קרועה בין 2 בנים

ruth177

New member
קרועה בין 2 בנים

אני ממש לא יודעת מה לעשות.
כרגע יש לי חבר,אני אוהבת אותו והוא אוהב אותי,אבל מה שכן הזוגיות שלי עם האקס הקודם שלי היה יותר טוב,וכן אני לפעמים מתגעגעת אליו,אני בת 23 הוא בן 24
אהבתי מאוד את האקס שלי הייתי איתו 9 חודשים,אבל הוא בקושי לא התייחס אליי במהלך הזוגיות הזאת בעיקר בסופה.היה מקרה שרציתי לצאת איתו למסעדה והוא אמר שהוא חולה(בהתחלה לא גרנו ביחד) וגיליתי בחיטוט בפאלפון שבאותו יום הוא שתה עם חברים,היה לו איתו כמה ריבים והוא היה רואה בי כאובייקט מיני בלבד,ככה הרגשתי,ונפרדתי ממנו לפני 4 חודשים,אני עם חבר שלי הנוכחי כרגע במשך חודש.
זה רק להסבר כללי

נפרדתי מהאקס,אבל זה לא היה בצעקות ובריבים,הוא דווקא גם קצת הבין אותי ואמר שזה טוב להפסקה וכן דיברתי איתו לפעמים.אחרי הפרידה הוא ניסה לחזור אליי והתנצל אבל אמרתי שאני צריכה הפסקה,אבל מאז שהוא שמע שיש לי חבר הוא נראה לי עושה הכל כדי לחזור אליי
אני לא יודעת אם זה בכוונה או לא,אבל האקס שלי נרשם לאותו קורס שלי,שנינו נבחנים בקרוב לפסיכומטרי,ויוצא גם שאנחנו לומדים ביחד.הוא נתן לי רמזים שהוא רוצה לחזור,אפילו חיבק אותי ממש חזק כשהוא צריך ללכת ושמתי לב שהוא אולי עושה רושם שהוא רוצה לחזור אבל לא הפסקתי,וכן קצת התקרבנו לאחרונה.
אתמול למדנו והוא נרדם אצלי בבית,וניצלתי את זה והלכתי להתקלח.הוא נכנס אליי לחדר כשאני הייתי רק עם תחתונים וחזייה(אני חושבת שהוא אפילו הציץ לי כשהייתי ערומה) והוא התחיל ממש להתחנן שנחזור,חיבק אותי ונגע לי בגוף והתנשקנו,ושכבנו
וזה היה לי כל כך כיף,שכחתי לגמרי שהוא התנהג אליי בצורה לא טובה,אבל אני לא יודעת מה לעשות עכשיו,הוא אמר שהוא ישתנה ואני לא יודע אם להאמין לו.קיימנו יחסי מין אתמול וזה הסקס הכי טוב שהיה לי בחיים,אני כן רוצה לחזור אליו אבל אני לא רוצה להיפגע שוב,וגם להגיד לחבר הנוכחי שלי שאנחנו נפרדים זה לא יהיה קל

orig429

New member
לפחות תהיי הגונה ותסיימי את זה עכשיו

במקום לגרור ולבזבז לבחור חודש נוסף.

אגב את מבינה שמצד אחד את מתלוננת שהאקס התייחס אלייך
כאל אובייקט מיני בלבד וזו הסיבה שסיימת את הקשר,
מצד שני את חוזרת לאותו קשר רק בגלל סקס?
מה שאת צריכה לשאול את עצמך: במידה והאקס לא השתנה, האם
תצליחי להנות מהסקס?

אני יכול לומר שיש בחורות שהיה לי איתן סקס מטורף ומאד הייתי רוצה
לשכב איתן שוב, מצד שני, הייתי מודע לכך שמעבר לסקס לא יהיה
משהו מעבר, בטח לא ממישהי שהתייחסה אליי בצורה מחפירה בעבר
והאמת שהיום בהחלט אעדיף סקס רגיל עם בחורה שאני יכול לקיים איתה מערכת יחסים נורמלית על מישהי שמצד אחד יש לי איתה סקס
טוב, מצד שני מקבל ממנה יחס מזלזל.

השאלה מה את מחפשת כרגע? מערכת יחסים טובה, או רק סקס?
אגב אני לא טוען שאי אפשר לשלב בין השניים פשוט במקרה שלך
נשמע שזו הדילמה?

2461

New member
תשובה

טוב קודם כל - לספר לחבר החדש על הבגידה. את חייבת לספר לו כי זה לא הוגן מצידך.

דבר שני - יש שתי אפשרויות בקשר לאקס:
1. פתאום שאת לא איתו, ויש לך חבר חדש גורם לו להבין מה הוא הפסיד. הרבה פעמים יוצא לנו להעריך מישהו רק אחרי שהוא כבר לא נמצא.
יכול להיות שנפל לו האסימון והוא הבין שאת אהבת חייו. הגיוני ולגיטימי.

2. יכול להיות שסתם הוא מרגיש שהוא חייב להשיג אותך שוב. בתוך תוכו לא הגיוני שאת לא רוצה אותו פתאום. אחרי שהוא ישיג אותך שוב הוא ימשיך
להתנהג כמו שהוא התנהג. הרי מה הסיכויים שבן אדם באמת יכול להשתנות פתאום? אז תחזרו להיות ביחד, ופתאום אחרי 9 חודשים שוב יימאס לו
אז הוא ימשיך להתנהג כמו אז? למה את צריכה את זה שוב?

