קרה לכם?

קרה לכם?

בטוח שכן. הרפלקסולוג שאני מטופל אצלו, מספר לי בדיחות על הומואים, על בסיס קבוע. אתמול זה היה על מה הקשר בין אמבולנס להומו? ...תנחשו. התלבטתי אם להביך אותו. בסוף, החלטתי שלא. ... לך תדע מה יעבור לו בראש בפעם הבאה שהוא ייגע לי ברגליים.

ירד2

New member
גם אני רפלקסולוג. אתה מוזמן להחליף..

אני מבטיח לא לספר בדיחות על הומואים

avitano

New member
דייי מגניב איפה למדת?

אני מידי פעם לומד מאחותי שיאצו... יש לה חדר טיפולים בבית D:

leopold5

New member
מוזר, בדיחות כאלה לא מתאימות להקשר טיפולי

בלי קשר לשאלה אם אתה הומו, סטרייט או ג'ירפה - הקשר טיפולי לדעתי צריך להיות כזה שמכבד את כל בני האדם, ומשרה אנרגיות חיוביות על חדר הטיפול. הומור על אחרים לא משרת מטרה זו לפי דעתי. אבל אם הוא רפלקסולוג טוב ואתה נהנה, ואם הבדיחות לא מפריעות לך (אני מניח שלי הן היו יכולות להפריע), אז אין סיבה להפסיק. שלך, ליאו האמבולנס

נסית לגשש אם הוא בעצמו לא הומו?

אולי באמצעות הבדיחות הוא מנסה לשדר... האם השידור ייקלט?!

ירד2

New member
למדתי במכללה של רפואה משלימה

זה כדאי מאוד. מומלץ למי שנמשך לנושא למדתי גם עיסוי שם, דרך אגב ואני מטפל באנשים אבל מסרב בתוקף להעניק "עיסויי מפשעה" למי ששואל אותי כי אני רופא ולא זונה

סליחה על הבורות, אבל... לא הבנתי ת'בדיחה.

וגמאני חושב שהוא מנסה לשדר על נטייתו
תברר לגבי זה, חח...

הוא גם אמר לי

שהוא מאד נהנה לדבר איתי...
אבל, ת'אמת, לא נראה לי שהוא הומו. בין היתר מפני שהוא נשוי (כן, אני יודע שזה לא מחייב) וגם לפי תחושת בטן (אבל מנסיון, גם זה לא מדוייק). בכל מקרה, לי הוא לא "עושה" את זה.

ירד2

New member
הי! כן יש...

טוב השם "עיסוי מפשעה" הוא ביטוי מעודן ל "בוא תאונן לי" המציאו לזה עוד שמות כמו - "אתה עושה הרפיות?" אני שואל "מה זאת אומרת?" והוא עונה לי " מצטבר לי הרבה מתיחות באזור האגן ואני צריך לשחרר אותה.." בדר"כ אני מיתמם כאילו אני לא מבין על מה הוא מדבר פעם אחת גם מישהו אמר לי שיש לו "עצם בולטת בין הרגליים והוא צריך שם עיסוי.." חחחח איזה יצירתיות. בכל אופן אני לא עושה הרפיות וכל הבולשיט הזה, אני יודע שמה שאני הולך להגיד עכשיו בוטה, אבל אני חושב שיש פה התבטאות של בעיה מוסרית והשחתת מידות של הרבה מהקהילה ההומוסקסואלית. זה הורדה של עצמך לשיא הנמיכיות, כמו לחפש זיונים בשיחים, לנצל נערים תמימים וכדו' . יש פה נקודה שאני חושב שצריך לתת עליה את הדעת. יש לי חבר שאמר לי שהוא התחזה לאוסף צדקות כדי להשיג כסף לקונדומים. אם אנחנו רוצים שיכבדו אותנו שנכבד קודם את עצמנו! מספיק עם הבהמיות הזאת! אם השחתת המידות היא חלק אינטגראלי מההומוסקסואליות אז כנראה שבאמת מדובר בנגע מידותי שיש לטפל בו. וזה מצער אותי מאוד לכתוב את זה, כי אני אוהב את הצד הזה שבי, אבל כואב לי לראות למה אנשים נהפכים

למעלה