא זוכרת חצי מהאנשים פה :) יאללה להחזיר את המוזיקה לבלוגים :) לונה המלצה אישית הבלוג של blogbuster 199x

איזה כיף לראות הענות שכזו

כמה ותיקים,וטובים שכבר לא נכנסים לפה כמו בעבר!!!! יאללה צריך להראות לירוקים איך באמת בלוגים צריכים להראות!!!!!

למעלה