קרה לכם

maayani2295

New member
קרה לכם

לחטוף ביופוביה מצד אנשים שטוענים בתוקף שהם ביסקסואלים?

Apikachu L

New member
אותי האשימו (לא בפניי...) בביפוביה.

חלק מהדעות שלי יכולות להחשב כביפוביות ע"י אנשים מסויימים.
אבל גם חטפתי ביפוביה ממישהי בי.

לדעתי זה שאנחנו חיות בתרבות ביפובית, יכול בהחלט להשפיע על הדעות שלנו בנושא.
ולפעמים, ובכן, בגוונים עדינים מסויימים, אז כן, דברים שאנחנו אומרות/ים יכולים להתפס כביפובים, למרות שזו לא כוונתנו, אבל אני מניחה שזה לא נושא הדיון.

יש אנשים בי שלפעמים מתכחשות לזה, או חושבות שאין לזה חשיבות (הביפוביה מבי שאני חטפתי) לפעמים זה מביא לטענות שהן בהחלט ביפוביות. גם אם מודים בזה שהם בי. אני בטוחה שהיו לי גם תקופות כאלו. במיוחד באזור התיכון...
זה לא נעים, במיוחד כי אנחנו הרבה פעמים מצפות/ים לאמפתיה במקרים כאלו.

לפעמים גם זה עניין של קונטקסט.

Kutaly

New member
קטן עלי

ביפוביה , מיזוגניה, סתימת פיות....
הדברים שאני מואשם בהם לאחרונה מכיוון פאנורמה לא מפסיקים להפתיע.

lily kane

New member
בדיוק כמו שיש הומופוביה מפונמת

יש גם ביפוביה מופנמת

אוהדאדם

New member
לא

מצד שני, לא פגשתי הרבה מאוד אנשים ביסקסואלים "בעולם האמיתי" רק באינטרנט, ואני משתדל שלא להתייחס לדברים שאנשים אומרים באינטרנט ביותר מדי רצינות... זה עלול להוביל לבעיות.

maayani2295

New member
במקרה שלי זה

מתוך התייפיפות נפש של "כן אני ביסקסואלית ואני נמשכת לשני המגדרים ומקבלת את כולם!!!!!"
"אני נמשכת לנשים...
"
"סימן שאת לא באמת מרוצה מהקשר של עם בן הזוג שלך!!!!!

Apikachu L

New member
גררר...
ממש ביפובית!

וואו, נשמעת חתיכת טיפוס מעצבן. ולא נשמע שהיא ממש מבינה מה ביסקסואליות אומרת...או סתם לא מבינה מיניות של אנשים.

חיבוקים ואמפתיה וירטואלית.

Bell4Ever

New member
ההתחמקות שלי מלהגדיר את עצמי כביסקסואלית

כי יש לי בעיה עם הגדרות, כי לא בא לי שישימו אותי בתוך מסגרת, כי אני מפחדת מביפוביה, כי לפעמים אני קמה ומרגישה סטרייטית\לסבית\א-מינית, כי אני קצת ביפובית בעצמי.
איכשהו השימוש הישיר במילה הופך את זה בראש שלי לפרובוקציה, כמו טרנד. והאמת שאני פוגשת הרבה יותר אנשים שלא מגדיריםאת עצמם עם הB-word אלא יותר "גם בקטע של" או פשוט מבינים את זה מהסיפורים שלהם, ועוד יותר הרבה אנשים שהם לא בי שמשתמשים במונח כדי לתאר מישהו אחר שלא בהכרח מגדיר את עצמו ככה (הומו שהייתה לו חברה בתיכון) - בזה גם אני חוטאת.
בכנות, הרוב הגדול של הביסקסואלים שפגשתי עד היום פשוט לא אוהבים שנכנסים להם למיטה, ופשוט לא מדברים על זה, זה עניין של אופי, או של הרגל בגלל התגובה של הסביבה.
הדעות שלי, והתסבוכת האישית שלי עם המילה, ההגדרה הזאת - ביסקסואליות - לא משפיעה על היחס שאני אתן לבן אדם.

למעלה