קרטר שולט!!!

H a D a R i

New member
קרטר שולט!!!

שלום לכולם... ממצב??? אוקיי, אז בואו אני אספר לכם סיפור. יש לי חברה שקוראים לה שירה (השם האמיתי ישמר במערכת) והיא הכריחה אותי לכתוב לפורום הזה.. היא נורא אוהבת את דוקטור רומנו (יאאאאאאאאאאאאק) וגם את קרי (הכלבה).. אז אתם מנחשים שהיא קצת לא שפוייה... אז כדי לא לשעמם אותכם יותר אני פשוט אגיד ש: ק-ר-ט-ר ש-ו-ל-ט-!-!-! אז שירוש, תהני..

ממש... אני מתה על קרי.

אז אכן, זו הדר, חברה שלי, וכחלק ממסע השיווק שאני עושה לפורום הזה גררתי אותה לפה. למה זאני אבלבל לה את המוח כל יום שבת וראשון על כמה שאני מטורפת על אי אר, אם כולנו יכולים לבלבל לה את המוח ביחד כל הזמן? והיא צוחקת עלי, כי היא יודעת שאני שונאת את קרי... והדרי, אני נאלצת להסכים- קרטר שולט!

שלמונזה

New member
שירה

חשבתי על זה שהיא מתכוונת אלייך אבל היא אמרה שאת מתה על ד"ר רומנו, את מתה על ד"ר רומנו (ושתהיי בריאה...)???? בכל מקרה... רומנו שולט

אני אוהבת את כולם כמעט...

אני מתה על רומנו, ועל קרטר. ועל מארק, ליזי, אבי, לוקה, סוזן... אני רק לא יכולה לסבול את קרי הכלבה. תגידי יפיתוש, למה את לא עונה לי במסרים?

שלמונזה

New member
שלחת לי מסר???

את יודעת שאני תמיד עונה שאת שולחת לי, לא קיבלתי כלום :( שלחי שוב אני מבטיחה לענות!!! וחייבת לציין שאתמול אצל לארי סנדרס הופיע אריק לה סאל!!!! אבל לא הראו אותו יותר מידי... כביכול הוא הכניס את המזכירה של לארי להריון (דימיון לקורותיו באי אר) וכל הפרק לארי וחבריו חיפשו מי זה שהכניס אותה להריון, בסוף הם גילו... היה נחמד

שלמונזה

New member
אגב, שירה

אולי פשוט תפתחי אייסיקיו????? ככה נוכל לדבר בקלות...! אני פה כל הזמן (או לפחות רוב)

~*~gaL

New member
אני מתנחמת בעובדה שהוא לא הופיע

שם הרבה. חיכיתי לזה ופיספסתי את זה.. טוב נו, ראיתי את נוח וג´וליאנה ב"לארי סנדרס". זה גם טוב. מאד אפילו. אגב, ניתן לראות את אריק גם בפרומו בסטאר וורלד לאיזה טקס חלוקת פרסי ספורט. לפי זה גם ניתן להבין שאולי יראו אותו גם בטקס עצמו, ככה ששווה לצפות - רק בשבילו (אם יש זמן לזה כמובן).

למעלה