קרה לכם ש...

קרה לכם ש...

לא התחשק לכם לכתוב בפורומים? אני כאילו פונה אל הפורום, מנסה לקרוא... לכתוב... אבל כאילו מרגיש שאני "נהדף" ממנו... מוזר... קרה לכם? קרה לעיתים שלא הרגיש לי חשק לכתוב בפורום אלא רק לקרוא (יש כאלה שזה קבוע אצלם - "משתתפי צללים"), אבל גם לא לקרוא וגם לא לכתוב? מוזר... קרה לכם?

ש1234

New member
בן היקר, זה אך טבעי הוא

שלא מתחשק לך לכתוב. כנראה שהתת מודע שלך דורש ממך להתרכז עכשיו בעצמך אל תלחם זרום עם זה

סתר

New member
ש1234 , איזו עברית נפלאה ../images/Emo20.gif

אני אוהבת אותך
באשר לבן, יש בהחלט תקופות כאלו: ימים, ואף שבועות של "דגירה", בהן מתקיימת עבודה פנימית. תן לזה זמן, גם אנחנו הולכים ובאים, ותמיד אוהבים אותך

ש1234

New member
יש עתיד הא ? ../images/Emo8.gif

אולי בתור מורה לספרות, או סופרת חהחהחהחהחהחהחה
העלת חיוך ענק על פניי זה מצחיק אותי כי בהבעה בע"פ אני על הפנים, אך הנה - התגלו סוף סוף כישרוניתיי הנסתרים
יש

יה-יה

New member
יש הווה, הא !!!!

את מוכשרת ונהדרת !!! אל תקחי את זה אישית
יה-יה

ש1234

New member
תודה על הפרופורציה ../images/Emo24.gif

אמרתי לך שיש לי בעיות עם מחמאות (מאוד קשה לי לקחת אותם אישית
) אז זה בסדר, לא לקחתי אישית

סתר

New member
שבת שלום למתבוננת, אהבתי, ../images/Emo20.gif

מאושרת לראות אותך כאן, ואם מדברים על חיוך, הוא מגיע מבפנים ומתפשט כלפי מעלה, גם העיניים משתתפות והולכות למרחב האינסופי

דרדרית

New member
זה קרה ומה רע בכך????

הכרתי את הפורומים בחופש הגדול האחרון. נכנסתי אז לכמה פורומים ו- ממש נכנסתי יוםיום ולעיתים מספר פעמים ביום. היו פורומים שמאד אהבתי להיכנס.. והיום- נכנסת עדיין, גם לפורומים ההם, ולעיתים פשוט לא "מתחברת" למה שרואה על המסך ולא מגיבה. גם פה, בפורום הנהדר הזה, נכנסת הרבה יותר מאשר נדמה, אבל פשוט - לא תמיד יש לי מה לכתוב, לא תמיד יש לי צורך לכתוב, לא תמיד כותבת. אז מה??? אני יודעת שיש לי מה לתת, ויש לי יכולת ביטוי מילולית, ואם אכתוב- אולי יקראו ויגיבו... ואולי לא... הכתיבה היא הצורך שלי להביע וכאחת שמשתדלת לעשות בזמני הפנוי רק מה שעושה לי טוב- אם לא מרגישה ש"בא לי לכתוב"- לא כותבת. מה רע???? נהפוך הוא, לא כותבת כי צריךאלא כי רוצהלכתוב. דרדרית

rainbow too

New member
קורה כבר שבועיים...../images/Emo10.gif

והמוזר הוא שיש רעיונות כל הזמן, לרוב כשאני נמצא מחוץ לבית, עוברים לי רעיונות נפלאים לכתיבה, להבאת נושא, או תגובה... אך כשאני מול המחשב....משהו נעלם..מעניין לדעת שזה לא רק אצלי... כאילו משהו באוויר...לא יודע... וגם עכשיו תוך כדי שאני כותב, עולה לי המחשבה, אולי לא להוציא לאור את הדברים... מממ..אוף. בכל מקרה אני אוהב אתכם המון. קבלו

~דויד~

New member
כאילו, על מה אתה מדבר....?

אני למשל, ברגע זה ממש, לא בא לי להכנס לפורום ארבע ההסכמות, או להגיב בכלל למישהו כאן בפורום ובמיוחד אם קוראים לו בן ובמיוחד אם שם משפחתו מורכב משני מילים ומתחיל ב- ט. ולכן, אני לא אגיב בכלל להודעה שלו. חוצמזה, אני שומר על טוהר המילה, ולא פולט דברים שיכולים להתפרש באופן שאינו משתמע בצורה בלתי ברורה של העובדים, וגם תרנגולת בחצר עם התינוקת בנדנדה, שאכל גרגר של שומשום. ובכלל לא בא לי ואין לי רצון כל שהוא לכתוב דבר כלשהו בפורום הספציפי מספר 735.

כן

יש לי תקופות ששבועות אני לא נוגע בפורומים. ולעיתים רק קורא והולך לדרכי, לא מעורב. זה בא והולך ונראה ליב בסדר גמור.

בן היקר! נשמע לי שאתה קצת מדוכדך../images/Emo68.gif

אולי אני טועה, אבל משהו בטון שלך...בחוסר החשק...בבלבול...יכול להיות שזה מבטא איזה דכדוך או מועקה? מקווה שהכל בסדר, נטשה אוהבת

למעלה