קרה לכם?

shirhayam

New member
קרה לכם?

קרה לכם שהתעוררתם באמצע הלילה, וחשבתם לעצמכם...מה אתם עושים לבד? קרה לכם שהתעוררתם באמצע היום ממחשבה - מה עושים עכשיו? קרה לכם שלא הצלחתם לאסוף את עצמכם לביצוע משימה כל כך חשובה, כשאתם יודעים בטוחים שלא ישאר לכם זמן אם לא תעשו זאת במהרה? קרה לכם שחשבתם על ההוא, וההיא - ועליכם פשוט שכחתם לחשוב? קרה לכם שמצאתם עצמכם לבד באמצע הרחוב, מסתכלים ימינה שמאלה ורואים רק חתול שחור, שמחייך אליכם, וקורא לכם לבוא, למסע בתוך סמטאות אפלות חשוכות, ולנסות לעזור לכם למצוא את עצמכם? קרה לכם? קרה לכם באיזו שהיא צורה? לי זה קרה....אמנם לא לפי הסדר הכתיבה, אך קרה לי, קרה לי באיזו שהיא צורה. קרה לכם שקראתם משהו ולא הבנתם מה הכותבת רוצה? לי לא...(אולי פעם, מתי שהוא בחיי האינטרנט העמוסים) ולכם???? עזבו - אל תנסו לחשוב אם זה קרה.... כי זה בדיוק קורה עכשיו - באיזו שהיא צורה.

לירונר

New member
קרו לי חלק מהדברים...

כמו להתעורר בלילה ולחשוב למה אני לבד במיטה... ואני חושב שלכולם (כולל אותי) מגיעה פתאום המחשבה של "מה עושים עכשיו"...

RedRose

New member
אני קמתי היום בלילה בגלל שהיה לי

סיוט על מחברות קטנות קטנות כאלו, שהופיע בערימה ענקית ליד השולחן שלי בכיתה והתחילו להתעופף בכל רחבי הכיתה.. ורק אני ועוד מישהו היינו בכיתה, ואותו מישהו הופיע לפני זה בחלום (אותו חלום
או אולי אחר..) שאנחנו יושבים איפשהו (אני חושב באוטובוס), והוא ערום ו... האא.. אני לא אמשיך.. והחלום היה ממש מוזר.. מחברות קטנות כאלו, שעולות שקל, עם העטיפה מהקרטון המגעיל.. מיני מחברות, בגודל של סנטימטר.. אלפי מחברות, הופיעו כמו הר, והתחילו לעוף כמו שמעיפים קלפים.. זה היה מוזר

RedRose

New member
דווקא באותו יום לא הייתי על שום דבר

אבל רק אקסטות ואל.אס.די זה מסוכן.. גראס זה סבבה..

