קרה לכם ש....

קרה לכם ש....

הלכתם על גשר ורציתם לקפוץ למטה כדי לבדוק מה קורה? עשיתם לעצמכם קפה קר והתחשק לכם לנפץ את הכוס ברצפה ולהבהיל את כולם? נסעתם לכיוון תל אביב ובמחלף הקרוב פתאום שקלתם להסתובב ולנסוע לחיפה בלי שום כיוון או מטרה? לי זה קורה מידי פעם (בעיקר הקטע עם הכוס ביד) שיש לי רצון לעשות משהו לא צפוי. בדרך כלל אני מתעלת את זה בעשייה לא צפויה שהיא לא הרסנית. מעניין מאיפה המחשבות האלו באות ומעניין איך אנו מעלימים אותם ולא באמת קופצים למטה למשל....

אישית לא קורה לי אבל...

אחותי אלופה בזה, ככה סתם פתאום פראאחחחח שוברת צלחת או כוס, אין לי הסבר לזה ואני חושבת שגם לה לא, זה כמו יצר שמופיע פתאום, ויש אנשים שלא שולטים ביצרים שלהם. (זה לאו דווקא בכיוונים "שליליים" זה יצרים לא "מזיקים לסביבה"
)

וואלה?

יש כאלו שהולכים עם היצרים האלו עד בסוף? היצר של שבירת הכוס בפתאומיות קורה לי הרבה. אני אנסה לתאר מה עובר לי בראש. אני עושה לי קפה קר, ואני מדמיינת מה יקרה אם בשנייה זו אני פתאום אשליך את הכוס לרצפה, כל הזכוכיות יתפזרו, אמא שלי תיבהל/תכעס. גם כשאני לא עושה את זה, עצם הדמיון נותן לי ממש ריגוש מחשבתי!! זה באמת יצר שמופיע פתאום, רק שתמיד אני שולטת בו. לאחותך יש דמיון מפותח? אולי זה קשור לזה שיש לי דמיון מפותח? אני מדמיינת את המאורע ומסקרן אותי לדעת מה יקרה בפועל..

באמת יש לה דמיון פורה מאוד ...

אבל היא גם מבצעת
זה מה שזכור לי בתור ילדה, היום אני כבר לא יודעת אם היא ממשיכה לשבור כוסות וצלחות אבל אני מתארת לעצמי שמדי פעם זה מתפלק לה כשהיא עושה כלים. וואי תוך כדי שאני מספרת לך על אחותי נזכרתי באמת קרה לי פעם מזמן (יובלות כבר), עם מעפרה מזכוכית, היתה לי ביד ומאוד רציתי לנפץ אותה על הרצפה, ופשוט נפצתי אותה, אולי בגלל שהניפוץ גם היה בשליטה החלטתי שאני נהנתי מזה גם
אחרי זה גם הייתי צריכה לאסוף את הכל...אפשר להגיד שהדמיון שלי לא מספיק פורה אני גם צריכה לבצע על מנת להרגיש
חה חה חה

משעשע!!!

השרשור הזה עושה לי חשק לשבור איזה כוס!!! אולי בלי קשר לסקרנות, זה גם תוצאה של חינוך פולני של נקיון, סדר ומשמעת. חה חה חה!!! עכשיו דמיינתי מה יקרה אם אני אשבור את הכוס והתחלתי להשתפן- -מחשבות על זה שאני אצטרך לנקות את הכל -אמא שלי תכעס איך זה קרה לי אולי אני אעשה את זה איזה פעם כשאני לבד בבית. אני חושבת שזה יעזור לי להשתחרר מהיצר הזה, כי זה מין יצר לא ממומש. הרי אם אני באמת אשבור את הכוס, אני אראה שסתם כוס נשברה ושהכל בדמיון שלי, וזה לא איזה מאורע מסעיר ומרגש. המממ עליתי על הפיתרון! כמו שנפטרים מפחדים על ידי זה שמתמודדים איתם אז מגשימים יצרים (שוברים כוס) וככה היצר מפסיק להציק
תודה. עזרת לי...

ומסתבר שגם לך היה את היצר

והגשמת אותו - שברת את המאפרה, ולא עצרת את עצמך. אני עד היום לא הגשמתי את היצר הזה..יאללה הגיע הזמן!! איזה כיף!!!!!

לפחות שתחליטי לשבור גם תהני מזה ../images/Emo13.gif

זה יצר לא מזיק לא לסביבה ולא לעצמך - אז כשהיצר יצוץ פשוט לכי איתו עד הסוף
אולי זה ירפא את כל היצרים
- גם אלו שיכולים להזיק, ולא ממש כדאי לנסות או לממש אותם - זה כואב

לסלי

New member
גם אני רוצה!!!!

