קרון צועני.

G a v ® i e L

New member
קרון צועני.

ראיתם להיכן פנתה היא, שיירת הצוענים ? רוצה לעזוב הכל ולעלות עליו - קרון צוענים תועה, חסר כיוון. עמוס באנשים צבעוניים, כולם ללא מצפן, חלקם ללא מצפון. קח אותי קרון צוענים, קח אותי לערבות שוממות של כאב ובדידות, קח אותי למעגלים שמחים סביב מדורות הבלים. קח אותי ליערות אפורים של יגון וקדרות, קח אותי למסיבות תאווה זולות בבקתות נטושות הנה אני ספון בשמיכת טלאים עבה בקרון מלא כשפים וצבע, תחת מרבד הכוכבים המרצד אני רואה את צלליתך המאיימת לענג, מי את, צל תועה בערבות בוכיות, רוח רפאים בריח ניצת יסמין עמוק ? הזיה בריח בושם זול פולשת אליי לקרון, את עטופה בו, כל כולך. מתפתלת עליי כנחש שיכור, מתפלשת בנוזלי תאוותי, אני כבול תחת ערגת גופך המסחרר, הנעים מנשוא. ענן אפור גדול מוסט כוילון כבד וירח נוגה מכה בנו את אורו, צלליותנו כמחול שדים על מסך הקרון. פורקים תשוקותינו החייתיות באנחה אילמת, חוט שני זוהר קושר את הכוכבים יחדיו כשרשרת פנינים, שני כדורי אש עולים לשמיים, את מתרוממת מעליי, ובאיושה קלילה חומקת לך מהקרון, אני עוצם עיניים ומביט שוב בחוש השני ובכדורי האש. קרון צועני תועה, חסר כיוון. מיטב שנותיי נשאת אותי ליערות קסומים של אי ודאות, יורד ממך עכשיו, אולי עוד אחזור. גבריאל

d a n i e l s 5

New member
מוסיפה....

את פס הקול של "שעת הצוענים"...נראה לי מתבקש. וממשיכה לי לדרכי.

ד ו ל ה

New member
הו גבריאל, גבריאל...

בכל פעם ששומעת משהו הקשור בצוענים, או קוראת עליהם או רואה סרט שקשור בם, עולה בי געגוע לא ברור למשהו עלום ורחוק... אין לי ספק שבאחד מגלגולי הקודמים הייתי צוענייה (או אונדיאנית, או שניהם...) דולה (שבילדותה התחפשה בכל שנה באופן עקבי לצוענייה...תמיד...)

rony34

New member
כתבת יפה

עכשיו בטח לונלי יציע לך חברות.זה הכוס תה שלו.

ד ו ל ה

New member
../images/Emo163.gif לא בטוח שהבנתי

אבל חושבת שלונלי כבר מצא את הצוענייה שלו, והציע לה חברות... ואם אני לא טועה היא אפילו הסכימה
דולה

shemesh22

New member
../images/Emo48.gif עצב, שמחה, תשוקה...

והרבה צבע בתמונה שציירת, כיאה לצועני אמיתי. זה הזמן לננוצ'קה לשבת על הבר, להקשיב למוסיקה הצוענית לשתות יין ו...לדמיין את הקרון
אהבתי!

naama78

New member
../images/Emo20.gif

יפה.. שומעת ברקע את המוזיקה מתוך הסרט שעת הצוענים...

כתבת יפה , צועני ממממממ מזכיר לי את

את החלום שישאר בגדר חלום (להיות על אי בודד כמה ימים עד שארוקן את כל המחשבות שלי אבל לבד )

בהחלט קוסטריצה

חסר כאן להשלמת האווירה ... וואהו,גבריאל! לטעמי כל ההזיה הזאת! . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ממש געגוע לשעת הצוענים!ולמוסיקה הכואבת.

יערית

New member
שיט

כל זה קרה בזמן שישנתי?{סרטי אהבה כבר לא עושים לי את זה יותר} כ"כ מתאים לדימיון המפותח שלך.

דמדומים

New member
ראיתי?

בטח שראיתי,איך יכולתי שלא להסתכל...קודם כל גירשו אותם כמו חיות ממדינה למדינה אחר כך ירו להם בראש,ולראווה.יש עוד כמה מסתובבים,לא תשמע אותם מודים.כי אולי בסרטים זה רומנטי ויפה,בחיים זה לא עובד...מצער בתאוריה וחיב להסביר,כי כולנו כרעיון רואים זאת יפה.אבל המציאות לא קוראת מעצמה,אלו הפחדים שלנו ופרנויות לרוב,שהורסות קרון קרון,את כל הקרקס.

iritm22

New member
החיים ..הפחדים..הפרנויות..

וכל זה על הבוקר מה עם הקפה

יעלילה1

New member
נכון, אבל נשאר הדימויים הרומנטיים

זה כמו האינדיאנים. אפילו מהשואה עושים רומנטיזציה

למעלה