קרטר וקרבורטור.

קרטר וקרבורטור.

הקרבורטור של הרכב שלי משגע אותי. הצ'וק האוטומתי לא עובד והקרבורטור מקרטע. ניקיתי אותו היום ועדיין הצ'וק לא עובד, אבל הקרבורטור מקרטע פחות. מחר אשחק עם הבורג של הסל"ד, נראה אם זה יעזור... לעניינו : קרטר יודעת להרכיב גנרטור מנקוואדה. האם (למרות שהיא אישה) היא תוכל לתקן לי את הקרבורטור

jewish master

New member
לתקן אתה הקרבורטור?

זה לא בעיה בשבילה, אבל לנהוג? סתם אני בטוח שהיא יכולה לנהוג מעולה, אחרי הכל היא קרטר, אין דבר שהיא לא יכולה לעשות.

Chelnak

New member
לא רק שהיא יודעת לנהוג,

היא גם חובבת אופנועים: כבר הראו אותה בפרק The Curse מתקנת אופנוע, והיא גם אמרה לג'ונאס בפרק Nightwalkers שהיא תסביר לו עליהם: בזמן שקרטר פורצת את המנעול של המספנה הסגורה, ג'ונאס אומר לה: JONAS: You have got to teach me how to do that. CARTER: Wormhole theory, motorcycle riding and lock-picking. JONAS: Not necessarily in that order. בפרק The Curse, מכיוון שדניאל הלך להלוויה של הפרופסור שלו, ל-SG-1 יש זמן חופשי, וכמובן שאוניל מנסה להזמין גם את קרטר לדיג. היא עונה לו: CARTER: Er…actually, Sir, I have a few projects on the go. O'NEILL: Come on. Are you really trying to tell me you'd rather work in a dark, dank, dismal underground than sit on a dock with your feet perched up, sippin' a cold one, and casting for that ever elusive…crappie? CARTER: Strange as it may sound, Sir, yes. Have a good time. אוניל גורר איתו את טיאלק האומלל לדיג, ואחר-כך רואים את קרטר מתקנת עם סיילר אופנוע במעבדה...
ואם כבר אני מצטטת, בפרק The Curse יש קטע ממש נפלא של טיאלק: למרות הצהרותיו של אוניל, טיאלק לקח איתו פלאפון לדיג. בזמן הדיג דניאל מתקשר לטיאלק, ומבקש ממנו עזרה בתרגום משפט מסוים. אוניל מעוצבן על זה שטיאלק לקח איתו פלאפון. אחרי שטיאלק תרגם לדניאל את המשפט, הוא שואל, עם מבט עצבני ומיואש, אם דניאל לא זקוק לעוד עזרה. דניאל עונה שלא, וטיאלק ממש מתחנן שהוא יבקש ממנו עזרה: TEAL'C: If you require assistance, I would be more than happy to return to the SGC. DANIEL: No, thanks. I think I can take it from here. TEAL'C: Are you certain? O'NEILL: Gimme that! אוניל חוטף את הפלאפון מטיאלק. O'NEILL: Goodbye, Daniel! DANIEL: Uh…no, wait, wa… אוניל זורק את הסוללה של הפלאפון. מסכן טיאלק...

וואי, היא אשכרה יודעת.

ועכשיו ברצינות : הקרבורטור הזה מעצבן אותי
אני צריך אותה שתתקן לי אותו. אני לא הצלחתי עם כוונון הסל"ד. בשבט בעבודה אני הולך לפרק את הקרבורטור לגורמים...

nzkiwi

New member
../images/Emo3.gifתראה...

אני בטוח שהיא תדע לתקן, אבל לא בטוח שהיא תצליח בשלב המקדים שזה לסנכרן את המחשב הנייד שלה לקרבורטור... (Windows לא תומך עד כדי כך אחורה)

Chakotay

New member
לא מסכים, סאם היא בטוח לא אישה

של ווינדוס!! 100 אחוז לינוקס!

guysoft

New member
MS stargate?!

אתה יודע מה היה קורה אם זה היה פועל על חלונות?!
this chevron has caused an illigal opration and now your molecules will be disfigured..​
זה היה הופך ל blue ring of death.. בכל המובן של המילה :p.. מיקרוסופט היו מתחילים לקחת כסף לצבא על שימוש בפרוטוקולים של הגוולד..בלאגן..

nzkiwi

New member
מה שאתם לא יודעים זה ש...

