קרה לכם פעם?

destiny36

New member
קרה לכם פעם?

שכאב לכם כל כך שכואב למישהו אחר
לא זה לא קשור לאהבה, בטח לא זוגית! שפתאום הצרות שלכם נעלמו והתגמדו, ולא בשם נחמת הטיפשים, אלא הרגשה שצורבת ודוקרת מבפנים. כאילו הכאב עבר מאחד לשני.. אוף כמה אני שונאת להרגיש, אבל באמת עצוב לי לפעמים כשעצוב לאחרים, עד כדי שמוכנה להתחלק
. טוב, לא ממש מאמינה בחג הזה, הוא לא שלי בכלל. אבל אולי לקראת פתיחת השנה הלועזית החדשה, תבוא על כולנו לטובה

magic40

New member
בטח

אבל למדתי לנטרל אם לא אני נשאבת לתוך זה וזה ממש לא עושה לי טוב

destiny36

New member
לפעמים זה מפחיד

זה רודף אותי ונכנס לי לבפנים כאילו זה שלי והכי כואב זה האי יכולת לעזור... לא תמיד אפשר לנטרל.

ביום חמישי האחרון...

הגעתי לעבודה אחרי שהיית בוקר במוסך עם המכונית, ושם השארתי כמה אלפי שקלים טובים. אני מגיע מוטרד לעבודה, לא משהו קיצוני - אבל לא נעים, ובאותו רגע נראה לכם שזה מצב לא קל המרדף היומיומי הזה מבור לבור. יושבים עם החברים בעבודה, מספרים אחד לשני על תכניות שהתמסמסו בסופו של דבר אל חשבון הבנק של המוסך. ופתאום, טלפון של אחת העובדות מצלצל, היא מחווירה - הבת שלה על הקו. הקצין שנהרג בקלקליה - שכן שלהם, הרגע הודיעו למשפחה, וזעקותיהם ממלאות את השכונה... הבן שלה היה חבר טוב שלו והיה זה ששיכנע אותו ללכת לקצונה. ואני יושב שם ושומע, ורואה את הזעזוע שלה, רואה איך היא מחווירה... פתאום, הכל כל כך קטן. חסר משמעות... אלוהים שלי, מי ייתן שאלו יהיו תמיד הצרות שלי - כמה אלפי שקלים על המכונית...
אמן.

destiny36

New member
כמה נכון../images/Emo24.gif ואל לנו לשכוח

שכסף אחד פחות או יותר לא שווה שום רגע יפה אחר בחיים!

פעם קרה לי הרבה...

אני עובדת עם ילדים בסיכון כך שאני מכירה, ומרגישה את הסיפורים האלו יום יום, עד ש... למדתי לעשות את ההפרדה, אין ברירה יש את החיים שלי ויש את החיים שלהם, וממה שלמדתי אין חסינות מפני כלום , אז כדאי פשוט להנות ממה שיש, עוד שקל פחות שקל, התקבלתי לתואר שני או לא התקבלתי, הכל שטויות לעומת הצרות הגדולות באמת.

למעלה