קרה לכם?

Hoya Rose

New member
קרה לכם?

שהזמנתם משהו מאוד יקר שנאמר עליו שהוא בלי דמי משלוח ואז כשהוא הגיע נאלצתם לשלום כמעט 50% נוספים על המכס?.. כתבתי כאן לפני כמה זמן על עגילים שהזמנתי בדצמבר ולא הגיעו. אם מישהו זוכר, אז אחרי כמה ימים המוכרת אמרה לי שהחבילה חזרה אליה בטענה שהכתובת לא מספיקה. היא שלחה לי עכשיו שוב את החבילה בדואר אקספרס. העגילים עלו 600 ש"ח וכשהחבילה הגיעה גיליתי שאני צריכה לשלם 240 ש"ח נוספים. זה לא קצת ממש ממש הזוי?... מעבר לזה גם גיליתי שהעגילים קטנים יותר ממה שחשבתי שיהיו.. מה אתם הייתם עושים?

לא קרה לי

אבל קרה לי שהייתי צריכה לשלם 70 ש"ח נוספים על משלוח בגלל ה- EMS

chop007

New member
מעל 50$ זה עובר מכס ואת צריכה לשלם...

להבא תבקשי מהמוכרת שתרשום על המעטפה שזה עלה סכום שהוא מתחת ל 50$ אבל אז אם זה יאבד אז לא תוכלי לתבוע את הדואר על 600 ש"ח.....

milshake

New member
רק שזה כמובן לא חוקי..

ולא כל המוכרים מסכימים לנהוג כך. על כל פנים ככה זה תמיד משלוח אקספרס, יש עמלה זו ועמלה זה וכמובן המס עצמו - תלמדי להבא אף פעם לא לשלוח אקספרס אם את לא מוכנה לעלויות נוספות של 200 שח מינימום.

RolyzCreations

New member
לגבי תשלום המכס ענו לך

לגבי גודל העגילים - האם היא לא ציינה את גודל העגילים בתאור הפריט?

onor

New member
קרה לי משהו עוד יותר מעצבן

לקוחה החזירה לי זוג מכנסיים במשלוח אקספרס והייתי צריכה לשלם 400 שקל למכס!!! פשוט מגוחך! מיותר לציין שהשארתי את המכנסיים במכס...

וואי זה באמת מבאס!

ול-Hoya Rose, אין מה לעשות חוקי המכס מאד ברורים. לגבי גודל העגילים אם היא ציינה מידות והמידות אינן נכונות פני אליה. אם היא לא ציינה מידות או שלא שמת לב למידות שהיא ציינה אז רק לבלוע את הרוק ולהמשיך הלאה.

chop007

New member
אם תוכיחי להם שזה מכנסיים שאת תפרת הם ישחחרו

לך אותם ללא תשלום. לי קרה מקרה עם תכשיטים שלי והוכחתי להם שאני עשיתי אותם אפילו שלחתי להם את התואר שלי משנקר ובסוף הם שיחררו לי הכל ללא תשלום.

onor

New member
ניסיתי, הם אפילו לא רצו להקשיב

בכל אופן זה קרה לפני יותר מחצי שנה אז כבר שחררתי, מה שהיה מדהים בכל הסיפור זה שכשהלקוחה המקסימה הזאת שמעה על מה שקרה, היא פשוט הפקידה לי 100$ בחשבון (למרות שאמרתי לה שלא תעשה את זה...) ורשמה לי, קחי את הכסף לעצמך או שתשחררי איתו את המכנסיים, לבחירתך.

לימיצ

New member
קרה לי עם ערימת בדים שקניתי פעם. היא עלתה 70$

וכשקיבלתי אותם הייתי צריכה להוסיף מלא כסף על המשלוח...

zMissLiz

New member
קרה לי גם עם משלוח ששלחו לי

בהתחלה שלחו לי שמיכת פוף ענקים שלא שילמתי מכס עליה( השמיכה שווה כ100$) ועוד חבילה שלחו לי עם המון בובות פוף ושעון שעלה $200 ולכן שיארתי לעצמי שזה גם לא יעלה לי כלום אבל נאלצתי לשלם 200 שקל נכס רק בגלל השעון זה מאוד מעצבן ולכן צריך לקחת בחשבון את תשלום המכס כשקונים פריט שווה ערך. בקשר לגודל של העגילים, תשלחי למוכר קונבו ותצייני שהגודל לא תואם למה שצויין או למה שהתמונה מראה. ואולי, אבל רק אולי היא/הוא עוד תזכה אותך בעוד משהו קטן :)

למעלה