קרה לכם?

עמירה20

New member
קרה לכם?

שהתאכזבתם מעצמכם? כי לי כן, אני היום מאוכזבת מעצמי כי כמעט שברתי בלטה אחת של הריצפה בעבודה כשהפלתי מחורר מאוד כבד שאני לא יודעת כמה הוא שוקל. וגם שברתי היום מגירה עשויה ממתכת והיא יצאה מהמקום וכל המסילה שלה נשברה ולא חזרה ואחת העובדות נשתה להחזיר אותה למקום ואז נתפס לה הגב.אני לא יודעת מה קורה אבל אני ביש גדה היום והכל קורה ואני מרגישה כמו מישהו מסומם. אני מצטערת שאני מפילה את זה כאן ושזה לא קשור אבל רציתי לשמוע את דעתכם ואוליי לקבל עיצות מה לעשות במצב כזה. אז מה דעתכם על זה? זה מטורף......

שאלו יהיו הצרות שלך כל החיים

ואגב כשמישהי מדברת על שברון לב או דיכאון של ממש עוד אפשר להבין אבל חברה מה עובר עליכם את מי זה מעניין שנפלה לך מגירה ומחורר טוב שלא רשמת שישבת בשירותים והורדת תמים על חצי כמות כדיי לחסוך ולא הכל עבר והיית צריכה להוריד שוב מה זה השטויות האלה זה לא מעניין פה אף אחד ואם זה מעניין מישהו אז תדברו על זה בטלפון או במסנגר מה זה הגנון הזה או שתפתחו פורום ילדי כפות חלאס נמאסתם אנשים תתחילו לשים סוף להודעות המפגרות האלה

חחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אחחחחחח הרגת אותי איזה תותח חחחחח איזה דוגמאות הבאת..

יש לציין..

תקשיב לי טוב יא מתפלצן אני שתקתי כשעשו עליי לינץ' ביום חמישי אבל חלאס למה מי אתה שתגיד מה לרשום או לא אה? יאללה כולכם יפי נפש מעולים מאחורי מקלדת בואו תראו ת'פרצוף שלכם גם אם הוא יכניס אותנו לטראומה יאללה דיי מספיק יא ממורמר

תקשיבי חמודה את הפרצוף שלי תוכלי לראות בהופעה

בנהריה ואולי בחיפה ובדבר אחד את צודקת אחרי החמין של שבת אני באמת קצת פלצן היום אבל זה ממש לא קשור לטימטום שלך ושל החברה שלך מאמי אל תתעצבני קחי כוס מים קרים ותרגעי לא זכור לי שפניתי אלייך ואם עדיין את מרגישה קצת עצבים אז ממש לא נורא (בחיים הכל עובר) אני מקווה שיצאת מהדיכי (ילדה בת 16 עם ניסיון רומנטי ומיני כזה גדול) ועוד לא מתביישת להעלות את זה מול אנשים שהיו לך וזרקת וזרקו אותך לכי לעשות שיעורים טיפשה במקום לחפש בנים ואגב אני ממש לא עשיתי עלייך לינץ אולי באמת טעיתי שבוע טוב שיהיה לך

שמעון...

מה קשור מיני ולמה לריב תחשוב ושים לב טוב שכל תגובה שלך היא עם איזשהו כעס ואם יש פה משו שאתה חושב שהוא מפגר אל תגיב עליו לא יותר קל אני לא עצבנית אני הכי שמחה בעולם וזה שפעם אחת הייתי בדיכי זה לא אומר שאני מפגרת אז חלאס מספיק ואם פגעתי או עיצבנתי אז סליחה אני בסך הכל בנאדם!!!

עמירה20

New member
היי, תודה לכל הסנגורים ולכל הקטגורים אז

שרק ההודעה הזאת שהיא נמצאת כאן , אז שזאת תהיה הבעיה היחידה שלכם בחיים. באמת חבל לכם על העצבים בגלל הודעה לא במקום. פשוט הרגשתי שאני חייבת לרוריד "אבן" . אז אם זה הרגיז מישהו אז סליחה. ושוב המון המון תודה לכולכם על העצות ועל ההשתתפות. שיהיה ערב נעים.

עוד פעם? ../images/Emo4.gif נמאס לשאול אם נמאס לכם....

חברים וחברות יקרים ויקרות......... די כבר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יש פה כל מיני הודעות, מעניינות יותר ומעניינות פחות, מי שלא מתאימה לו הודעה מסויימת שלא יתייחס אליה וזהו, שימו קץ לשטויות. עמירה חמודה, אם זה מנחם אותך - ביום הראשון לעבודה שלי, ניסיתי לסדר את הפקס ושברתי אותו.......אח"כ "דפקתי" בטעות כמובן, גם את מכונת הצילום, זה קצת יותר יקר מבלטה והרבה יתר "כואב" (בכיס של הבוסים שלי) מהגב התפוס של חברתך לעבודה, אז מה עושים במצב כזה? כלום, צוחקים והכל עובר.........תנסי אי בטחה שתצליחי, כמו שנאמר "יום עסל יום בצל"

גיליליליליליללילילילילילילילילי

רואים אותך בירושלים?????????? יאללה נו סה"כ את באה מאילת חחחחחחח מתה עלייך תאמיני לי יש הרבה אנשים פה שלא יודעים מה הם רוצים מהחיים של עצמם בכלללללל

וואלה, תיכנסו דחוףףףףףףףףףף כולכם

היום בסביבות השעה 15:45 התקשרתי לטל טל לוודא הגעה להופעה של אברהם, בקיצור יקירתי מספרת לי שברדיו ירושלים יש חידה שאם עונים עליה נכונה מקבלים כרטיס להופעה של בניון מחר, באמצע העבודה (ויש לי המווווווווווווווווווווווווווווווון עבודה) הפסקתי את רשת ג' באינטרנט ונכנסתי לאתר של רדיו ירושלים, סימסתי מהר מהר את התשובה (השאלה היתה מה שם הדיסק האחרון של עמיר.....) וציינתי שאני אילתית !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! שמעתי במו אוזניי את השדרן שואל מישהו לידו "מאילת?" וצהלתי בנפשי בתקווה ובהנחה שאי הולכת לקבל טלפון מהשדרן המודיע לי כי אני מנויה בין הזוכים אך לדאבוני לא, אז חן יפתי, התשובה היא לא, אני לא מגיעה לירושלים לצערי אבל אני מתנחמת באברהם ב-03/01/08, אני הולכת עם הבנות שלי לפסטיגל באשקלון ואח"כ אנחנו נגיע להופעה של אבי, תהנו לכם שם ואל תכשחו לאחל לורד היפה יומולדת שמיייייייייייייייייייח (יש לה יומולדת שלושה ימים אחרי ההופעה) תעשי חיים גם בשבילי ותמסרי ד"ש חמה לבניונים
ואני מקווה לראות אותך בהופעה של אברהם

חחחחחחחחחחח זו היתה אחותך?

הם לא פיירים הם היו צריכים לנסות שוב, זה מה שחשבתי כשהיא לא ענתה

חי נאור

New member
אפ אני פותח עסק

עמירה וגילי...אל תגישו קורות חיים ......חבל על כל הציוד ..

עמירה וחי..................

לא משנה איזה עסק אתה פותח, תדאג שלא יהיו בו פאקסים/מכונות צילום/שדכנים גדולים, בקיצור תפתח מכולת........שם לפחות יש מה לאכול

למעלה