קרחת....בעד או נגד?

W a r r i 0 r

New member
קרחת....בעד או נגד?

יש לי שאלה קטנה שמסקרנת אותי, היות וכולנו (טוב נו, כמעט כולנו, הרוב) פה גברים, ואין מה לעשות רוב הגברים בסופו של דבר מקריחים..., בין אם זה קורה בגיל 25-30 או 45-50.. אני בן 23, ועם הגטיקה הנחמדה שלי יש לי עוד גג 3-5 שנים ללכת עם הבלורית שנשאר לי על הראש, אחרי זה כבר לא יהיה. מה אתם אומרים על זה? הייתם רוצים לצאת עם מישהו בעל קרחת? או שלא?

Save Me

New member
הלו הלו!

לא כולם מקריחים אבל שלי בן 50+- ואין לו קרחת. רק ראש מלא בשערות לבנות. אני מקווה שגם אני לא אקריח P: ואני אישית לא אוהבת קרחת P: אבל תלוי בבנאדם עצמו לפעמים זה לא מפריע

archangel3

New member
לא עושה לי את זה

אבל כמובן שזה עדיף על מקריחים בהכחשה שנשארים עם שערה וחצי על הראש.... נצל את הזמן שנשאר ואז גלח

unknown9898

New member
יש אנשים שזה ממש יפה להם..

בתנאי שהם מגלחים את כול הראש, ולא משאירים שיער פה שיער שם.. כי אז זה סתם מוזר.

Strong Enough

New member
יש לי חבר שהתחיל להקריח

אז הוא מגלח הכל והוא בין האנשים הסקסיים שיצא לי להכיר

fef24

New member
../images/Emo60.gifחבר חבר../images/Emo35.gif יכול להיות שאתה לא מעדכן../images/Emo35.gif

ממש פוגע

Substantial

New member
אם אנחנו חושבים על אותו אחד,

אז חבל שהוא לא מודע לזה ואוכל סרטים.

probably

New member
הלוו?

זה תלוי איך זה נראה ממש. מה מבנה הראש של אותו הבנאדם, והפנים שלו.. וחוצמזה, זה תלוי באישיות. כי יש אישיות שמתאימה לה גם קרחת ויש כאלה שלא, ואז אתה נראה כמו נאצי. P: זו דעתי בכל מקרה.

royilo

New member
כמו שאמרו קודמי ואני רק אחזק...

זה יכול הבחלט להיות סקסי בטירוף...יש בקרחת המון סקס אפיל... אבל זה יכול להיות גם קצת פריקי כזה... זה דיי תלוי בבנאדם במבנה הפנים וגם בצורת לבוש...

starfield

New member
תעשה כמו פארוק שים משחות ותצמיח בלורית

לרוב קרחות זה לא לטעמי אבל ניתקלתי כמה פעמים בכאלה שזה יפה להם. תלוי במבנה פנים, אם הוא ארוך גזר אז לא. אם הוא עגלגל חסה אז כן. אם הוא רחב קולורבי
אז אולי. מקסימום תעשה השתלה [: גוד לק

../images/Emo88.gifואם הוא מעוך פורטבלו?

ואם הוא אדום ושמנמן סלק? ואם הוא מחוצ'קן סברס? הרגת אותי - רחב קולורבי

יאאא אני לא לבד

אני לא היחיד שנדפק גנטית.... גם אצלי זה ככה..לפי הגנים של המשפחה של אבא כנראה שעד גיל 30 אני כבר אהיה קריח... אני אישית מתכוון לעשות השתלת שיער כי אני יודע שלא מתאימה לי קרחת אבל לדעתי קרחת (לגמרי) זה יפיפה וסקסי בטרוף!!! (יש מצב שאני קצת מופרע אמממ עדיף שאני אשתוק עכשיו...) אבל שוב כמו שאמרו זה תלוי במבנה של הפנים... בכלל אצלי במשפחה אין מזל עם שיער בצד של אמא הבנות במשפחה מלבינות בגילאים 18-25 אחותי מסכנה צובעת מגיל 18 וגם אמא שלי... בקיצור שיער זה לא הצד החזק אצלנו...

white star

New member
../images/Emo54.gif "אני לא היחיד שנדפק"

המחשבה הזאת תחזיק אותי כל המשמרת

../images/Emo47.gif לרוב - לא אוהב

יש כאלה שיפה להם אבל בכללי לא אוהב. השתלת שיער. למצוא את הכסף ולעשות.

ItsikH

Member
בינתיים יש לי בשפע ואני מגדל במרץ והנתונים המשפחתיים די מעודדים. ואם לא די בכך, צבע השיער שלי, שהוא די דהוי, יש לו יתרון אחד - לא רואים את השיערות הלבנות בכלל (רק אני בקלוז אפ עצבני מול הראי). בכ"ז הגיל משפיע, הוא כבר לא גדל כל כך מהר, והוא גם קצת דק יותר. לבן זוגי משך למעלה מעשור היתה קרחת, בשנים הראשונות הוא הסתיר באופן די משכנע ויום אחד הוריד הכל בלי זכר. אז נכון שאני מעדיף שיער (על הראש כמובן...), אבל קרחת זה ממש לא מה שיפריע.

למעלה