קרה לכן פעם:?

קרה לכן פעם:?

שאתן מקבלות הוראות ללקיחת הורמונים (קחי 3 אסטרופם ביום, במשך 3 שבועות, אחרי שבועיים תוסיפי אוטרוגסטן, תפסיקי , תחכי לדימום ואז תגיעי לבדיקה)
ואין תגובה להורמונים... גורנישט - כלום???!!!!
או שמתחיל דימום בזמן שרצינו למנוע, או שאין דימום בזמן שחיכינו שיהיה
כי לי זו כבר פעם שלישית ברציפות שזה קורה ואני כבר מורטת עצבים מרוב תסכול!!!!!!!!

התחלתי אסטרופם לפני 11 יום (3 פעמים ביום) ושוב.... התחיל דימום למרות האסטרופם.
אני לא מבינה כלום - מה קורה? אבל אני כן מבינה שאין קשר בין מה שהגוף שלי עושה לבין ההורמונים ואני לא מבינה עוד כמה זמן ימשכו אותי כך.... ואיך לעזאזל יצליחו לעשות לי החזרה (אחת כאמור כבר בוטלה) אם הם לא מצליחים לעשות כלום עם הורמונים אצלי.

העליתי את הבעיה בעבר, אבל אמרו לי כאן שאתן הצלחתן... אבל לי זה לגמרי לא מצליח ולא הולך

ואני מאוכזבת מאוד ומיואשת....

מצטערת לשמוע
באיזה מסלול את?
האם ניסו לשנות את הפרוטוקול? לעשות מעקב הורמונים ו US להבין מה קורה בגוף ולמה הוא מגיב ככה?
האם עשית בירור קודם לכן?
לעיתים צריך פרוטוקול קצת יותר יצירתי. אבל לא יודעת אם זה המצב אצלך
שנה טובה
איילת

לא.... לא שינו את הפרוטוקול

כי אני במין מעגל שלא מצליחה לצאת ממנו, אני לא מצליחה להגיע לבירור יותר מעמיק, כי תמיד מתחיל דימום לפני שהתכוונו או הפוך לא מצליחים לגרום לדימום כשרוצים, אז כל פעם "כשמתחילים" זה נגמר לפני שהתחלנו, אני כבר מתוסכלת במשך חודשים ארוכים ארוכים מאוד....
עכשיו אני מחכה להגיע להיסטורוסקופיה, כשהתור הוא לעוד שבועיים בהנחה ששבוע הבא היה אמור להיות דימום אלא שהתחיל כבר היום, ועוד לא הגעתי לאוטרוגסטן ואני לא יודעת אם יש לזה משמעות או לא.
&nbsp
לגבי המסלול אני מוכנה לכתוב רק במסר אישי....

אני רוצה לדעת האם זה קורה לעוד... או רק לי...

ואם זה קרה למישהי האם בכל זאת הצליחה להחזיק הריון.
המטפלת שלי בדיקור, אומרת שהאסטרופם הזה מכלה את כל הפוריות שעוד נותרה בגוף ולכן לא עושה את העבודה, אלא רק מוריד לי מניסיון לניסיון את הסיכוי..... (כתבתי כאן על כך לפני שבוע, והתגובות היו שהיא לא מבינה, אך לצערי, אני רואה שהיא מבינה יותר מכולם...)

לילוש1100

New member
לי האסטרופם עשה רע וההורמונים לא השפיעו

להיפך,הם רק הזיקו ודיכאו את המערכת. למזלי הרופא שלי הבין את זה אחרי שני מחזורים.. חיכינו חודשיים שהכל יתנקה וניסינו ללא הורמונים כלל. המדקרת שלי טענה שיש נשים מסויימות שההורמונים עושים להם רע ומדכאים את הפוריות. בדיעבד צדקה. ממליצה מה שהמליצו לי.. לאפשר לגוף לעבוד לבד ולהחזיר בביוץ טבעי. אצלי זה עבד. המון הצלחה.

תודה, זה היה יכול להיות מעודד אם היו לי ביוצי

אם היו לי ביוצים טבעיים , אבל גם זה כמובן כבר אין.

אשרת 1972

New member
לי זה קרה אחרי ההחזרה הראשונה הרירית שלי שתמיד הייתה יפה

הביאה מחאה ולא גדלה כלום לא עזר החזרה בוטלה גם מחזור אחכ הייתה גבולית ש לקחתי הפסקה חיכיתי חמחזור טבעי הלכתי לדיקור והיא התחילה לחזור לעצמה בהחזרה המנצחת היא הייתה 10 אולי הפסקה קטנה תעזור גם לרירית שלך לחזור לעצמה .

עוגי555

New member
אין לי את הידע

אבל רק נכנסתי לשלוח חיבוק
של עידוד! אני ממש משוכנעת שתצליחי לצאת מהלופ הזה!

למעלה