קרוהן. וכואב לי.

spaysi8

New member
קרוהן. וכואב לי.

הרופאה שלי מיושנת, דוחפת לי 12 כדורים ביום.
הם לא עוזרים.
הבטן כואבת תמיד, והיא לא מוכנה לתת לי אישור למריחואנה רפואית כי היא נגד.
אני לא מוצאת רופאים שיעזרו לי, קיבלתי המלצות על שני רופאים ושניהם לא רלוונטים,
אני לא יודעת מה לעשות..

עזרה, מישהו,..?

היי

ברוכה הבאה לפורום.
אני יודעת שקרוהן היא אחת המחלות המבאסות ביותר, אבל יש גם אפשרות לחית אתה בשלום.
אני הייתי מציעה לך לפני שאת מחליטה שמריחואנה היא הפתרון האולטימטיבי, אולי פשוט ללכת לראות רופא גסטרו טוב, שאולי יש לו הצעות טובות יותר.
רוצה המלצות?

spaysi8

New member
אז זהו שאני לא מוצאת רופאים טובים!

והרופא משפחה שבמקרה מתמחה גם בבעיות מעיים ועיכול כן ממליץ על מריחואנה.. והוא היחיד שהצליח לעזור לי קצת איכשהו

Sigal H

New member
שלום

איך את מרגישה היום?

אני לא מבינה הרבה בקרוהן או בדרכי הטיפול בה, אבל כן מכירה את הייאוש מאינספור תרופות שלא עבדו... אם את הולכת על קנביס רפואי, במאמר הזה יש יותר פרטים (רדי קצת עד "רופאים הממליצים על קנאביס רפואי").

חופן חיוכים, שתרגישי טוב,
סיגל

רופא מרשים מאוד

מנהל מכון גאסטרו באיכילוב. מקבל גם באופן פרטי. יודע המון, ובעיקר - בן אדם!
יש לו הרבה פעמים רעיונות יצירתיים מאוד, מכירה לפחות 5 שהוא הציל את חייהם בקרוהן, בלי מריחואנה.
אולי שווה לך לבדוק.
(אני לא רוצה להיכנס כאן לויכוח הרגיל כן/לא מריחואנה, אבל אומר רק שכדאי לזכור שגם מריחואנה היא לא תרופת קס, יש מי שהיא עוזרת להם, ויש מי שממש לא, ויש גם מי שהיא גורמת להם נזקים בלתי הפיכים.
אני מניחה שאת צעירה, אני מניחה שאת פורייה וחושבת על לידות והריונות, ו.. כדאי לדעת שלמריחואנה יש תופעות לוואי גם בתחום הזה.

בכל מקרה, כדי לפגוש את ד"ר סנטו בפעם הראשונה -אפשר בפרטי, ולתאם עם מזכירתו, או לקבוע בבית החולים.
אם תרצי עוד פרטים, מוזמנת לשאול.
בהצלחה

לא לעניין

המריחואנה הרפואית איננה תרופה והיא צמח היכול לשפר דברים או שלא כמו צמחים אחרים.

מה שכתבת כאן "(אני לא רוצה להיכנס כאן לויכוח הרגיל כן/לא מריחואנה, אבל אומר רק שכדאי לזכור שגם מריחואנה היא לא תרופת קס, יש מי שהיא עוזרת להם, ויש מי שממש לא, ויש גם מי שהיא גורמת להם נזקים בלתי הפיכים.
אני מניחה שאת צעירה, אני מניחה שאת פורייה וחושבת על לידות והריונות, ו.. כדאי לדעת שלמריחואנה יש תופעות לוואי גם בתחום הזה."

ממשל לא לעניין אני מכיר לא מעט שלוקחות ויש להם ילדים נפלאים אל תפחידי מישהי שאולי הצמח יכול מאד לעזור לה ובכלל מילים כאלו לא תיקח ותסבול יש רופאים שיוכלו לומר לה אם הצמח יפגע בה או שלא!!!

מה שונה ההודעה הזו מהודעה שלי לגבי הפרקוסט ממש לא ברור

אופיר4999

New member
לי לא עזר הקנביס הרפואי לכאב

האמת שפחדתי לנסות ודחיתי עד שנשברתי ואישרו לי אבל לא עזר לי
אבל שווה לנסות אם הרופאים ממליצים על כול אחד זה משפיע אחרת
לי זה עשה רע

תודה. זה עוזר לשמוע את זה

גם אני כבר המון זמן מתלבטת אבל יודעת בבירור שזה יעשה לי רע, מניסיון.
אבל כאילו מרגישה שצריכה לעבור את הויזה דולורוזה הזו כדי להוכיח לרופאים שממליצים על זה, שגם זו תרופה שתעשה לי רע.

אין לי כוח יותר לניסיונות.

אז תודה שאתה אומר את זה, זה מחזק לי את זה שאין לי כוח לעבור את הניסוי הזה.

מאחלת לך וגם לי שנמצא את התרופה המתאימה עם מינימום תו"ל. ואם אפשר להגיע גם למצב של לא להיות תלויים בתרופות - עוד יותר טוב.
אבל גם למצוא תרופה שעוזרת - דיינו!

למעלה