קרה לכן פעם..

קרה לכן פעם..

שהייתן צריכות להיפרד מהאהבה שלכן בלי רצון?! טוב לי זה קורה !! שירן תודה רבה לך!שפחקת לי תעיניים עד הסוף! אז זזתי לעשות את הדבר הכי נורא בעולם! אבל אני בטוחה שאני לא אחשוב שזו היתה שטות ב-ח-י-י-ם-! אז ביי לבנתיים!

חזרתי הילדה הכי מחוזקת בעולםםם

אם את רוצה לדעת(קרן)אז הלכתי לאמיר..להיפרד!כי אני הבנתי שאני לא בשבילו וחוזר חלילה! אבל זה לא היה כמו שחשבתי!...אמנם היו הרבה דמעות של שנינו אבל זה ניגמר! והוא אמר שהוא רוצה שנישאר ידידים ואני יכולה לסמוך עליו בהכל! ושאני לא אהיה עצובה בגללו!שאני אמשיך להנות ושאני אמצא לי אהבה חדשה אז להודיע לו כדי שיכירו.. חח...בקיצור הוא יצא גדול!!

דניאלוש!...אני נורא שמחה!!!!!

את רואה הכל הלך בקלות... לפעמים לא צריך לחשוש מדברים!..... ואני שמחה שנשארתם ידידים!!

(פיק)-וואו שיגעון...

(יורם גאון)-מה שיגעון,לא עידכנו אותי..! (פיק)-16 מלאו לנער.. (יורם גאון)-מה אני בן 16...לא עידכנו אותי...! (פיק)-לא לא אתה בן 100 (יורם גאון)-מה?? לא עידכנו אותי (פיק)-וואו שיגעון!! חחח שירן נשמה את חתומה על מה שדיברנו עד הקבר..חחחח איזה קטעיםםםםםםםםם טוב לילה וודקה שיהיה...

GlitterKitten

New member
נ"ש - הציונים שלי

אנגלית - 5 יחידות - 67 גרפיקה ממחושבת - 85 היסטוריה -95 חינוך גופני - 90 לשון - 72 מדעי הטכנולוגיה - 87 מתמטיקה - 3 יחידות - 88 ספרות - 82 ציור - 78 רישום - 94 של"ח - 80 תולדות האומנות - 78 תנ"ך - 48 שקידה : בינונית (8) התנהגות: בינונית (8) איחורים: 2 חיסורים: 4 וזה הכל חבריםםםםםםם

היום קבלנו תעודות.!!!

פח.. תעודה גרועה!! ספרות - 82 לשון והבעה- 70 תנ"ך-70 חינוך ערכי טוב מאוד אך לשפר התנהגות היסטוריה- 65 ג"ג- 65 מתמטיקה-63 מדע וטכנו'- לא אומרת מחשבים- טוב מאוד ערבית- 80 חינוך גופני- 90 קרמיקה- 85 איחורים:0 חיסורים:0 מגלה יחסים מאוד רציניים למקצועות (כן בטח.........) הנלמדים ו.. זהו!!!!!!

טוב אני הולכת!!!!! ושירן......

יד על הפה בקשר למה ששלחתי לך!!!!!!!!! אם אני אחזור אני לא יודעת את זה יודע ההוא שלמלעה שגזר עליי את הגורל הזה!!!!!!!! (המבינה תבין....)

וואלה? איזה תעודההההההההההה

ואוווווווווווו אהבתי אהבתי!!! זאתי תעודה על הכיפ כיפק!!! פיששששששש! אבל מצד שני צריך קצת לשפר!!... אבל לפחות היא לא תעודה משעממת! ובקשר למהה ששלחת לי אל תדאגי אני שותקת\111!! סמכי עלייייייייי!!

למעלה