קרול או סקרול?

spheonx

New member
קרול או סקרול?

איך נקרא האפקט בו עובר טקסט על המסך מקצה אחד לקצה שני? חלק טוענים שקרול חלק דובקים בסקרול סתם מסקרנות - מה מהם נכון?

ֳאורליל

New member
דווקא ההיפך

scroll - up/down crawl - from side to side קרדיטים הם דוגמה טובה לסקרול ואילו כתוביות שרצות מצד אחד של המסך לצד השני הן קרול

videokid

New member
תשובה. - קרול + הצצה לתכנה מקצועית

קרול - CRAWL - שורה שזוחלת מצד לצד. סקרול SCROLL שורה שרצה למעלה/למטה. רול ROLL - כשקרדיטים רצים למעלה או למטה.

spheonx

New member
אינסקרייבר?!

אתה לא במקרה קשור לאולפני הרצליה נכון?

videokid

New member
קשור גם אבל לא כרגע.

למה אתה שואל? כן אינסקרייבר... אתה מכיר תכנה יותר טובה לכותרות בזמן אמת? בכל אולפן כמעט עובדים עם אינסקרייבר.

spheonx

New member
לא, לא מכיר תוכנה אחרת

אני פשוט יושב פה באולפן מול עמדת האינסקרייבר כביכול הכי מתקדמת פה באולפנים היחידה שיכולה להציג רקע נושם או משו בסגנון (לא מבין בזה כלכך, זה פחות התחום שלי) go figure...

videokid

New member
אולפני הרצליה?

תעשה PRINT SCREEN נראה איזו גרסה זו. בטח 4.5 אקסטרים עם אנימציה.

spheonx

New member
יש לך רעיון איך אוכל ללמוד

את התוכנה? את האינסקרייבר כמובן.. האם אוכל להוריד מניואל איפשהו ולשחק עם זה לבדי?

videokid

New member
אם אתה עובד באולפנים

זו תכנה לא ממש פופולרית. לכן אין ממש מדריכים באינטרנט תנסה לחפש באולפנים ולבקש את הספרות המקורית.

spheonx

New member
אממ...זו עלולה להיות בעיה

אני לא הכי קשור לצוות האולפנים אני קשור להפקה ספציפית שם, בספק אם יתנו לי לעיין בחוברות המוזכרות. לא נורא אשחק ואלמד מטעייה אם יהיה לי משעמם מדי..

videokid

New member
אוקיי... לאיזה הפקה אתה קשור?

עם מי אתה עובד, אולי אני מכיר? אולי אני יארגן לך ספר... תזהר רק לא לדפוק להם דברים... :) יכול לקרות בתוכנה הזאת...

cRaZyFuNk

New member
inscriber, הא?

OK יש לי Inscriber title motion pro אבל לצערי הוא אמור לעבוד רק עפ פרמייר 6.5 ולא עם פרמייר פרו (שיש ברשותי) - ניסיתי לפתוח את הפלאג אין של Inscriber בפרמייר פרו והוא זרק אותי מהתוכנה... איך אני מעביר את הכותרות שערכתי בInscriber title motion pro לפרמייר פרו? ואגב מה זה -INSCRIBER.CG.XTREME.V4.51 מה ההבדל לפרו? והאם הוא כן מתאים לפרמייר פרו... Videokid Help Me!

למעלה