קרום הבתולים יש לי שאלה לבנות: אחרי שנקרע לכם הקרום המשכתם להזדיין או שעשיתם הפסקה של כמה ימים?..
ד דניאל015 New member 1/1/06 #1 קרום הבתולים יש לי שאלה לבנות: אחרי שנקרע לכם הקרום המשכתם להזדיין או שעשיתם הפסקה של כמה ימים?..
א אמא יקרה לי יקרה New member 1/1/06 #7 מה את שחה? בכל פעם שמופיע דימום, בודקים את מקורו ואם זה לא מחזור אז רק מחכים שבע ואז טובלים. את לא תלמדי אותי.
מה את שחה? בכל פעם שמופיע דימום, בודקים את מקורו ואם זה לא מחזור אז רק מחכים שבע ואז טובלים. את לא תלמדי אותי.
א א1ר New member 1/1/06 #10 אם היא בתולה היא ממילא אסורה על כל אדם. כשהיא בתולה חלים עלי'ה חוקי נידה אבל יותר מכל חלים עלי'ה חוקי נגיעה (אם היא בתולה ממילא אסור לה לבוא במגע עם מישהו מלבד בעלה ,שיהי'ה לה ב"ה)
אם היא בתולה היא ממילא אסורה על כל אדם. כשהיא בתולה חלים עלי'ה חוקי נידה אבל יותר מכל חלים עלי'ה חוקי נגיעה (אם היא בתולה ממילא אסור לה לבוא במגע עם מישהו מלבד בעלה ,שיהי'ה לה ב"ה)
א אנה קרינה המקורית New member 2/1/06 #16 כניראה שזה עיניין של זרמים כי גם למיטב ידיעתי חוקי נידה לא חלים על בתולין.
T tryme 2 m New member 1/1/06 #11 מה אתם מדברים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! כשהנשים מזדיינות בפעם הראשונה... והביתולין נקרעים... החל מאותו רגע הן מזדיינות שחבל על הזמן!!!!!!!!!!!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח זה בצחוק כמובן ...חחחחחחחחחחחח
מה אתם מדברים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! כשהנשים מזדיינות בפעם הראשונה... והביתולין נקרעים... החל מאותו רגע הן מזדיינות שחבל על הזמן!!!!!!!!!!!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח זה בצחוק כמובן ...חחחחחחחחחחחח