קרה לכם

תהייה...

נורמלי כמוני...תבין

משכנעת עצמך

הייתי נזהרת מהכח הזה בלשכנע את עצמך... כי אם זו לא היתה באמת מחשבה, אז מדוע השאלות על כך

רחלי228

New member
קורה לי בימים אלה

ששוכבת בחדר,הזה, או הזה, או הזה, לא משנה באיזה צד של המיטה, מהרהרת במחשבות ומודיעה לעצמי, לא בשקט - ביני לביני, אלא בקול, שגם אני שאמע -זה לא מה שאני רוצה! לא מוכנה! אני לא מעונינת בלהיות לבד... הרבה יותר כיף לי..לפנק, ללטף לחבק, להרגיש, לגעת, ולקבל את אותו הדבר בדיוק. מוכנה להסגר בבועה..רק ביחד. אני לא בנויה ללבד, ולא שאני פוחדת ממנו..טוב לי איתי, נעים לי עם עצמי, אני גם די נהנית ממני והזמן שלי מלא ועמוס. אבל הרבה יותר טוב לי ביחד, אני הרבה יותר אנרגטית, מצליחה ותוססת בביחד. אז למי את מוכרת את סיפור האלכסון?

galia1962

New member
רחלי, לא כל מי שחושב אחרת ממך

טועה או משקר מה שנכון ומתאים לך, זה שלך- וטוב שאת יודעת מה את רוצה , מה עושה לך טוב אבל זה לא אומר שמי שחושב אחרת- מנסה למכור לעצמו או לנו לוקשים...

רחלי228

New member
מסכימה אותך ומתנצלת

אני בתהליך לא פשוט בימים אלה... מה שקרה לילדת האור גרם לי להסתכל בפרספקטיבה נוספת על חיי.

magic40

New member
סליחה על הבילבולה -את צחוק בלב?../images/Emo13.gif

מנסה לענות אבל לא יודעת למי

ע פ ר ל ה

New member
גם לי זה קורה

פעם היה לי את הצד הקבוע(שמאל).מאז...עברו מאות של ימים ויותר אין צדדים קבועים. פשוט מגונה,אני נודדת בין כל המיטות בביית
ועד שמגיעה למיטה,זה ממש במצב של חצי עילפון... וכך,אין לי זמן לחשוב. הרהורים קלים מאוד נדירים יש לי בעניין. וחוצמיזה,כשאני ישנה,אז אני ישנה !

maof

New member
כבר למדתי שמשהו זמני....

הופך להיות קבוע באבואבואה.... תן לשים תראש על דיונה תן למוזות קצת לרעוד תן לנוח על כל שער מעוף

ע פ ר ל ה

New member
אוחחח כמה בא לי

לזרוק את הראש ואת כל הגוף בסיניי. חול אבנים אבק מיים שמש כוכבים... העיקר להיזרק...

לא! נהנית מהאלכסון.

תמיד התלונן שאני נפרשת לכל עבר. עכשיו זה שלי. לבד. נהנית מכל זווית אפשרית. שלא לדבר על זה ששיניתי את הזווית של המיטה ואת כל החדר, אחרי שהוא הלך. והמצעים לבנים, סטאן כפי שרציתי שנים. מאז
אני ישנה מעולה, כפי שלא ישנתי מעודי.

vered 37

New member
../images/Emo2.gif ענתי את...אומרת יושנים ?????...

נשמה
נכון שהתכוונת ל.... ישנים

בדד1

New member
כן

כבר המון זמן זה כוחו של הרגל ולא ברור לי אם הוא טוב

IRAME

New member
מאוד מסכימה איתך, באלכסון זה נחמד

אבל אין כמו ההרגשה שיש מישהו לצידך שיכול לחבק אותך לפני השינה ,לדבר איתך על הכל ולהבין אותך יותר טוב מכל אחד אחר באולם הזה.

למעלה