קרה לכם פעם...

ludashit

New member
קרה לכם פעם...

שקיללו אותכם והעליבו וממש פגעו בכם??? לדוגמא היתה לי שיחה עם אחד האנשים (לא נזכיר מאיפה) ורצו לפרסם על החברה שלנו כתבה!! עכשיו החברה שלי לא מוכנה לפרסם על עצמה פרטים (המנכל"ים מאוד צנועים) , חוץ מהפרסום שידוע עליהם בעיתון! מתקשרת אליי מישהיא ממשרד פרסום ומדברת איתי , ואני בדרך מנומסת עונה לה שאי אפשר כרגע לדבר עם המנכ"ל כי הוא לא נמצא ויהיה מחר בבוקר במשרדים , ושתתקשר למחרת. אז היא אומרת לי מה שמו של המנכ"ל , אמרתי לה מה שמו , ולא רציתי להוסיף את שם משפחתו! ואז היא פתחה עליי את הג'ורה שלה , "מההה את לא מוכנה למסור לי את השם משפחה של המנכ"ל"??!! "מה אתם שב"כ"??! ניסיתי להסביר לה שאני לא יכולה למסור לה פרטים אישיים על המנכ"ל. ואז היא התחילה לצחוק ולהגיד : את יודעת שיצאת עכשיו מטומטמת , ממש אבל ממש מפגרת" ??(ממש ככה במילים האלה) אני לא ידעתי אם לבכות או לצחוק אמרתי לה :" אני מצטערת אם זה הרושם שקיבלת , אבל זה הנוהל ואנחנו לא נשנה אותו". ואז היא צחקה עליי עוד איזה פעמיים וניתקה!!! מה היא חושבת לעצמה???? ממש פגע בי ?? אם עוד פעם היא תתקשר אני אתלונן עליה , בחיי!! מה אתם אומרים??? סליחה על האורך!

אירלנד1

New member
עשית את הדבר הנכון...

ואם זה יחזור על עצמו תתלונני בפני המעסיק שלך, גם אם היא לא הצליחה להשיג את מה שרצתה באיזה זכות היא מעליבה אותך?? אם היא מתקשרת שוב תגידי שתתלונני עליה בפני המנכ"ל של המשרד שלה או האחראי עליה! לי קרה משהו דומה- איזה לקוח התנהג בצורה שובניסטית וחשב שהכל מגיע לו , דרש לקבל מטר וסינן לעברי איזה קללה שאני ממש לא זוכרת וטוב שכך! הכל שוכחים בסוף ולא כל הלקוחות כאלה רובם בסדר. מה שחשוב זה שאת היית בסדר וההיא לא תחזיק הרבה זמן בעבודה שלה עם ההתנהגות הזאת!

הבוסים שלך יודעים מזה?

אני חושבת שזה מאוד לא לעניין ושכדאי שהמנכ"ל שלך יגיד לממונים עליה שלא מקובל עליו שיקראו ככה לעובדת שלו שפועלת לפי ההנחיות שלו. אני לא הייתי עונה לה בנימוס כמוך, אלא הייתי אומרת שאמסור בשמחה למנכ"ל שלדעתה ההנחיות שלו מטומטמות ומפגרות. עצה שלי - תתלונני עליה כבר עכשיו, אין לאף אחד שום זכות לדבר אלייך ככה.

ברור שקרה,

אני לא חושבת שיש נציג שירות שאף פעם לא חטף כמה קללות ועלבונות במהלך העבודה שלו. במקרה שלך אני חושבת שהיית צריכה קודם כל להודיע לאותה גברת באופן חגיגי שהשיחה הסתיימה ולנתק (במידה וזה אפשרי, במידה ולא אני מניחה שאפשר לבקש רשות לך מהרצ"ו/אחמ"ש) ודבר שני כמו שהציעו פה בתגובות שלפניי- אולי באמת להביא לידיעתם של הממונים עלייה איך העובדת שלהם מתנהגת

tenen

New member
לקלל כמובן, להעליב מה פתאום :)

לקלל כמובן שיוצא ללקוחות, שעוברים מעל 1000 לקוחות בחודש לדעתי מעל 1200, אז כמובן שחלק יקללו אותך, אבל בנוגע להעלב זה אף פעם, פשוט צריך להבין שלא כולם ניחנו באינטלגנציה וחלקם באמת מאמינים שיצליחו להשיג משהו ע"י ניסיון להעלבה/קללות.

למעלה