shirhayam

New member
האמת חברים../images/Emo13.gif

זה לא ממש דיכאון - זו התקופה... הלימודים - שנה שלישית התחילו...ואתם יודעים, חינוך מיוחד זו התמחות קשה במכללה שלי, יש לי שבועות עמוסים -מערכי שיעור שנבדקים כל הזמן אבחונים לילדים ותוכניות עבודה איתם, בקיצור באלאגן... והחופשה שבה כמעט ולא עבדתי, בחיים שלי לא היה לי מינוס הולך וגודל. והחופשה שבה פתאום נחשפתי לעולם הגייס, (ותאמינו לי זו מעמסה נפשית קשה בשבילי...), והרעיון שאני לבד, ולמעשה דוחה הזדמנויות להכרויות כל הזמן- ועד שאני מכירה אני מחפשת את השלילי...וכו..וכו...וכו... אבל שלא תבינו לא נכון - זה לא דיכאון- כמו ההתעסקות שלי עם המחשבות שלי...יש לי אופטימיות אין סופית כזו, שמציקה לי- אני תמיד חושבת וחושבת אבל אמצא את הדרך לעבור את זה.. רוצים לדעת איך? הנה מאמר שפעם כתבתי על מחשבות...........(כמה שזה תמיד מתאים) לפעצם כשהמחשבות/שיר הים לפעמים כשהמחשבות רצות בראשנו, אנחנו לא מצליחים להתמקד! וזה גורם לנו להסיק מסקנות לא נכונות.....או בכלל לא. לפעמים כשהמחשבות, על ההוא, ועל ההיא, ועל התסבוכת, ועל המכה הנוראית מובילה אותנו לאיבוד רגעי של שפיות. כי אז, כשהמחשבות רצות, אנחנו בורחים לעולם כזה מוטרף, שכל מני אסוציאציות ממילה אחת פשוטה, או ממחשבה אחת קטנה רצות ומתרוצות במוחנו הקודח. שמעו, אתן דוגמא: חושבים לפעמים על רגעים רומנטים? על רגעים בהם אתם עם בן זוג? ואז המחשבות רצות בעצם לאחרון שהייתם איתו, ולסיבות לפרידה או לרוץ עם המחשבות על המכר שלו טוב יחד עם בת זוגתו ואז רצות המחשבות על המקרים בהם ויתרתם על אנשים בחייכם או שאמרתם איזו מילה שגרמה לכם לאבד משהו עם פוטנציאל טוב ואז באות המחשבות על כל אלה שהייתם איתם, או שלא הייתם איתם ובכלל....הריצה הזו, האין סופית, מטריפה ומוציאה מהכלים! ונתתי רק דוגמא אחת, מה אם אתן לכם דוגמא אחרת? על מחשבה אחרת? על היחסים שיש בבית? על ההורים, על האחים? על המגורים עם ההורים בגיל מבוגר, ועל האופציות לעזיבה שאין בעצם, כי אין כסף, ועל העבודה שלא מוצאים בזמן החופשה מהלימודים. נו? אולי תרחיבו את המחשבה? שאז רצות המחשבות.. מה גרם לכם להשאר כל כך הרבה זמן תלויים בהורים? אולי כי אתם צעירים בנפשכם? אולי כי אתם מפחדים מהשינוי המיוחל? אולי כי אתם לא יודעים למה אתם לא גרים עם בן זוג? והנה המעגל נסגר.......! כי אז מתחילות שוב המחשבות של: למה אני לבד...וכו...וכו...וכו... אני אחזור להתחלה, בה אמרתי: "לפעמים כשהמחשבות רצות בראשנו, אנחנו לא מצליחים להתמקד! וזה גורם לנו להסיק מסקנות לא נכונות.....או בכלל לא. אז טיפ קטן: מצאו לכם זמן להרגע, הכינו כוס קפה ופשוט מאוד: א. תתקשרו לחבר, מכר אפילו שלא קרוב לכם במיוחד - שתפו אותו. עם או בלי עצות, זה עוזר. ב. תכתבו הכל על הנייר, במחשב, בכתבן, וורד - ותקראו. תתקנו, תמחקו תדביקו, ותמצאו את עצמכם ממוקדים. ג. תכתבו מכתב אנונימי - למישהו אנונימי, בו תנסו לתאר את מה שעובר עליכם באלו הימים, וראו זה פלא הניסוח שלכם על עצמכם יהיה הטוב ביותר שאי פעם חשבתם! למה? כי הוא האנונימי ואתה האנונימי לא מפחדים מהאמת, אין אינטרס והכל רגוע! ד. אין - פשוט תפסיקו לחשוב על שטויות - או לחילופין תתחילו להסיק מסקנות - והפואנטה - ליישם אותן! אין לי מושג מהיכן כל זה הגיע אולי כי אני מוצפת מחשבות? חחחחח אני כאן חיה נושמת - ולפעמים זה העיקר אוהבת וזהו בעצם.....ארוך ארוך - אבל מהלב

yoavon1

New member
הלוווווווווווו....

לומדת חינוך מיוחד? שנה שלישית? את מוכנה לפרט יותר? איפה את לומדת? אנחנו מכירים? (גם אני גם אני...
) דברי... ספרי... נוווווווווווווווווו...

shirhayam

New member
:)

אני לא יודעת אם זהו המקום ממש לפרט על המכללה עצמה... אבל בוא נאמר שאת מכללת חינוך השנה אני מתמחה בפיגור - נכויות התפתחותיות עבדתי ואמשיך לעבוד בתחום - גם בבלתי פורמלי(פנימיות) וזהו - ברגע שאתה שם - אתה שם :) ומה אתה עושה? איפה אתה לומד? ואיך זה שאנחנו לא מכירים? חחחחחח:)

למעלה