קרוב לחצלול =[

apocalipto

New member
קרוב לחצלול =[

אתמול התחלתי לעשות בדיקות מציאות עם ספירת אצבעות ביד, עשיתי רק 2 בלילה ואז הלכתי לישון. (אגב, בעיה אם אני עושה את זה סתם כשאני נזכר או שצריך לקשר את זה למשהו כמו שרשום באתר של אלון - להסתכל על היד\לעבור בדלת וכו')
היה לי חלום מפורט ודי ארוך שהייתי בטירה ונלחמתי נגד אנשים, היה מגניב.
מתישהו "נחתתי" בתעלת המים שמקיפה את הטירה(בלי שהלכתי לשם, צצתי שם) וראיתי מרחוק שיש זרם אדיר של מים שבא לכיוון שלי. רצתי לדלת שהייתה שם ואז כשבאתי לסגור אותה ראיתי שהיה צב או חיה כלשהי שגם ברחה מהמים ורצתה להיכנס דרך הדלת, חיכיתי לחיה ואז סגרתי את הדלת ורצתי במהירות במעלה המדרגות. עברתי 3 גרמי מדרגות והמים השיגו אותי. שחיתי למעלה ואז הצלחתי לצאת מהמים והייתי במקום גבוה בטירה. פתאום הבנתי שלא הגיוני שהמים הגיעו לגובה כזה, התעלה בחוץ הייתה בחצי מהגובה הזה. זה הדבר האחרון שאני זוכר לפני שהתעוררתי.
אני לא בטוח אם אני מתבלבל ואולי ממש אחרי שהתעוררתי אמרתי לעצמי שזה לא הגיוני ואז הכנסתי את זה לחלום. בכל מקרה לא הרהרתי בזה ולא חלפה לי המחשבה שאני חולם בזמן החלום.

היגיון כהרגל

כל העניין בבדיקות מציאות הוא יצירת ההרגל של חשיבה ביקורתית בזמן החלום, מה שהופך אותנו לצלולים.
כל שביב של חשיבה כזו (" פתאום הבנתי שלא הגיוני שהמים הגיעו לגובה כזה, התעלה בחוץ הייתה בחצי מהגובה הזה. זה הדבר האחרון שאני זוכר לפני שהתעוררתי")
הוא עדות לכך שאנחנו על הדרך הנכונה :)

קיצר- תמשיך ככה.

l coyote l

New member
נצל"ש. אחד נחמד הלילה.

מאחר שהסביבה/אוירה היתה יחסית נעימה, הכל בא טבעי ובקלות. אפילו בלי להשקיע מחשבת יתר ב"מה לעשות ואיך". פשוט עשיתי/קרה, וגם זרמתי עם הסצינות.

הצלילות היתה חמקמקה, כי מצד אחד המודעות היתה גבוהה, מצד שני הייתי רוב הזמן על סף השינה (כשהכל מתעמעם ומתחיל להחשיך, טרם התעוררות) והצלחתי כמה וכמה פעמים לחזור לחצלול.

למעלה