קריאה דחופה!!!!!!!

קריאה דחופה!!!!!!!

תל חי! אני יוצא בקריאה רמה לכל בית"רי באשר הוא ובמיוחד אתה אורן כלימי לבטל לאלתר את המנוי לעיתון "הארץ" עקב מכירת 25% ממערכת העיתון לקונצרן גרמני (ימח"ש) בעל עבר נאצי ולהכריז כבל עם ועולם על חרם על העיתון על מנת לתרפד (ב"ה') את העיסקה המבישה הזו!!!!!!!

mean girl 16

New member
שלום אייל.

בכל מקרה אני קוראת מעריב. באותה הזדמנות אפשר גם להגיד לרס"פים להפסיק ללכת עם כובע של אדידס?

הי לא רוצים לקרוא אל תקראו

אבל אתם גוזלים מפה פרנסה להרבה אנשים שזה לא אשמתם חשבתם על זה????? שהם בכלל לא קשורים ויש פווול מחלקי עיתוני הארץ שהם ימניים ועושים את זה בשביל פרנסה והם לא קשורים לזה... וזהוא! למה לגזול מאנשים פרנסה??????? מילא היה עיתון של גויים אבל.... טוף זהוא

צודקת ב500%

פשוט אין לי מה להגיד לך את צודקת כל כך (דרך אגב ניראה לי שאת היחידה ששמת לב לזה)

MS6

New member
אורן מנוי להארץ?

מצטרף לחרם (למרות שגם ככה אני לא קורא את העיתון השמאלני קיצוני הזה) אני ממליץ כמובן על "מקור ראשון", ידיעות אחרונות ומעריב הם עיתוני שמאל לכל דבר ועניין, ואם אין לכם בעיה עם אנגלית גם הjerusalem post שומר על סוג של איזון.

מה לא קראת מה אני וגם יוני כתבנו..

אנשים מאבדים את פרנסתם סתם הם לא אשמים בתוכן למה שהם יאבדו את הפרנסה שלהם?????????????. בגלל עורי העיתון יש אנשים ימנים שמחלקים את העיתון בשביל שיהיה להם אוכל להביא הביתה אתה לא יכול לגזול מהם תפרנסה שלהם לא רוצה אל תקרא אל תהפוך את זה לחרם זה אבסורד תחשוב שאבא שלך מחלק תעיתון הזה ופתאום פופס אין לו עבודה........ זה לא בסדר ......

MS6

New member
אז בגלל שהם מאבדים את פרנסתם

אני אמור לקרוא את העיתון שלהם? אין קשר.

בעל עבר נאצי

ולא בעל הווה נאצי אני לא קורא הארץ אבל הארץ הוא עיתון לא כ"כ מבוקש בארץ והעובדים בארץ שמחלקים את העיתון ושמדפיסים אותו לא אשמים בתוכן ולא במי מנהל אותו. לדעתי הקריאה הזו דבילית ולא נכונה,תחשוב על זה שאת הגננות המציאו הנאצים ומחרימים את זה ואבא שלך בתור גנן מאבד את העבודה?(סתם דוגמא) אני שוב אומר,לדעתי הקריאה הזו היא קריאה דבילית אבל שיהיה.

0223

New member
..

זה שבעברו הוא היה נאצי לא אומר שהיום הוא לא נאצי. אנשים לומדים להסוות את הדעות שלהם עם השנים וברגע שנוח להם או שהם ביתרון הם חושפים את הדעות ואת הסיבות האמיתיות שלהם. בין אם החרם נכון ובין אם לא, כל אחד צריך לעשות את ההחלטה שלו.

אבל מה שאתה לא מבין

שיש פה הרבה אנשים עם השפעה גדולה מאוד על שאר האנשים פה...לכן,מצידי שכל אחד שיחשוב שהוא קונה עיתון נאצי שלא יקנה זו החלטה שלו...אבל שהוא יוצא ככה בקריאה לא לקנות הוא מנסה לשנות דעה... בשואה קראו לא לקנות מחנויות של יהודים כי הם יהודים...אתה רוצה להגיע למצב שלהם?אני לא...לא שאני משווה אבל עדיין זה מגעיל לצאת ככה... וחוץ מיזה אייל לקרוא עיתון שמאלני זה ממש לא רע...לא צריך להיות ימין מקובע...וגם זה נותן צורת חשיבה שונה,וחיזוק דעה...

MS6

New member
אבל זה לא שמאלני...

זה שמאל קיצוני.. נראה לי הויכוח מיותר כי גם ככה אין הרבה בית"רים שקוראים את הארץ.

MS6

New member
כן אבל תמיד נחמד לשמוע את זה שוב../images/Emo13.gif

who is this

New member
לא מבין את הקטע..

למה אתץם גם לא עומדים מול סוכנויות של פולקסווגן, מרצדס, אאודי, ב.מ.וו? או מול אלדן ומחרימים אותם? הם מוכרים מכוניות גרמניות.. פשוט אתם אל תקראו הארץ שגם ככה זה עיתון שמאלני אז אין בו הרבה מה לקרוא.. ודרך אגב, אל תכלו לחיל הים.. הגרמנים הביאו להם צוללות..

0223

New member
עומר ויוני אם כבר הזכרתם אז.....

שנייכם טועים! קודם כל נסכים שזאת בחירה של כל אחד עם עצמו. חוץ מזה חיל הים אומנם מחזיק 3 צוללות מדגם דולפין שהן צוללות תוצרת גרמניה והן ניתנו לנו כפיצויי על השואה! בנוסף להן ישנן צוללות תוצרת ישראל, ארה"ב ועוד בהן מישתמשים בחיל הים הישראלי. מלבד זאת לא מדובר בכל חיל הים אלא רק באגף הצוללות של חיל הים ושוב רק ב3 צוללות מכל הצוללות המשמשות "אותנו" ואתם שוכחים את הסטילי"ם והמשחטות המשמשות אותנו בהגנה על גבולות הים של ישראל ולכן אין מקום להחרים את כל החיל. וחוץ מזה לא מדובר בשימוש בעיתון אלא ברכישה שלו! אם החיילים שמשרתים בחיל הים היו רוכשים את הצוללות אז היה מקום להערה שלכם אבל זה לא כך. בנוסף כל עיניין המכוניות.. כל אחד כמו עם העיתון יכול לעשות את הבחירה שלו ולקנות את הרכב המועדף עליו. אני יודע שאני לא אקנה רכב מתוצרת גרמנית. ואני מכיר המון אנשים שלא קונים תוצרת גרמניה וד"א חברות לדוגמת פולקסוואגן ומרצדס בנץ יצרו רכבי שטח משאיות מנועים ושאר ציוד מקיף עבור הצבא הנאצי ולכן מן הראוי להחרים אותן. ואת ההודעה לא אייל כתב. היא אומנם ניכתבה ברשותו ותמיכתו אבל את תוכנה העלה אחיו שגם הגה את הרעיון ולכן אין מקום לתקוף את אייל. מקווה שהבנתם.. 0.223 רב"ש

למעלה