ש... זה כן עובד על windows... הנה אפילו הוכחה (מצ"ב), סם בסיום התקנה של windows...

kinspirit

New member
../images/Emo12.gif

מישהו יכול להסביר לי מה בדיוק קרה כאן? פיספסתי משהו? ולא, אני לא מתכוונת לחוש ההומור השוביניסטי כמהה ששורשר פה (וכן, לי אישית יש בעיה עם דברים שנאמרו, אפילו שאני יודעת שזה היה בצחוק), אני מתכוונת לשתי ההודעות האחרונות.

nzkiwi

New member
לא להבהל, ההסבר... ../images/Emo13.gif

לפחות לפי מה שאני הבנתי: linki252 לא כל כך אהב את הבדיחות ורשם את דעתו עליהן. אני שדווקא כן נהנתי מהבדיחות ובכלל מהרעיון של שרשור שעוסק בקרטר (וגם בקבורטור) טענתי לספויילר לגבי linki252 במשמעות של משבית שמחות. דרך אגב, דווקא דמותה של קרטר היא הוכחה (שלא חסרות ממנה גם במציאות) שנשים יכולות לעשות כל מה שגברים יכולים ולהפך!* *ט.ל.ח. המבצע מוגבל להבדלים הפיזיולוגים של המינים (בני אנוש מכדה"א בלבד!), ניתן להחזיר את המוצר תוך 14 יום באריזתו המקורית.

nzkiwi

New member
טעות לעולם חוזרת

טעות לעולם חוזרת - עד כמה שאני יודע זה סוג של כסת"ח (כיסוי תחת) בפרסום, יענו אם יש טעות בפרסום זבש"ך (זאת הבעיה שלך). גם אני תהיתי... מה פשר ראשי התיבות בחתימה שלך, אומנם התרגום נמצא אבל מה המשמעות? (במיוחד לגבי ה"חואן")

subatoi

New member
זה מה שט.ל.ח אומר? איזה קטע, לא

ידעתי. מעניין. ובהחלט כסת"חני בצורה מדהימה. החתימה שלי? אני בא מפורום שבו אפשר לכתוב ביחד עם הכינוי כל מיני דברים. מאחר והפורום ההוא בשלבי גסיסה מתקדמים, החלטתי להעביר את הניק המורחב (חתימה, אם תרצה) לכאן. והנה מה שכתבתי שם לא מזמן בתור הסבר לניק: הנה ההסברים המקסימליים שניתן לתת, לפי סדר כרונולוגי: פ' - על שום מה? על שום שאחרי אייקון 2003 החלטתי שאני * פיטר פן * , מסיבות כאלה ואחרות. י' - על שום מה? על שום שלפני שנה וחודש, דנה ברגר אמרה לי תודה בהופעה, ואמרה שאני * ילד פלא * (טוב, נו, אולי לא לי, אבל למישהו עם השם שלי. וכמה כאלה כבר יש (באמת, כמה אנשים אתם מכירים עם השם "סוב"?
) ). ח' - על שום מה? על שום שאחרי שהמשורר נתן יונתן ז"ל נפטר, החלטתי להוסיף גם את * חואן * מסיבות כאלה ואחרות. ס' - על שום מה? על שום שאחרי שצפיתי ב"ספיידרמן 2" החלטתי שאני * ספיידרמן * מסיבות כאלה ואחרות. כן, אני יודע, זה רק מעצבן יותר, רב הנסתר על הנגלה ומגלה טפח ומכסה טפחיים, אבל זה מה יש כרגע.

Hell Rider

New member
אח שלי

אתה יותר דפוק ממני... וזה לא קל!
אני ממש לא רוצה להעליב אבל: יש לך מושג כמה מפגר זה נראה?¿? שלא תבין לא נכון, אני גם עושה ואומר הרבה שטויות אבל אני לא משאיר דברים באוויר ככה והכל נמצא בהקשר.

subatoi

New member
מותק שלי

שומדבר לא באוויר, והכל נמצא בהקשר. תתפלא. וחוצמזה, רילקס. זו רק חתימה. כמו שכינוי זה רק כינוי. זו לא פילוסופית חיים שלמה... (הייתי אומר לך סוניה רילקס, אבל בטח היית מתחרפן עוד יותר. אז אני לא)

למעלה