קרוע

סקסופון

New member
קרוע

שתי מילים היא אמרה. רק שתי מילים. ``חסמת אותי`` היא אמרה. וליבי נשבר. לרסיסים.

loveyou4

New member
סקסופון - ידיד נפשי....

14 מילים, רק 14 מילים כתבת ואמרת את הכל. כמה קצר - כמה כואב. לכן נולדו חבריך האמיתיים, לכן נולדו חברותייך האמיתיות לכן אני כאן כדי שכוחך יהיה איתן לכן אני כאן כדי שנבין ונדע פשוט יש לדעת / גם אני גם אתה וכך גם כולם שתי מילים שאמרה - אולי אמרה כבר שנים ובמעט זמן בלבד אולי נבנה כאן בנין כך לא מסתיים העולם - כאן יש תמרור - כאן יבנה ``עולם חדש`` שלך רז

חן.

New member
אסוף..

את הרסיסים..אחה את השברים..החיים נמשכים והם יפים..

היי מלאך שלי .... אל תהיה עצוב

הנשמה והשמחה הם ידידים טובים אני מתארת לעצמי שקשה לך עכשיו אבל זכור מה שאמרת לי לפני לא הרבה זמן : לקחת הכל בפרופורציות הנכונות. נכון קל מאוד להגיד דברים וליעץ אבל תאמין לי שאני מדברת מתוך נסיון ואתה יודע. אני פה אם אתה צריך לדבר איתי אם תרגיש צורך לדבר . אמרתי לך לדבר זה גורם קצת להקלה. אל תשכח שאני אוהבת אותך מלאך. שרון

gal yam

New member
טוב שלא אמרה שלושה מילים:

חסמתה..חסמתה..חסמתה..! עכשיו אתה קרוע מצחוק......

שילגיה

New member
מלב אל לבך סקסופון

ידעתי והרגשתי בזה הרגשתי ומרחוק את כאבך ידעתי שאתה מנסה לשדר שהכל בסדר אבל בתוך תוכי הרגשתי אחרת נסיתי להיתקרב היםתגרתה אים תאפשר להיתקרב יותר אים תיתן לנסות לעזור,להקשיב,לתמוך בשבילך תמיד סקסופון משלגיה

שילגיה

New member
אי שקט

עד שלא אדבר איתך שוב הלכ לא יהיה שקט חיבת לגרום לך לחייך קשה לי עים כאבך לא יודעת למה? אבל זה חודר מעבר למסך הקר מעבר למרחק ומעבר לזה שאנו לא מכירים לא יכולה להסביר

למעלה