קרה לכם ש .........................

קרה לכם ש .........................

התנתקתם לתקופה מהעולם הרוחני ??? כן זה מה שלי קורה עכשיו לא בא לי . לא מתחשק לי . ובפנים בתוכי אני יודעת שכן . מקווה שהקונפלליקט הזה יעבור לי. היה לנו חופש מהלימודים השבוע . לא נגעתי בכלל ...... בקלסר ובחומר לא עושה מדטציות לא . לא. לא. אני מקווה שהכן יגיע שוב . יודעת שהוא בטוחי איפושהו אבל כרגע לאבא לו להתבטא החוצא. מה אתם אומרים ?

rama69

New member
אושרת

זה קורה הרבה בתחילת הדרך הרוחנית ולפעמים גם הרבה אחרי שהאדם מחפש איזון לא רק רוח כי אם גם החומר. הנשמה מחפשת איזון נסי למצא איזון בתוכך אל תוותרי. בהצלחה אתי

Rinor

New member
זרמי עם הרגש

שנטיפי... אל תראי זאת כדבר שלילי, אז לא בא לך, אז מה? את עדיין רוחנית, את עדיין יודעת את הדרך שלך בחיים, את השאיפה, את עדיין מקרינה מעצמך את היותך האמיתית, ואת יודעת שכך תמשיכי כי את מאמינה בדרכך.. בתקופה זו לא בא לך, אז לא בא לך, זה לא טוב וזה לא רע, זה פשוט משהו אחר שנמצא שם בחייך, בדרכך בחיים ושונה מהשגרה, פשוט תני לזה להיות, לקרות, הייה וחווי את הרגש האמיתי שלך, של כאן ועכשיו, וכשרגש זה יעבור לך, אז שוב יחזור אותו רגש של עשיית המדיטציה, של חזרה לאותה שגרה...פשוט זרמי עם מה שאת מרגישה וחווי אותו אהבה ואור זילברמן ניר...

אני חושבת ש.. השינוי .... בתוכי...

כרגע יותר עוצמתי מפעם .... כן יש בו דבר מעולה כי אני מתחילה להבין שינויים.. ומהם ואיך הם.. ואולי הכח ההתנגדותי זה הכח של האין חשק להיות שם.. קונפליקט שיעבור אני בטוחה בכך. אתי צרי איתי קשר במסרים לגבי הטאי צ'י

למעלה