אצלי הצורך לנפץ משהו מגיע כשאני עצבנית. רותחת. אז אני מדמיינת את עצמי שוברת משהו. אפילו חלון! (בפעם הקודמת דמיינתי איך אני מעיפה את הכורסא דרך החלון - כשהחלון עדיין סגור, וגם ראיתי במו עיניי את הכורסא נוחתת לה ברעש עצום על המדרכה שמתחת לבניין שלי.... )
מקווה שלא תחשבו שאני מטורפת או משהו כזה. אבל פתאום בא לי רעיון, וזה סתם בשביל הכיף - ללכת לחנות ולקנות 2-3 כוסות זכוכית פשוטות, לגשת איתם לאיזה מקום מבודד (שדה או משהו כזה), ופשוט לנפץץץץץץ..... איזה כיף. ככה אני לא אצטרך לתת הסברים לאף אחד.

יותר טוב...

לנפץ אותם בחנות! לפעמים יש לי רצון עז לתת למישהו מכה או ללכת מכות.... (עדיין לא ביצעתי את זה... ) אבל אני ממש רוצה. אבל רוב האנשים שאני פוגש אם בבית הספר... יש לי רעיון... אני ילך לתל אביב יחפש קבוצה קטנה של ארסים ויקרע אותם מכות... (אני מקווה שמהר לפני שהם יוציאו את הסכינים... ) להיתים מאוד רחוקות אנ מרשה ליצרים האלו לצאת... בטיול השנתי עשיתי משהוא כזה... כל הטיול רציתי לרוץ קדימה אז פעם אחת בזמן שהכיתה עצרה על ראש צוק פשו התחלתי בריצה למטה... עד המעיין כמה עשרות מטרים מתחת... (אני רץ טוב על מקומות כאלו ותמיד זהיר!...) אבל אחר כך נענשתי ... זה היה שווה את זה! בסוף הגענו למעיין שאין מתחתיו ברכה ורציתי להישאר שם אחרון ולהיתקלח... אבל חשבתי שהמאבטח בטח יבוא לבדוק מה קורה לי.... אכשיו שאני חושב על זה אני הרבה פעמים זורם אם זה אבל שומר את זה ללא תופעות לוואי כגון לנקות או לקבל אונש או מעצר...

לסלי

New member
יאלה: מפגש פורום לניפוץ כוסות../images/Emo175.gif

כל כוס תתקבל בברכה....

deep ocean

New member
אהבתי!! ח"ח על ההשקעה באייקונים

אבל מי ינקה בסוף את הכל? אם עושים בבית זה מתפזר לכל הכיוונים אם עושים בחוץ זה מזהם את הסביבה ואנשים יכולים לדרוך על זה בעתיד אז איפה אפשר לעשות את זה?

תשובות

"קרה לכם ש... הלכתם על גשר צר. ורציתם לקפוץ למטה כדי לבדוק מה קורה?" נדמה לי שכן. "עשיתם לעצמכם קפה קר והתחשק לכם לנפץ את הכוס ברצפה ולהבהיל את כולם?" לא עם קפה קר, אבל כן עם קפה חם וגם עם סתם מים. "נסעתם לכיוון תל-אביב ובמחלף הקרוב פתאום שקלתם להסתובב ולנסוע לחיפה בלי שום כיוון ומטרה?" זה קרה לי, וזה גם עדיין קורה לי ואני גם עושה כך לפעמים כי אני אוהב את הנסיעה והיא משחררת אותי מן השיגרה של הבית. "מעניין מאיפה המחשבות האלו באות ומעניין איך אנחנו מעלימים אותם...." נראה לי שהמחשבות הללו הן צורך לבטא כעסים מודחקים (לפחות לגבי שתי הדוגמאות האחרונות). זהו אותו ילד-פנימי שאסרו עליו כ"כ הרבה דברים (שהרי אנחנו חיים בחברה שבנוייה על איסורים) וכתוצאה מכך רוצה "לשבור את הכלים."

זה לא משנה מי אסר...

העיקר שההרגשה היא שאסור. (וגם כל המחשבות המטרידות על זה שהאיסור מוצדק...פויה!...) כן! שיקפצו האיסורים! אני הולך מכות אם הבן אדם הראשון שאני פוגש! (אל תיבהלו...)

שמוצקין

New member
קרה לי ש....

לא עליתי על אוטובוס....וחיכיתי וכשעליתי לבסוף פגשתי מישהו שאני מכיר זה קרה כמה פעמים.וגם קרה שירדתי מהאוטובוס בתחנה שונה מהתכנון המקורי והתוצאה היתה זהה.אים לא מדובר בשבירה והרס כדאי לנסות.

למעלה