קרה לכם פעם

קרה לכם פעם

שהייתם צריכים לוותר על איזה משהו כי ידעתם שהוא מוריד אתכם מטה אבל הרגשתם עדיין חלוקי דעות?

הנה אני ניסוח מחדש

אז ככה.. אני לומד כרגע פיזיקה 5 יחידות. המצב הוא שאני נכשל בכל מבחן והמצב גרוע יותר מתמיד. אני לא נראה לי שאני עומד לעבור את הבגרות (ציון סופי) ואם אני אעבור זה יהיה ב65 שזה מעפן. אז אני שואל אם עדיף להמשיך בפיזיקה או לוותר?

יש יותר מ 2 אפשרויות!?

אם אתה במגמה של 5 יחידות והציון שתוכל להוציא הוא 65 אז אתה במצב די טוב,מה היה קורה אם היית עובר למגמה של 4 יחידות בהנחה שיש כזאת מגמה אצלכם? מה בנוגע להקלות? אולי מגיעות לך הקלות? אולי יש מקום לעבור אבחון שתוצאותיו יעזרו לך במבחני הבגרות, יכול להיות שנתקלת בעוד קשיים שבהם לא שיתפת אותנו ושאבחון של מכון שביה"ס מכיר בו יוכל לעזור לך.

המשך..

זה לא מגמה של פיזיקה זה מקצוע מוגבר נוסף, ואין 4 יחידות. הקלות אין הקלות בנוגע אליי. עכשיו אני רואה את הציונים שלי, אני מכיר את כושר הלמידה שלי ואני רואה שחור בעיניים.אם אני אוציא 65 סופי זה בכלל לא טוב, אני צריך מעל 70 כדי להתקבל למוסד אקדמי טוב.אז כרגע פרישה היא לא משהו שלא קיים באופק...

לאבא של אפי

אני החסרתי המון בתחילת השנה וזה הפיל אותי ושנה שעברה גם הייתי חלש המתמ' שלי לוקה בחסר.. אז להשתלט על החומר זו בעיה לא קטנה. עכשיו בגלל כל הגורמים והלימודים מסביב והעובדה שזה מוריד ציון מהתעודה הבית ספרית (ההורים שלי משתגעים מזה) זה ממש מתסכל ולא הולך. תראו.... אני לא נסוגתי משום דבר אם אני רוצה משהו אני אשיג אותו אבל אני מודע גם לעובדה שלפעמים צריך לוותר ואפשר לחזור לזה יותר מאוחר.

תראה

אתה צודק, רק תידאג שהתנאים לחזרה יהיו טובים. כמה שאני יודע , עדיף לעשות את המיבחנים במיסגרת ביה"ס ולא באקסטרני, כלומר ללמוד באקסטרני ולבוא למיבחנים בביה"ס. כדי לאפשר זאת, לך על המשך הלימודים ותיבחן, אפילו שהתוצאה לא תהיה מוצלחת. בהמשך תבוא למיבחנים בביה"ס. ביה"ס שיקפוץ.

חייקין

New member
אתה צריך שעורים פרטיים...

אתה צריך לקבל עזר, אותה אתה יכול לקבל בשתי דרכים. א. לשכור מורה פרטי. ב. לפנות לבית הספר או לחפש סטודנט המקבל מילגה דרך פר"ח או פרוייקט אחד באוניברסיטה. לפי תאורך את מצבך, א. מגיע לך עזרה, ב. בעשרה עד חמש עשרה שעורים כאלה, תקבל למעלה משמונים בבגרות.

למעלה