קרה לכם פעם...

פיליפ33

New member
קרה לכם פעם...

קצת הומור בריא.. קרה לכם פעם... קרה לכם פעם שנסעתם במיוחד לאיזה מקום כשאתם יודעים שאתם צריכים לנאום או לדבר בקבוצה או להתראיין או לא יודע מה ופשוט הגעתם למקום וחזרתם חזרה מבלי להיכנס..
קרה לכם פעם שהלך לכם קלף באיזה פגישה או דייט או שדיברתם הרבה והכל הלך חלק באותו זמן ואתם קופצים מאושר כל הדרך , שורקים משמחה... קרה לכם פעם שאתם מתים להגיב באיזה הרצאה, משהו שהמרצה אמר ואתה חייב לתת דוגמא , להראות שאתה בעסק, אתה אפילו מצביע ואז שהמרצה אומר לך, כן? אתה פשוט אומר לו , לא, כבר הבנתי...
קרה לכם פעם שיש לכם מילה אחת מעצבנת שאתם יודעים שלא הולכת לצאת, ואז אתה אומר לנהג האוטובוס רק את הסוף של המילה כ א י ל ו אמרתם את זה מהר.... עכשיו שאני חושב על זה אני צוחק, אבל הכל קרה בהזדמנות אני יספר את הסיפור שלי (אולי בהיידפארק הקרוב) אם לא יהיה לי עומס בלימודים..

zach17

New member
הומור או לא...

כל המקרים שציינת למעלה קרו לי באמת!

shuky63

New member
היום גם אני יכול להסתכל בהומור על

מקרים כאלה מהעבר,אבל זה בגלל שהם השתנו לטובה. למשל לפני 20 שנה היה לי מקרה שרציתי לקנות מוצר שהיה בכמה חנויות ורציתי להשוות מחירים(אז לא היה אינטרנט)היום הייתי מתקשר וגומר את זה ב5 דקות.אז זה לקח לי יום שלם כי הלכתי לכל חנות.הסתובבתי כמה פעמים סביבה עד שהעזתי להכנס ולשאול.היה טוב בשביל הכושר הגופני. פעם אפילו נסעתי עד ירושלים במקום לעשות שיחת טלפון.

shoshyyy

New member
דברים כאלו

רק מגמגמים יכולים להבין..... ישבתי באוטובוס, מישהו אמריקאי עלה, רצה לנסוע לכפר סבא. נהג אמר לו "רעננה", הבחור אמר :"כפר סבא", נהג אמר לו "לא". אז התחילו לשאול באוטוסוב : "מי יודע אנגלית ???? זה האוטובוס היחיד לאזור השרון.". אני ישבתי בשורה הראשונה ! לא אמרתי כלום, לא עשיתי כלום ולא הרגשתי רע או קונפליקט עם עצמי, כאילו לא הייתי שם, כאילו הייתי שקופה. השוני במקרה הזה היה שלא היה לי אפילו את הויכוח: "להגיד או לא להגיד? לדבר או לא לדבר?" אוטומטית בחרתי בלא לדבר. מצד אחד כעסתי על עצמי בדיעבד והרגשתי כמו אפס, מצד שני , כאילו ויתרתי לעצמי בקטעים כאלו. מילה אחת שמסכמת את המקרה : עצוב .

locs

New member
זה ממש נכון

אחרי גימגום בטלפון או גימגום באוטובוס אני ממש מרגיש אפס ושרק האדמה תיבלע אותי

כן אבל אם באמת היתם רוצים לעזור

עוזבים את הפחד בצד ומנסים לעזור>תחשבו שאתם נמצאים באמריקה ושואלים משהו.אני לא אומר שזה קל אבל חייבים לנסות.גם בטלפון היה לי קשה עד שאמרתי מה אני רוצה כבר היו מנתקים לי.

ron543

New member
את צודקת

פעם אחת אישה אחת שאלה אותי ברחוב מה השעה הסתכלתי על השעון ולא עניתי היא חשבה שאני מפגר או שפעם אחת איש אחד נחמד שאל אותי גם מה השעה והשעה היתה 12 ואמרתי לו ש1 בגלל שלא רציתי לגמגמם והוא שאל אותי כזה "באמת 1?" ואמרתי לו כן ואחרי ממש רציתי להיבלע בתוך האדמה

locs

New member
המיקרה עם השעון מזכיר לי

פעם הלכתי ברחוב ואחד שאל אותי מה שעה ואני מיסתכל על השעון ולא מצליח לדבר אז אותו אחד מיסתכל עלי במבט של "נו"המשכתי ללכת אבל הרגשתי אפס אפס מאופס או שהנהג אוטובוס שואל אותי לאן ואני לא עונה והנהג שואל שוב לאן אתה לא יודע ממש שהאדמה תיבלע אותי

גם לי זה קורה....

אני מתה להגיד לי ששואל את השעה וזה לא יוצא... לאחר כמה שניות או שאני אומרת שהשעון לא עובד וממשיכה בדרכי או שאני מעלה את השעה בכמה דקות או מורידה {לדוג' השעה עכשיו 16:7 אני אומרת 16:15}

למעלה