קרה לכם ש..

אור ה101

New member
קרה לכם ש..

קרה לכם שההיתם עייפים, ולא מחוסר שינה, אלא מחוסר כח לחיות. קרה לכם שלא הלכתם לשיעור בגלל חוסר ביטחון ועודף מתח. קרה לכם שהתרחקתם מאנשים, שלא ידעו ממצבכם.

אור ה101

New member
חלק ב`

קרה לכם שחיפסתם עבודה ואמרו לכם לא! ותמיד היה מי שאמר.. אתם לא רוצים לעבוד. קרה שההיתם בדיכאון ולאף אחד מבני הבית זה לא היה איכפת. קרה שחשבתם שזה מקרה אבוד?

Rinati21

New member
קרה לי הכל

ואני ישקר אם אני יגיד שזה עובד, אבל לאט לאט לומדים לחיות עם זה כי זה מה שיש. יש גם את אלה שלא לומדים לחיות עם זה ואו שהם סובלים במשך כל חייהם (כמוני) ויש את אלה שפשוט מפסיקים לחיות. ויש את אלה שמרימים ידיים מעבודות ויושבים כל היום בבית (שוב כמוני...), אבל יש גם הרבה מאוד אנשים שיוצאים מזה (כמו רוב האנשים)והם דווקא חיים טוב מאוד , הם פשוט זוכרים שפעם מזמן היתה להם תקופה שהם הרגישו לא כל כך טוב... אני מקווה שאתה תצליח להיות מאלה. רינת

floyd3

New member
עצה

קרה כמעט הכל. לאנשים עם רגישות גבוהה יש נטיה לאישיות הפכפכה. אני גם כזה אז אני יודע טוב מאוד. יש תקופות טובות יותר וטובות פחות. כשנמצאים בתקופות הרעות אז אי אפשר לראות את האור בקצה... צריך פשוט לחכות ולנסות להיות חזקים (קיטשי אבל נכון! ).

JudyWn

New member
נראה לי שאין מישהו שזה לא קרה לו

לכולנו יש ימים פחות טובים וימים יותר טובים וזה בא בגלים. חכה, מה שנראה מש רע עכשיו ייראה כמו כלום תוך כמה ימים.

אור ה101

New member
יודעת מה..

הלוואי ואת ההית צודקת. תקופה ארוכה מאוד ההיתי מגדיר כ .. בעע. אני יודע מזה לעמוד במקום ולהתקע. גם אם את מתקדמת.

גם לי קרה פעם שנתקעתי

פעם מקדימה ופעם מאחור.
קחי את החיים בקלות ובהומור. גם ככה הם לא משהו אז לא צריך להתייחס אליהם יותר מידי ברצינות.

למעלה