קרום הלחם מכה שנית

Hermione

New member
קרום הלחם מכה שנית

אתם יודעים שלויקטור קראם קוראים בגרסה העברית לא פחות ולא יותר- ויקטור קרום? מה עובר על הגילי הזאת למעם הלמ...

קרום?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?

טוב, גילי בר הלל-התפנה לך מקום במחלקת חולי נפש!!! -ליאת-

Hermione G

New member
אנשים

נכון שלפי איך שכותבים את זה בספר נמראה לך שמבטאים את זה קראם אבל אומרים קרום- דווקא בעניים הזה היא לא טעתה - וזה בטוח ב100 אחוז שאומרים קרום כי שמעתי ראיון עם ג`יי קיי ששאלו אותה שאלה עליו ואמרו ויקטור קרום ובתשובה שלה היא לא תיקנה אותם לקראם או משהו - היא גם אמרה ויקטור קרום - אם זה היה קראם היא היתה מתקנת את המראיין או לפחות שהיא ענתה היא היתה אומרת קראם לא קרום... אז זה בטוח קרום...

hadasss

New member
תגובה לאנשים!

היי מה קורה? מה אנשים? מה יש לך מאיתנו? אנחנו סתם אנשים חמודים!!!!! :cool:

יהיה בסדר....

נשמור לך מיטה במוסד ליד גילי בר הלל..... -ליאת- עזבו-אני סתם עצבנית היום....

Hermione G

New member
אבל זה באמת קרום

התרגום שלה דפוק אבל בשם הזה היא דווקא לא טעתה...

קרום?? את בטוחה??

אבל קראם נשמע יותר בולגרי! :-( וגם יותר שפוי...אולי בגלל שלקרום יש משמעות בעברית זה נשמע כ``כ גרוע...אני עדיין חושבת שזה טמטום...בכלל, התרגום לגמרי דפוק! חרם על התרגום העברי! ^^ .. _ (זה היה אמור לצאת פרצוף כועס, מה שלא כ``כ הלך לי...) -ליאת-

off

New member
מה זה משנה??.

אלוהים!!!!!!!!!!!!!!! מה זה משנה אם זה קראם או קרום?????? העיקר שהיא גמרה לתרגם את הספר כבר וזהו! יום טוב לכולם

sarah

New member
מעניין איך קואים ל``בלאסט אנדד סקרוט

עקרב נפיץ.. חחח

3 אפשרויות:

1) סקריוטים שמתפוצצים בסוף 2) סקריוטים שסופם להתפוצץ 3) סקריוטים עם אחוריים מתפוצצים (היי! היא גם תרגמה קרום, אוקיי? אי אפשר לדעת למה לצפות!) -ליאת-

Panther

New member
התרגום של בלאסט אנדד סקרוטס!

התרגום הוא: חכו חכו שבו בעצם אתם כבר יושבים הנה זה בא... סקרוט פוץ-תחת. מה עובר עלייך גילי?

אני מקווה מאד שלא אמרת את זה ברצינו

ברצינות או לא ברצינות, הצלחת להצחיק אותי ביום עגמומי זה! 10Q -ליאת-

Hermione

New member
ברצינות לגמרי,

גם אני בדקתי והיה כתוב שם בכיתוב שחרחר על גבי דף לבנוני- סקרוטים פוצי תחת. מענין מה ג`יי קיי היתה אומרת על זה.

A big oy vey!

אוי ואבוי!!! אהההה! זה נוראאאא! מה זה אמור להביע?? את ה``סקריוט עם האחוריים המתפוצצים`` כתבתי בצחוק! והיא כתבה את אותו הפירוש, רק שזה נשמע /הרבה/ יותר גרוע.......! -ליאת-

Hermione G

New member
זה נורא!

אפילו מהמפגרת הזו ציפיתי למשהו קצת יותר נורמלי!!!

כןןן....

גם את הפנסיב תרגמו למשהו מפגר שאני לא זוכרת מה הוא....איזה עוול עושים לספרים! פעם הבאה /אני/ אתרגם את הספר! -ליאת-

למעלה