קרוקס - שינויים קלים את הקונספט הזה העליתי כבר, הידקתי אותו קצת בעזרת עצות טובות. אשמח לדעתכם.
E efeinsch New member 25/12/06 #1 קרוקס - שינויים קלים את הקונספט הזה העליתי כבר, הידקתי אותו קצת בעזרת עצות טובות. אשמח לדעתכם.
E efeinsch New member 25/12/06 #5 תודה הפידבק המרכזי שקיבלתי אז הוא להעיף את שורת הקופי. בחרתי להעיף גם את הויז'ואל של הנעל עצמה, תוך מחשבה לוותר גם על הלוגו (פה כבר השתפנתי).
תודה הפידבק המרכזי שקיבלתי אז הוא להעיף את שורת הקופי. בחרתי להעיף גם את הויז'ואל של הנעל עצמה, תוך מחשבה לוותר גם על הלוגו (פה כבר השתפנתי).
E efeinsch New member 25/12/06 #7 יש נקודות על כף הרגל זה כבר נלקח לכיוון הדמיוני משהו...אבל עדיין יש את שני האלמנטים המזהים - כף רגל ונקודות.
יש נקודות על כף הרגל זה כבר נלקח לכיוון הדמיוני משהו...אבל עדיין יש את שני האלמנטים המזהים - כף רגל ונקודות.
M mc80 Member 25/12/06 #8 לא בטוח שדווקא את תופעת הלוואי שהיא הנק' שיכולות להופיע לי על הרגל, הייתי רוצה לראות בפרסומת. כלומר למה לי לרצות אותן גם במציאות? זה לא אסתטי, ונראה אולי כמו איזו מחלה. אני מבין את הרעיון והוא בסהכ אחלה, אבל הייתי חושב על כיוון אחר.
לא בטוח שדווקא את תופעת הלוואי שהיא הנק' שיכולות להופיע לי על הרגל, הייתי רוצה לראות בפרסומת. כלומר למה לי לרצות אותן גם במציאות? זה לא אסתטי, ונראה אולי כמו איזו מחלה. אני מבין את הרעיון והוא בסהכ אחלה, אבל הייתי חושב על כיוון אחר.