קרטה ונשים האם מישהו מכיר או מכירה מחקר שנערך על נשים בקרטה ?
R rosesa New member 8/4/07 #3 נשים וקרטה בעיקר מעניין אותי אימון בתקופת ההריון ולאחריה. האם יש הרבה נשים שהתאמנו במהלך ההריונות או חזרו אחרי לידות.
נשים וקרטה בעיקר מעניין אותי אימון בתקופת ההריון ולאחריה. האם יש הרבה נשים שהתאמנו במהלך ההריונות או חזרו אחרי לידות.
F floppy disk New member 8/4/07 #4 אני אחפש מחקר, אבל בינתיים מניסיון אני מכיר שתי נשים שהתאמנו אצלנו במכון והיו בהריון. שתיהן לא חזרו אחרי ההיריון. אחת אני לא יודע למה, ואחת מסכנה לא עלינו עברה הפלה טבעית והחליטה לתת לגוף שלה מנוחה אחרי הטראומה הזו אז היא עדיין לא חזרה להתאמן.
אני אחפש מחקר, אבל בינתיים מניסיון אני מכיר שתי נשים שהתאמנו אצלנו במכון והיו בהריון. שתיהן לא חזרו אחרי ההיריון. אחת אני לא יודע למה, ואחת מסכנה לא עלינו עברה הפלה טבעית והחליטה לתת לגוף שלה מנוחה אחרי הטראומה הזו אז היא עדיין לא חזרה להתאמן.
ב בייבי יי New member 9/4/07 #7 תפני לארגון אל-ה../images/Emo23.gif אל הלב - איגוד לאומנויות הלחימה לנשים בישראל. יש שם לא מעט נשים שעוסקות בקראטה, ואולי הן יוכלו לעזור לך. שווה לנסות, בהצלחה
תפני לארגון אל-ה../images/Emo23.gif אל הלב - איגוד לאומנויות הלחימה לנשים בישראל. יש שם לא מעט נשים שעוסקות בקראטה, ואולי הן יוכלו לעזור לך. שווה לנסות, בהצלחה
ר רןני ב New member 9/4/07 #6 אצלנו בSKA יש "הרבה" נשים , וחלקן, אחרי הריון. יש אצלנו הדרכות מיוחדות שמלמדות נשים איך לשמור על עצמן מפני נזקים, ומצד שני-לאבד כמה שפחות קרטה בתקופות רגישות.
אצלנו בSKA יש "הרבה" נשים , וחלקן, אחרי הריון. יש אצלנו הדרכות מיוחדות שמלמדות נשים איך לשמור על עצמן מפני נזקים, ומצד שני-לאבד כמה שפחות קרטה בתקופות רגישות.
ר רןני ב New member 10/4/07 #9 אני בניו זילאנד אבל כדאי לחפש SKA על הגוגל. משהו כמו ska.org/com או משהו כזה. תמצאי אותנו די מפוזרים בעולם, ודי הרבה בישראל. בהצלחה. רוני
אני בניו זילאנד אבל כדאי לחפש SKA על הגוגל. משהו כמו ska.org/com או משהו כזה. תמצאי אותנו די מפוזרים בעולם, ודי הרבה בישראל. בהצלחה. רוני