אני עם חבר שלי 4 שנים והוא לא מתנהג אליי לרגע כאובייקט מיני או לרגע נותן לי הרגשה שאני לא שווה יחס.
אם כן - זה היה חמור מאוד. אנחנו לא בובות מין בעולם הזה - הגיע הזמן שבנים יקלטו זאת.

בהצלחה

תשובה- עוד לא התבגרת מספיק.

כדי לדעת מה נכון לך.
אפילו מה שטוב לך כנראה מגיע מרמה מאוד בסיסית
ללא ראיה לעתיד הרחוק ובלי לקחים מהעבר.
ובטוח שלחבר הנוכחי שלך מגיע מישהי יותר רצינית.
מקווה שתגלי לו ותתייעצי גם איתו במקום עם זרים באינטרנט.

וואו....

חייבת לציין שקראתי פעמיים .
אני לא מאמינה לצורת ההתנהגות הזאת, שבעיני היא מזעזעת.

היה לך אקס, שהתנהג אלייך נורא ואיום.
עכשיו כשיש לך מישהו אחר, הוא מתנהג כמו הילד שהוא, ורואה בך כצעצוע שהיה לו והוא רוצה בחזרה.

מה שנורא פה - היא את.
שכבת עם מישהו אחר ובגדת בחבר שלך.
שכבת עם אדם שהיית צריכה להעיף מכל המדרגות, ובמקום זה עוד התקלחת והסתובבת לידו חצי עירומה.

אין לך כבוד עצמי?
אין לך כבוד לחבר שלך?
לא אכפת לך שעשית את הדבר הכי דוחה שאפשר לעשות לבן זוג?

את לא צריכה לדאוג הרבה, ספרי לחבר שלך שבגדת בו, הוא יפתור לך את כל הדילמות.

שלום

אל תבגדי כי אסור. הצטערי שבגדת וספרי לחברך שבגדת בו ושאת מצטערת, ויחליט אם לעזוב אותך או איך להתייחס. מותר לך לשמור קשר עם האקס, אבל כל זמן שאת בקשר זוגי אחר אל תהיי יותר מידידתו. אם החבר חשוב לך, השתדלי לפייס אותו, להתנצל ולהבטיח שלא תבגדי בו שוב. אם תחליטי במשך הזמן להפוך את הידידות עם האקסית לחברות ובשביל זה להפסיק את החברות עם החבר, זה בסדר. עם הזמן תרגישי מה מתאים לך.

פופאפ

New member
אם נהנית לבגוד תמשיכי כי זה הקיק שלך

אבל בלי לספר לחבר.
ככה כולם יצאו נשכרים.
את תהני מהסקס הכי טוב כפי שציינת כמו מים גנובים.
האקס יענש כגמולו כי כרגע הוא יהפוך לאוביקט מיני.
החבר שיהנה ממך בלי לדעת על האקס.
מה רע?

פופאפ

New member
חפשי בפורום 1288

ולא זה לא שקר אם לא מתחייבים למונוגמיות
זה עניין של רכושנות וחרדות.
אם בעבר ועד היום בתרבויות שונות יש פוליגמיה של רבוי נשים
מדהים שדוקא אשה מודרנית ומשכילה נגעלת מפוליגמיה של רבוי גברים ?!
אישית התבגרתי להבין שלכל בן תמותה יכולים להיות צרכים שונים
שרק אנשים שונים יוכלו לספק לו בלי לפגוע בהם אם ידעו את מקומם.
מציע לך לקחת מראת איפור מגדילה עם אור חזק,
להביט טוב מעבר למסכות ולהבין שאת כנראה רכושנית..
זה מרתיע אנשים, אולי לא מגעיל.. אבל לא בהכרח מנבא טובות.

אני ממש לא רכושנית.

אני נורמלית.
זוגיות בעיני היא מחוייבות הדדית, וכבוד הדדי.
כמו שאני לא בוגדנית ( שזו תכונה דוחה דרך אגב )
אני גם לא אקבל שום בגידה שהיא באף צורה שהיא.
קח אתה מראה ותתעורר לחיי זוגיות תקינה שלא כוללת לרקוד על כל החתונות
יש אנשים שיש להם זוגיות פתוחה שזה אומר שמקובל על שניהם להיות במקביל עם אחרים, ולמרות שאני לא מקבלת דבר כזה, אני לחלוטין מבינה שהכל פתוח ושני הצדדים מאושרים.
כל עוד זה נעשה מאחורי הגב זה דוחה, וזה שיש אנשים שמצדיקים את זה בכל מיני תירוצים מטופשים, לא הופך את זה לנכון ובטח שלא לתקין.

לימור כתבה לך תגובה מעולה אבל בנוסף אומר לך זאת.

אני מרגיש שאת זקוקה לחופש ושקט לחשוב על דברים שדי התערבבו לך והסתבכו ואז אחרי שתחשבי בשקט (נניח קחי סופ"ש של חופש אצל משפחה רחוק מהאזור בו את גרה בלי סלולרים/תפוז/פייסבוק וכו' ולחצים) תגיעי להחלטה הנכונה לך. החלטה שאף אחד אחר לא יכול להחליט עבורך וטוב שכך.

סופ"ש מקסים אמיתי

sweetjane1982

New member
הוא כולה רצה ממך סקס, צאי מהסרט...

אם תחזרי אליך יהייה לך שידור חוזר של מה שהיה לך לפני 4 חודשים.
וזה שהוא נרשם לאותו קורס שלך? ממש סייקו...

למעלה