קרה לכם שכמעת נהרגתם?

קרה לכם שכמעת נהרגתם?

שלשום כמעת נדרסתי. ב 23 לחודש. כבר שנתיים שהתאריך הזה מלא במזל רע בשבילי. שנה שעברה סבתא שלי מתה בתאריך הזה. אז אני חושבת לי על סבתא, על זה שהפעם האחרונה שראיתי אותה היתה חצי שנה לפני שמתה, על זה שלא הייתי בהלויה שלה, על מוות באופן כללי. אז הגעתי לכביש, היה איזה נהג ברכב לבן שרצה לפנות ימינה, ראיתי שהוא לא יכול כי מגיע איזה טנדר על הנתיב הקרוב. אז ירדתי למעבר חצייה. הנהג הסתכל רק שמאלה ומשום מה נסע קדימה ופגע בי, לא חזק באופן קריטי, אבל זה היה כמו גליותינה- אם הייתי נופלת אחורה באותה מאית השניה אז הטנדר היה הורף לי את הראש. טוב, פשוט הייתי צריכה להוציא את זה מהמערכת.

חייםלוי

Member
מנהל
היה לי כזה דבר. נסענו במכונית של

מישהו אחר מהבסיס של הבן בשבטה הביתה. בכביש המהיר באר שבע תל אביב הרכב התחיל פתאום להסתובב על צירו ונעמד באמצע הכביש כשאנחנו רואים את המכוניות באות בשיא המהירות מולנו. בנס אף אחד לא נכנס בנו.

rosmarin

New member
כן זה היה במילואים בדרום

בגבול עם סיני יש ישנו ציר של מבריחי סמים זונות נשק שם שירתתי במילואים הייתי בפטרול באזור ו 2 גיפי hamer של יחדת שטינקרים(שב"כ) התנגשו בינהם אחד הגיפים הידרדר ופגע בגיפ שנסעתי בו הגיפ הידרדר עד פתח תהום כל תנועה הכי קלה וכמעט היינו נופלים לתהום ואיכשהוא נחלצנו עד היום אני שואל הכיצד לגבי השטינקרים הם פונו במסוק ולצערי ניפטרו לאחר זמן קצר

|כלניתנבואה שמגשימה את עצמה מכירה ?

אני חושבת שהכל בראש שלנו, ואם את מחליטה מראש שהתאריך הזה הוא שלילי ורע אז כך גם יהיה באופן תת הכרתי. תחשבי חיובי, ושאין קשר להעבר - מוות סבתך. תחיי את העתיד ותגדילי ותתפתחי מהשיעור שהיה לך אם סבתך. רימונית

למעלה