קרטוזיס פילאריס

קרטוזיס פילאריס

היי, אני סובלת מקרטוזיס פילאריס כבר שנים רבות.
ניסיתי כבר כל דבר שהציעו לי- כל תכשיר קוסמטי אפשרי ואף הומאופת שהבטיח לי הבטחות שווא במאות שקלים.
רובם ככולם הביאו לכשלון.
באתי לכאן כדי לשמוע על חידוש כלשהו- תכשיר שבאמת הביא לשיפור משמעותי, גם אם ישנו רק בחו"ל, או אפילו טיפול ניסיוני או מחקרים חדשים.
ממש כל דבר.

אני נואשת, זה מאמלל אותי ואין לי שקט מהדבר הזה.
בבקשה תעזרו לי.

בתודה,
קארין.

ינוקא1

New member
השם המערבי לא אומר הרבה.

מבחינתי לפחות.

האם תוכלי לצלם את זה , או לפחות לתאר את זה ?
האם תוכלי להגיד באילו איזורים בגוף זה נמצא ?

ינוקא1

New member
אוקיי

בהסתכלות שלי זה סוג של פסולת שיוצאת דרך העור.
(המיקום של רגליים ירכיים ישבן , מעיד ככל הנראה שזאת פסולת ש"שוקעת" יותר , הקשורה יותר ליסוד המיים בגוף ככל הנראה)

המלצות שניתן לתת דרך האינטרנט זה קודם כל תזונה -
וכאן זאת עבודת נמלים , כי ככל הנראה יש איזשהו רכיב ספציפי בתזונה \ קוסמטיקה הגורם לכך.
ולכן צריך לבדוק כמה דברים זה אחר זה , עד שמוצאים מה הגורם.
החשודים העיקריים זה בדרך כלל גלוטן , או מוצרי חלב.
אך לפעמים גם קטניות בוטנים ,אגוזים ביצים ועוד מזונות שונים יכולים לגרום לכך.
לכן מומלץ להוריד למשל גלוטן לתקופה מסוימת , ולראות האם יש שיפור.
אם יש מה טוב , ואם אין אז לעבור ולראות האם הורדת מוצרי חלב תשנה משהו.
אם יש מה טוב , ואם אין אז לעבור הלאה.
כנ"ל מאכלים מאוד שומניים , להוריד.
אם ידוע לך שמאכלים מסוימים "לא עושים לך טוב" - אז כמובן להתחיל מהם.

כנ"ל קיימת בדיקת נוגדנים לרגישות למזון - וכדאי לעשות אותה , כי היא יכולה לרמז מהם המזונות ה"חשודים".

חוץ מזה , מבחינתי התרופות החשובות (אולי גם לפני המזון) זה תנועה ונשימה.
(כנ"ל ברפואה הסינית יש לנשימה ולריאות קשר הדוק לבעיות עור).
אני ממליץ בחום על צ'י גונג , כשיטת ריפוי נהדרת באמצעות תנועה ונשימה , אך קיימות שיטות נוספות וטובות לא פחות.

ולפני הכל באה הנפש -
ובגלל שהבעיה ברגליים , אני ממליץ דווקא על ריקוד (שמשלב תנועה ונפש) כדרך לריפוי.

יסוד מים אוקיי לי יש בעיית עור אבל עם יסוד הא

ש

ינוקא1

New member
ולמה את חושבת כך ?

מה גורם לך לחשוב שבעית העור שלך קשורה ליסוד האש ?

ומה זה משנה לך לאיזה יסוד היא קשורה ?

(אינני אומר שלא או שכן , או שזה משנה או שלא)

Besomet

New member
אפשר בהחלט להביא לשיפור במצב, אך לא לרפא

אשמח לסייע

כבר טופלתי בהומאופת בעבר, הוא "רקח"

עבורי תרופה שלטענתו התאימה ב99%, ולא הניבה תוצאות.
ניסינו אף תרופה אחרת וגם זו לא עבדה.

היי ריברסינג וקינסיולוגיה נהדרים לבעיות

עור. כי בעיות עור נוצרות פעמים רבות ומוחרפות מלחץ ואילו שיטות שעובדות על פירוק המתחים
:) ולשחרורם.
בנוסף תזונה זה חשוב מאוד הייתי מציעה לך לעבור אבחון אצל מישהי שמבינה בזה ( יש כאילו לדוגמא
שיודעות לאבחן דרך ציפורניים ולשון ולפעמים זה לא פחות מדוייק מבדיקת דם שכמובן אפשר גם לעבור).

ינוקא1

New member
לגבי קינסיולוגיה

כדאי לך לראות את הסרטון הבא :

https://www.youtube.com/watch?v=p_MzP2MZaOo

לגבי ציפורניים ולשון -
אני בעצמי אבחנתי הרבה לשונות , ולפעמים גם דרך תמונות מהאינטרנט והייתי טוב בזה. עדיין אני לא חושב שהמדובר בכלי מדויק - לפחות לא כלי מדויק עבור מי שלא מבין ברפואה סינית..

לגבי ציפורניים -
אותו כנ"ל.

