קרה לכם:

יובל 33

New member
קרה לכם:

קרה לכם שלמרות שנפרדתם ןלמרות שעברו שנים אתם בפנים יודעים שתחזרו מתי שהוא? אם כן תספרו .... אם לא מה דעתכם על זה......?

דעתי

שזה לא אומר כלום יכול להיות שלא מצליחים להתנתק מהמחשבות כי מרגישים כל כך מתאימים ושזה כל כך זה ופשוט אי אפשר TO LET GO אבל גם יכול להיות שסתם משועממים ואין שום דבר אחר, ולכן חוזרים לאותה דמות מסויימת שאותה הכי קל לדמיין , בייחוד אם נשארה תחושת פספוס או ספק קל בעת הפרידה. יש הרבה אנשים שסיימו את תפקידם בחיי , לאוו דווקא במישור הרומנטי, והרבה מהם נמצאים אצלי במחשבות כמעט על בסיס יומי, זה לא אומר כלום.

לא.

איך אפשר לדעת בפנים שנחזור מתי שהוא? הרי יש עוד צד בעניין וכמה שארצה אולי הוא לא ירצה.... ועדיף שלא לחיות לפי ה"ידיעה" הפנימית הזאת - זה לא בריא לעור. ובלי קשר, לפני שלוש שנים, אחרי פרידה קשה מקשר חזק מאוד ידעתי שברגע שהוא יגיד "בואי נחזור" אני ארוץ אליו, היום לא אעשה זאת היום אני כבר מישהי אחרת. אבל מצד שני יכול להיות שהיום זה היה עובד אחרת (יותר טוב).

נו ככה זה נקרא לי ממה שיובל כתב

תהרגי אותי וזהו !!

אין בעיה

קבעי זמן ומקום חחחחחח אני סתם נשמעת תוקפנית מעייפות , זו לא היתה הכוונה חלילה

אני צחקתי (בגלל זה היה פרצופון שם)

אבל מוכנה לקבוע איתך מקום וזמן רק בפעם אחרת כי אני לא מרגישה טוב בכלל היום את לא כועסת, נכון? תהרגי אותי בפעם אחרת

חחחחחח

אני לא לוקחת סכונים ממי כשמתעורר בי חשש גם אם קל שבקלים שאולי גרמתי למישהו אי נעימות, אני אוהבת להבהיר ולתקן... הגיל הגיל... איפה הימים שהייתי צעירה יפה מכשפה וואחשית, איפה...?

תגידי,

כל השמע ישראל זה בעצם: "שמע ישראל אדוניי אלוהינו אדוניי אחד"? אני לא אספיק להגיד את זה ואני מתה.

טעות בזהוי

אני ילדה טובה בחיי תשאלי ת'וותיקים כולם כנראה ישנים, אין אף אחד לרפואה שיגן עליי : (

אמאאאאאאאאאאאאאא'לה

את רואה? מפחידה אחת ! יאללה ביי ! אני חייבת לישון, לא ערפדית כמותך P: לילה טוב מותק'לה.

קרה לי

שלמרות שנפרדתי ולמרות שעברו שנים - אני עדיין מקווה בתוך תוכי שנחזור או לפחות שתהיה לי האפשרות להרגיש לחוות ולהתוודע לאותה עוצמה של אהבה שהיתה שם - אחת החזקות - אותה אני רוצה להרגיש, אליה אני רוצה לחזור... ואם אני יודע שנחזור? אני רק יודע שאני לא יודע מה צופן לי העתיד ואם בכלל אוכל שוב להרגיש את הפירפורים וההתרגשות הזו של האהבה, אופטימיות זהירה לחלוטין.

מגשימה1

New member
זה לא קרה לי שאחרי שנים עוד הרגשתי

דבר כזה , אבל אני מאמינה שזה ייתכן , לא רק שאנשים יחזרו אחרי שנים אלא גם שתרגיש בפנים , אני לא יודעת אם זה יתגשם או לא , לפעמים מרגישים דברים ויודעים דברים והם אכן מתגשמים ולפעמים לא . אני פעם אחת חזרתי הביתה לפני איזה עשר שנים או יותר ואמרתי לעצמי אני חייבת מהר לפתוח את הדלת כי הטלפון עומד לצלצל אז פתחתי מהר את הדלת ובדיוק הטלפון צלצל וגם ידעתי מי זה יהיה והבן אדם התקשר אלי פעמים ספורות בחייו ולא היתה לי שום דרך לדעת שהוא יתקשר , אבל בערך דקה לפני שהוא התקשר פשוט ידעתי . לפעמים יש לנו אינטואיציות חזקות לגבי משהוא . אבל לפעמים זה רק מרגיש ככה . ימים יגידו . שיסתדר לך על הצד הטוב ביותר .

למעלה