קרוב
גופי נמתח לאורך גופך.
כף יד חמה מחליקה על מותני, ועולה לאטה, במסלול הכל כך מרגש.
זה לוקח שניות אך נראה כנצח, שבו אני ממתינה למפגש הבלתי נמנע - אצבעותיך הפוגשות את חזי, שוקעות ברכותו של השד.
אנחה דקיקה נמלטת מפי.
אגודל ואצבע מחפשות ומוצאות מיד את הפטמה הממתינה להן, נרגשת, זקורה.
הן מתחילות ללטף, לצבוט, למשוך בעדינות.
אתה יודע בדיוק המידה - לא מכאיב, מרגש אותי עד טירוף.
הנשימה נהיית סמיכה, כבדה, שפתיי נצמדות לשפתיך ולשון מחפשת לשון - לגעת, להתלטף, להיכרך זו בזו.
ידך אינה נפרדת מן השד, ואני מרגישה את התנועה המוכרת - האגן שלי, הנע כמו מעצמו, מתקרב אליך, נדחק, מחפש להיצמד.
מבלי לעזוב את חזי, מבלי להתנתק משפתיי, יד שניה נשלחת מטה, מטה, נוגעת בבטחון עדין בדגדגן התפוח, הרגיש, ומלטפת.
איני יכולה להמתין עוד.
אני רוצה לחוש אותך בתוכי.
מנסה לבקש, אך לא מצליחה להוציא מילים בסחרור המרגש שעוטף אותי.
המגע שלך מבלבל, מסעיר. אני רטובה, נמסה למגע אצבעותיך, נצמדת עוד ועוד.
ידיי הולכות לבדן את האיבר הזקור, הקשה, ואני מכוונת אותו אל המקום שכל כך מבקש את קרבתו.
בתנועה אחת אתה מחליק לתוכי, ואנו מתחילים לנוע בקצב אחיד, כמו מנסים להתקרב עוד ועוד.
מבטך נעוץ בשלי.
זה כל כך קרוב. זה כל כך טוב.
אני מרגישה את הגל מטפס ועולה, את השיא מתקרב, ורואה בעיניך שגם אתה עוד רגע. עוד רגע.
המפץ מגיע בבת אחת.
מרעיד אותי ומטלטל את גופי לרגע ארוך.
מיד אחריו אנו חוזרים לנקודת ההתחלה, וגופי נמתח לאורך שלך.
גופי נמתח לאורך גופך.
כף יד חמה מחליקה על מותני, ועולה לאטה, במסלול הכל כך מרגש.
זה לוקח שניות אך נראה כנצח, שבו אני ממתינה למפגש הבלתי נמנע - אצבעותיך הפוגשות את חזי, שוקעות ברכותו של השד.
אנחה דקיקה נמלטת מפי.
אגודל ואצבע מחפשות ומוצאות מיד את הפטמה הממתינה להן, נרגשת, זקורה.
הן מתחילות ללטף, לצבוט, למשוך בעדינות.
אתה יודע בדיוק המידה - לא מכאיב, מרגש אותי עד טירוף.
הנשימה נהיית סמיכה, כבדה, שפתיי נצמדות לשפתיך ולשון מחפשת לשון - לגעת, להתלטף, להיכרך זו בזו.
ידך אינה נפרדת מן השד, ואני מרגישה את התנועה המוכרת - האגן שלי, הנע כמו מעצמו, מתקרב אליך, נדחק, מחפש להיצמד.
מבלי לעזוב את חזי, מבלי להתנתק משפתיי, יד שניה נשלחת מטה, מטה, נוגעת בבטחון עדין בדגדגן התפוח, הרגיש, ומלטפת.
איני יכולה להמתין עוד.
אני רוצה לחוש אותך בתוכי.
מנסה לבקש, אך לא מצליחה להוציא מילים בסחרור המרגש שעוטף אותי.
המגע שלך מבלבל, מסעיר. אני רטובה, נמסה למגע אצבעותיך, נצמדת עוד ועוד.
ידיי הולכות לבדן את האיבר הזקור, הקשה, ואני מכוונת אותו אל המקום שכל כך מבקש את קרבתו.
בתנועה אחת אתה מחליק לתוכי, ואנו מתחילים לנוע בקצב אחיד, כמו מנסים להתקרב עוד ועוד.
מבטך נעוץ בשלי.
זה כל כך קרוב. זה כל כך טוב.
אני מרגישה את הגל מטפס ועולה, את השיא מתקרב, ורואה בעיניך שגם אתה עוד רגע. עוד רגע.
המפץ מגיע בבת אחת.
מרעיד אותי ומטלטל את גופי לרגע ארוך.
מיד אחריו אנו חוזרים לנקודת ההתחלה, וגופי נמתח לאורך שלך.