קרטון לילה...

slim_girl

New member
קרטון לילה...

אוקי, אולי השאלה תראה בעינכם קצת טיפשית... אבל... אני אסתכן = כי אני מאוד מסוקרנת...! האם אתם יודעים על מי נכתב השיר? האם זה נכון שהוא נכתב על נימי נים??? (ככה חברה שלי אומרת, אבל זה נראה לי נורא קשה, אז לא יודעת אם להאמין...??) תודה!

slim_girl

New member
זאת אומרת - לא דיסקסתם על זה עוד?

אבל לא נראה לך מוזר, שאם הם עשו עליו שיר כזה (שזה ממש ממש בוטה...), אז שהוא יסכים להתארח איתם בהופעת איחוד??

זה לא ספציפית עליו

זה סוג האנשים שהוא מקוטלג בו... בגלל זה לא אמרו את השם שלו בשיר (למרות שאם היו אומרים זה היה ממש מגניב)

ohadbx

New member
תבינו משהו.....

זה ממש לא בסגנון של שבק להתייחס למישהו באופן ספציפי בשירים שלהם (לדעתי לפחות). יותר סביר להניח שהם התייחסו לאנשים כאלה באופן כללי. לי בכלל דווקא עולה בראש השם דודו טופז בהקשר לשיר הזה (בגלל איך שהוא ממסחר את עצמו ואת התוכנית אבל עזבו....)

א.א.אפל

New member
ב"הדבר הבא" בחוף הרצליה

בו הופיעו שב"ק ס' (אוגוסט 2000) הם הקדישו את השיר ל"השרוף"-חיים צינוביץ, שהופיע לפניהם. אבל כמובן שהשיר לא נכתב עליו, כי הפרשה התחילה אחרי שיצא הדיסק

אמ סי

New member
לא לא לא לא..

שאלתי אותם מזה קרטון לילה... זה בכלל משהו אחר לגמרי.. כשאתה הולך בשוק בלילה.. ויש קרטון ספוג בשתן .. זה קרטון לילה.. בחיי שאני רציני!!! כנסו לאתר הישן תראו את מילון השבק. הכוונה בקרטון לילה השיר.... היא כוונה אחרת.. משהו של מוסר.. פוליטי לדעתי... ממש לא נימי נים!!! הם בקשר טוב איתו והוא הופיע איתם אתמול בהאנגר.

אמ סי

New member
שטויות...

חמי שר עם נימי ומוקי בעטיפה... מירו וחמי עזבו את הלהקה... ואז נימי הצטרף כי היה חסר סולן.. אולי היו סיכסוכים.. אבל שום דבר שיצא לאור כסיכסוך רציני.. כולם היו ביחד על הבמה אתמול!

למעלה