קרה לכם ש...?

copperkidd

New member
קרה לכם ש...?

יקיריי תגידו, האם קרה לכם פעם שהאשימו אתכם במשהו, מבלי בכלל לברר איתכם את הפרטים קודם? או שכעסו עליכם מבלי לתת את היכולת להסביר? ואיך התמודדתם עם זה ומה עשיתם בנידון? וואיי זה כל כך מעצבןןן טוב... עוד מעט אפסיק לקחת ללב... עוד שעה שעתיים של שינה... מחכה לתגובותיכם

הילה301

New member
קרה לי

לקחתי את זה קשה מאד. זה היה שקר גס ומכוער כדי לנקות את עצמו ממשהו איום ונורא. במקרה שלי, לא עשיתי כלום עליתי על דוכן העדים וסיפרתי את כל האמת במשך כמה שעות טובות. היה ברור לכולם איפה האמת. ואומנם זה לוקח זמן, אבל האמת תצא לאור בסופו של דבר לגמרי. אני רק מחכה. חוץ מזה, קרה לי בקטנה משהו בעבודה , שמישהי האשימה אותי במשהו שלא היה וגרמה לי לנזק רב. קבעתי פגישה אישית עם הבוס וסיפרתי לו את כל הסיפור. כמובן שדאגתי שהאמת תהיה ברורה לכולם.

Bubble Girl 27

New member
יקירתי במקרה שלך

זה היה מעבר לשקר גס... הבן זונה הזה אם רק היה נופל לי לידיים! אני לא יכולה לתאר לך את הכעס שיש לי מבפנים בכל פעם שאני שומעת על זה שוב או כשאת מדברת על זה. מרגיז אותי שפגעו בך ככה! מרתיח מרתיח!!!!!!!! מפה והלאה מאחלת לך רק דברים טובים והמון אהבה כמו שרק את יודעת לתת... אוחחחחח חולה חולה אאאאפצ'י עליך!

Bubble Girl 27

New member
קורה בדיוק בימים אלו

אבל אתה יודע מה? אני הפסקתי להתרגש, מי שלא רוצה לתת לך הזדמנות וכועס סתם בעיה שלו. שיבשל עם עצמו עד מחר... מי שבאמת אוהב אותך ומכיר אותך יסמוך עליך מספיק כדי לתת לך הזדמנות שווה להגיד את מה שיש לך להגיד.

copperkidd

New member
כבר אמרתי לכם היום, שאני אוהב אתכם?

באבלית... זה קורה לך בעבודה ? או עם חבר/ה?

Bubble Girl 27

New member
עוד לא אמרת אז מחכה../images/Emo6.gif

זה קורה עם חברה שאמורה להכיר אותי מספיק טוב.... אבל ככה זה בחיים you win some you lose some היופי בחיים הוא לראות בכל דבר את הצד הטוב... לומדים להכיר מי חבר אמיתי ומי באמת אוהב אותך.

copperkidd

New member
אז הנה אני אומר...

אני אני אני...בוא מת עליכם ובעיקר עלייך יא מסתורית בבועה 27. ואני מסכים בעניין החברים... לומדים הרבה בעת מצוקה כי כשהמים רותחים... מי מכיר את ההמשך??????????

Bubble Girl 27

New member
הלובסטר מוכן?! ההמשך למשפט שלך!

יקירי אני לא מסתורית אני שקופה כמו הבועה שאני מקיפה את עצמי בה... מתנפצת מהר אבל קלילה ומרחפת... גם מלטפת.... נשמהההה אני אני אני .... בוא... עם כל הצער שבדבר... למה אתה מפחד מאיתנו?!

copperkidd

New member
הנקניקיות צפות... כאילו דה?

אני לא מפחד מאמוש. סתם מוזר... להכיר פתאום כשכל אחד בשלב כזה או אחר בחייו. אבל כנראה שאלו החברויות הכי טובות כיפיות. אני גם לא מקיף את עצמי ביותר מידי אנשים, כזה אני... חולק עם המעט האיכותי. אני רואה נכון? הסרת אותי במסנ??????????????

Bubble Girl 27

New member
חמודי אני לא ליד מסנ'

אין לי במשרד רק בבית.... וחוץ מזה יש מצב שבטעות... סורי...אם כן...

copperkidd

New member
באמשלי, הבאת לי אותה בייבוש פעמיים

יואווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו

לא אהבתי את המשפט

you win some you lose some בהקשר של חברים זה משפט שנועד בדרך כלל להפסדים בעולם הספורט

Bubble Girl 27

New member
הוא בהקשר להרבה דברים

ואני אומרת... אם משהו לא היה שם מלכתכילה כנראה שלא ממש הפסדת אותו! ובהחלט תחושה של וואלה לא תמיד תוכל להראות את הצד שלך ולצאת בסדר ויש פעמים שלא... לא נורא...

אם משהו לא היה שם בשבילך מלכתחילה

זה ממש לא נכנס לקטגוריה של הפסד ולכן המשפט לא מייצג אותו והצד של כל אחד יכול להימדד בצורה שונה אצל אנשים שונים - העניין של רווח והפסד הוא מאוד סובייקטיבי כאן

בוודאי שקרה- פעם הייתי נורא כועסת ומתרגזת

היום, אם מישהו כועס עליי ולא מוכן אפילו להגיד לי למה או לתת לי הזדמנות להסביר, שימשיך לכעוס

לצערי קרה

ואפילו קרה לאחרונה (לפני שבוע) כעסו עלי ואפילו ניתקו איתי קשר מבלי להסביר לי על מה ולמה ורק לאחרונה בדרך לא דרך הצלחתי לקבל פיסת מידע קטנה. כל הסיפור די הזוי ואם הייתה לי את האפשרות להסביר אני בטוחה שזה היה נראה אחרת. אין לי מה לעשות בנידון, מי שרוצה למלא את חייו בכעס ועצב בבקשה, אני שואפת קדימה, לא נתקעת בעבר NEXT....

קרה גם קרה...

ולא פעם אחת, לצערי. בעבודה כעסו עלי ולא נתנו לי להגן על עצמי. אני כרגיל, נפגעתי, נעלבתי, בכיתי, ורק אחרי כמה ימים חזרתי לחייך... לאחר שחזרתי לחייך, ביקשתי שיחה עם הבוס, והסברתי לו את הצד שלי, ושוב עם דמעות (כהרגלי...) אבל היה כדאי לשוחח, אפילו שעדיין הוא לא הסכים איתי.

לא ממש

ובגלל זה אני לא יודע איך מתמודדים עם האשמות שווא :)
מי שזה קורה לו אולי מושך אש בצורה זו או אחרת?

למעלה