אין איזשהם "קסמים" של שיטות האבחנה ההוליסטיות , בסופו של דבר צריך מטפל לראות ולהתרשם - וזה הדבר החשוב היחיד.
אבחנת לשון \ ציפורניים \ דופק \ קינסיולוגיה .... - אינן העיקר. העיקר זה שהמטפל מחובר למה שהוא עושה.

וגם אז כמובן אין שום תעודת ביטוח.

ינוקא1

New member
אגב ,

כאן יש מישהו שבדה מליבו "אבחנת תחת" , ומארגני כנס בישראל הזמינו אותו להרצות על השיטה שלו.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3999313,00.html

מה שזה אומר , לא להאמין לכל דבר.

הרפואה המערבית מבוססת על "שיטות" למינהן , ושואפת לכך שהשפעת המטפל על הטיפול תהיה מינימלית.

לעומת זאת ברפואה המשלימה (כפי שאני מבין אותה) , השפעת המטפל היא העיקר , והשיטה פחות משנה.

מטפל שמחובר למה שהוא עושה יוכל לעמוד על רגל אחת ולצעוק קוקוריקו וזה יעבוד.

ומפל שאינו מחובר למה שהוא עושה (או שיש כל מיני תנאים שמפריעים לו כמו בסרטון על הקינסיולוגיה) , גם השיטה הכי מוצלחת לא תעזור לו.

ובהצלחה לך וגם על כל אחד עובד משהו אחר

אני לא שוללת הומואופתים כי ראיתי אנשים שזה גרם להם להבריא מפסוראיזיס לדוגמא
(גם בעיית עור), אז מבחינתי זו שיטה טובה אבל שוב לכל אחד טוב דבר אחר.
אז הגיע הזמן להתנסות:) ואני מאחלת לך רק בריאות!!

0 אור 0

New member
הדרך לטיפול

קודם כל חשוב לציין שזהו מצב נפוץ מאד שברפואה מערבית ובקוסמטיקה לא ממש מבינים מדוע הוא קורה,
גם ברפואה משלימה, טיפול פנימי בבעיות עור הוא לא פשוט, כי למעשה מה שאנחנו עושים זה לאזן את כל המערכות בגופנפש כך שבהגעה לאיזון ההתפרצויות של חוסר איזון שמתבטאות אצלך בעיקר בעור יפסיקו.
אז ההמלצה שלי מתחלקת לשניים:
1. טיפול לשיפור מצב העור:
טיפול זה יתייחס לשני אספקטים של הבעיה
א. מצב של הצטברות חלב שיוצר חסימה ודלקת זקיק השערה - צריך לשלב פילינג ביולוגי עדין באופן קבוע, וכן לשלב בקרמים היומיומיים רכיבים שמבצעים פילינג כזה - חומצה אוריאית, אלפה/ בטה הידרוקסי, חומצה לקטית - מהנסיון שלי לא פעם קרמים היקרים הם פחות טובים. כדאי לרכוש מוצרים מחברות שמוכרות דרך אנשי מקצוע - כמו תפוח, אנה לוטן, ד"ר כדיר וכד' או להגיע לאיש מקצוע בתחום הקוסמטיקה הטבעית שיכין לך קרם לילה כזה במסגרת בט הטיפוח היומי.
כדאי להמנע מפילינג מכני על ידי שפשוף גס שיגרה את העור יותר מדי - אבל אפשר לנסות שפשוף בליפה או ספוג יותר עדין או מברשת טבעית בעת הרחצה היומיומית. גם זה מסייע בניקוי שכבת התאים המתים שגורמת לעור המחוספס
ב. הבעיה מחמירה כשהעור יבש - לכן חשוב לשמור על עור רך ומלא לחות: להמנע מסבונים קשים, ולהעזר בתכשירי לחות לריכוך והזנת העור.
אני אישית ממליצה בחום להעדיף מוצרים טבעיים ועדינים, על פני מוצרים עם הרבה כימיקלים שהשפעתם על העור לא ברורה - לדוגמא לעור כמו שלך הייתי משתמשת ליום יום בג'ל-קרם במרקם עדין שמבוסס על ג'ל קמומיל (אפשר גם אלוורה) משולב בשמנים טבעיים משבחים וצמחיים כגון אובליפיכה, נר הלילה , שיאה
איש מקצוע בתחום הקוסמטיקה הטבעית יכול לשלב גם שמנים אתריים שטובים לעור
2. טיפול עומק לשיפור הבריאות, כדי להרגיע את הגורמים שמתבטאים בעור:
להבנתי אין גורמים תזונתיים ידועים לבעיה, אך ברור שככל שהתזונה תהיה טבעית, אנטי דלקתית ופחות מייצרת רעלנים שצריכים להתפנות על ידי העור כן ייטב
כמו כן חשוב מאד לבצע פעילות גופנית להמרצת מחזור הדם ופינוי רעלים , שגם מסייע להסרת התאים המתים
מעבר לכך כדאי לטפל בשיטת עומק כמו רפלקסולוגיה שיכולה לאזן את המערכות ולשפר את זרימת הדם ופעילות העור
בהצלחה

למעלה