קרה לכם

duduamar

New member
טבעי לא?

זה קורה כמעט בכל מערכת יחסים לדעתי, לא? כלומר שאחד מבני הזוג יהיה בעל חשק מיני יותר מהשני. לי זה גם קרה כמובן אבל צריך להתחשב ברצונות השני ולמצוא שביל באמצע...

כן, ועוד איך.

עם האקס. הוא היה צעיר, יפה ובריא, אבל הצורך שלו בסקס היה מתון יחסית. לא נורא, כך למדתי להעריך את זה

ונכון שזה כלללל כךךךךךך מרגיזז???

אוף... זה מוציא אותי מדעתי, אני מטפטפת לאורך כל היום איתו.... גררררררררררררר והוא לא סקרן לדעת מה קורה אצלי למטה... איך אפשר?!!?

duduamar

New member
מסכים איתך אסתר

אם אני נמשך למישהי אז אני משתוקק למגע איתה כל דקה וכל שניה..זה פשוט כיף...

טוב זה די ברור

בטח שלאגדם שיושב כל היום בבית ולא עושה כלום יהיה הרבה יותר זמן לסקס מאשר אדם שעובד ועסוק כל היום בדברים אחרים חושבים יותר

sardukar

New member
עכשיו תגיד לי משהו

זה רק נדמה לי או שהיה זלזול שיספיק לשבט אפריקאי בהודעה שלך?

P u s s i c a t

New member
לא דיברו על זמן

דיברו על רצון, חשק... וחשק יש לי גם כשאני עובדת 20 שעות ביום. זה שאני לא מצליחה לממש אותו זה כבר סיפור אחר, אבל אין שום קשר בין כמות עיסוקים שיש לבן אדם לבין המחשבות שעולות לו בראש בין לבין. דווקא בימים שאני הכי באטרף של פעילויות הכי מתחשק לי...

אורזמן

New member
בדרך כלל כן

עד שפוגש אותה, זו שלא יודעת שובע ועולים יחד לסקס מוטרף

בדיוק המקרה שלי... כי אני הבחורה

וכביכול לפי כל ההכללות הוא אמור להיות יותר חרמן. והמצב הוא בדיוק הפוך, אני לא מפסיקה למשוך אותו לחירמונים וסקס והוא מעדיף את הדיבורים והחיבוקים. שגם זה אחלה... אבל מה עם הנימו העצוב? ואם כבר מדברים על זה, אני יוצאת עם הבחור חודש ועדיין לא שכבנו!!!!

duduamar

New member
לא מסכים להכללות!

אני מכיר מלא בחורות, וכנראה שאת גם שייכת לקבוצה ההיא, שהן חרמניות לא פחות ואפילו יותר מבחורים... ככה שאי אפשר להכליל בקטע הזה. מה שכן, עדיין לא יצא לי לצערי להכיר בחורה חרמנית כמוני..

M a x i m A

New member
אני לא רואה משו רע בלחכות...

היצרים רק מתגברים עם הזמן למה למהר??

donkish

New member
אני רוצה יותר

אבל היו גם בחורות שהמצב היה הפוך. בחיים זה כמו בסקס, פעם למעלה, פעם למטה.

duduamar

New member
בעיה קשה אין ספק...

אבל אני גם בטוח שיש פה מלא בחורים מלאי און שישמחו לעזור לך לפתור אותה!

למעלה