קריאה לדגל

zoetrope

New member
קריאה לדגל

לכל מי שמצא דרכו לכאן - ברוכים הבאים, בין אם אתם שועלי גלקטיקה ותיקים או שמעתם על הסדרה ורוצים לדעת יותר. מי שמבקר בפעם הראשונה מוזמן לקרוא את הודעת המנהל והתקנון ולהציג את עצמו. אני מקווה שנוכל לפתח פה קהילה חכמה ופעילה ליצירה מצוינת שעד היום לא קיבלה במה נאותה בפורומים ואירועים בארץ. כמובן שכמו כל פורום בחיתוליו - הוא פשוט זועק לתרומות ועדכונים, בכל מדור שהוא. אני אשמח לפתח כל רעיון או יוזמה, מפינה שבועית ועד לאסטרטגיה להשמדת ספינת תחייה. שיהיה לנו בהצלחה! So say we all!

nick at noon

New member
צריך פינה לאיזכורי הסדרה

יחסית לסדרה חדשה היא מוזכרת המון בסדרות אחרות. הנה שלוש דוגמאות שאני זוכר: 1. בעונה 2 של המשרד דוויט מודה שהוא מעריץ של באטלסטאר גלקטיקה. 2. בעונה 6 של בנות גילמור רורי מתלוננת שסבתא שלה נמצאת בכל מקום כאילו היא סיילונית ויש שש עותקים שלה שמסתובבים בבית. 3. בעונה החדשה של ורוניקה מארס משתשמים בביטוי frack יותר מפעם אחת.

Iced Hammer

New member
צריך לזכור

שזו לא סידרה חדשה בכלל ... הסדרה שכולם פה מדברים עליה היא רימייק לסידרה ישנה.

Number 6

New member
רעיון יפה.תוכל לדייק?

תוכל בבקשה לרשום באיזה פרקים בדיוק בסדרות שציינת יש את האיזכורים האלה? תודה

nick at noon

New member
בסדר

אני לא זוכר באיזה פרק במשרד. בבנות גילמור האיזכור היה בפרק 8 של עונה 6 (פרק שנקרא Let Me Hear Your Balalaikas Ringing Out) בורוניקה מארס היה הסבר לגבי הקללה פראק בפרק הראשון של העונה השלישית ועכשיו שראיתי גם את הפרק השני גם בו ורוניקה משתמשת בביטוי. ובאמת למה לא. זה לא הוגן שרק סדרות מד"ב מוצאות דרכים לעקוף את בעיית הקללות בין אם זה סינית (פיירפלי) הביטוי frell (פארסקייפ) או פראק (באטלסטאר). מגיע גם לתוכניות אחרות להשתמש בשיטה הזאת שמאפשרת דיבור יחסית נורמלי עם המגבלות של הרשתות.

Daenerys

New member
עוד אחד..

אבל איזכור לסדרה המקורית ב"מופע שנות ה70" דונה נשארת ערה בלילות כדי לספר לאריק, כשהוא מתקשר מחו"ל, מה היה היום בפרקים של באטלסטאר. היא גם מציינת שרק עכשיו היא מבינה עד כמה הוא חנון...

ואני חשבתי שאתה מדבר על...

מדריך לפרקים

zoetrope

New member
למעלה