קרוסאובר

MegaMan

New member
קרוסאובר../images/Emo58.gif

מכיוון שכרגע נראה שזאת העונה האחרונה של באפי ואולי גם של א´נגל, אז הנשיא של ה-WB אישר קרוסאובר בפרק האחרון של באפי במקרה ש Joss ירצה בכך.

*חיוך על הפנים*

לא רוצה סוף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אבל אם אז.... *מפנטזת* עדיף ככה

14מתן

New member
../images/Emo123.gif הלוואי ש...

יהרגו ישפדו יחסלו יכסחו ישמידו ויענו את אנג´ל בקרוס ! אחרת בשביל מה הוא יבוא

IDOffryn

New member
טשיי מעניין מה קורה אז...

אולי תמחקי את ההודעה הזאת כזה די מובן מהכותרת של ההודעה הראשית מה קורה ועכשיו גם באיזה פרק!!! וזה גם ממש מעצבן!!!!!!!!!!! ממש ממש!!

Angelus

New member
חח לא נורא. אני אוהב

*יחסית אוהב* ספוילרים טובים. לא קראתי את ההודעה שלו למעלה כי דיי הבנתי..

איןבזה ממש מידע ספוילרי../images/Emo58.gif7,4?

האחרי אמר שאם ג´וס יבקש והוא יראה שיש סיפור טוב שדורש את זה ואם זה תהיה ההופעה האחרונה של שרה מישל גלר אז הוא לא יסרב לאפשר לדיויד ברוינז להופיע בבאפי, לא היה שום דבר על העלילה או משו כזה...

android

New member
נצל"ש ( ../images/Emo58.gif7X11-7X08)

רואים את הערפד המוזר הזה מטביע את ספייק ואת ספייק מתנשם אחרי שמוציאים את הראש שלו מהמים איך זה הגיוני? הרי ערפדים לא נושמים.....

לiלה

New member
זהו! זה כל כך ברור!

אני מקווה שהבנתם מה הולך לקרות פה?! זה ברור כל כך ואני לא יודעת אם לשמוח או לבכות! באפי ואנג´ל הולכים להציל את העולם ביחד! הלוואי והם גם ימותו ביחד - זה יהיה סוף יפה עצוב (ואת השורה הבאה אני מבקשת לא לקרוא מכל אוהבי אנג´ל כדי שאני לא אמצא את עצמי מתה מחר)- זה יהיה גם סוף הולם לאנג´ל.... ואם הם לא ימותו אני לא מבינה מה ג´וס יעשה איתם כי הם הרי לא יכולים להיות ביחד ואין להם אם מי להיות... אז מה הוא יעשה אם לא יהרוג אותם או משהו?

למעלה