קרוב רחוק

מישהו יודע למה הורידו את קרוב רחוק?

מהשבוע אין שידורים בכלל? הזדעזעתי כאילו, מישו יודע למה זה??!?! אני במתח קרוב רחוק שולטת תת!!!1 בבקשה למי שיש תשובה שיספר לי?

קרוב רחוק

הורידו את קרוב רחוק??!! מישהו יודע למה מהשבוע אין יותר פרקים??? אני במתח בבקשה שמישו יגיד לי

LeRanch

New member
אין צורך להציף את הפורום

הסדרה מפסיקה את שידורה בארץ גם בהוט וגם ב-yes בשל סיום זכויות שידור (זו התשובה הרשמית של yes).
מעבר לזה אפשר לפנות לחברה עם שאלות, זה לא המקום לשאול כי זה לא פורום רשמי.

גםצופה

Member
מנהל
לא נראה שרצו להציף את הפורום...

אלא לדעתי לא שמו לב אולי שההודעה נקלטה...

אני אמנם לא הספקתי להכניס לכאן הודעה על העניין - כבר כמה ימים אני חושבת איך לנסח משהו. כי גם אותי העניין הזה מאד מכעיס
(בא נאמר שאני כאן כחולה כיום גם בזכות הסדרה הזאת
)

סה"כ זאת סדרה שיש לה בהחלט ציבור צופים די גדול (די הופתעתי מכמות הלייקים שיש לקבוצה שנפתחה בפייסבוק - חשבתי שמעט אנשים צופים בה...) ומעצבן שהחברות עושות מה שהן רוצות בלי התחשבות בקהל הצופים/מעריצים...
והתגובה שהחברות נותנות בעיני מאד לקונית ומרגיזה...

LeRanch

New member
לא שמת להפרשי הזמנים בין ההודעות?

בין ההודעה הראשונה להודעה האחרונה הייתה לפחות רבע שעה.
אני לא בא להאשים חס וחלילה אבל מספיק לרענן כמה פעמים בשביל לראות את ההודעה

גםצופה

Member
מנהל
יש ממשקים

שהרפרוש לא מראה שההודעה נקלטה... לכן רבע שעה בין ההודעה הראשונה לאחרונה מראה שזאת היתה תקלה של אי תשומת לב שההודעה כן נקלטה (כי זה תלוי באיזה ממשק עובדים ועם איזה חלונות...)

אם היה הפרש של שעה הייתי מבינה שזאת באמת הצפה...

גםצופה

Member
מנהל
האמת שגם לנו ההודעה נחתה בפתאומיות...

בקומנה 'סדרות אוסטרליות' כבר העלו את העניין שבוע שעבר - לאור העובדה בVOD של הוט פרקי הסדרה נגמרים בפרק ששודר שבוע שעבר

מדוע בדיוק לא ידוע - הטענה של הוט ויס שהם מחדשים ומתחדשים... אבל בעיני זאת תשובה לקונית בלבד.

קישור לקבוצה בפייסבוק

למעלה