[בקשר לתאריך]
G GallaxY New member 4/9/05 #25 8.8 זה יומולדת של חברה שלי, וגם יום פטירתה של סבתא רבה שלי.... חחח בגלל זה אני אף פעם לא יכולה לצאת איתה לחגוג ביום הזה =\
8.8 זה יומולדת של חברה שלי, וגם יום פטירתה של סבתא רבה שלי.... חחח בגלל זה אני אף פעם לא יכולה לצאת איתה לחגוג ביום הזה =\
J Janem New member 3/9/05 #22 אצלי זה הפוך... ז"א אני מחכה שדברים לא יקרו, אבל בדר"כ הם קורים, ואז אני מקטר...חח )
A AeroSlash New member 4/9/05 #23 כה.. ודהר היחיד שזה לימד אותי לא לצפות. אני יודעת שהציפיה והתקווה והבלה בלה אמורים להיות משהו חיובי אבל התאכזבתי כל כך הרבה פעמים שכל כך כל כך נסגרתי מבפנים עד שהפכתי לבן אדם לפעמים אפילו אטום. אז אני לא מצפה. פשוט מקבלת את מה שבא.
כה.. ודהר היחיד שזה לימד אותי לא לצפות. אני יודעת שהציפיה והתקווה והבלה בלה אמורים להיות משהו חיובי אבל התאכזבתי כל כך הרבה פעמים שכל כך כל כך נסגרתי מבפנים עד שהפכתי לבן אדם לפעמים אפילו אטום. אז אני לא מצפה. פשוט מקבלת את מה שבא.
A AeroSlash New member 4/9/05 #27 וואי.. שאלה יותר מעניינת... קרה שמשהו שציפיתם לו כן התגשם? כי אצלי לא נראה לי
G GallaxY New member 4/9/05 #29 לטווח הקצר כןןן כמו שאמרתי למעלה לטווח הארוך.... נחיה וניראה למרות שאין הרבה סיכוים שזה יתממש (מה שאני רוצה) ואיפה JANEM... אני שנים מחפשת אותך באייסי\MSN... צור קשר!
לטווח הקצר כןןן כמו שאמרתי למעלה לטווח הארוך.... נחיה וניראה למרות שאין הרבה סיכוים שזה יתממש (מה שאני רוצה) ואיפה JANEM... אני שנים מחפשת אותך באייסי\MSN... צור קשר!
J Janem New member 6/9/05 #31 :] לא הלכתי לשום מקום... רק לצבא (( חחחח. היום אני באפטר. ו-ניסיתי להשיג אותך בMSN... אבל היית בN/A.
J Janem New member 6/9/05 #32 כע. ישראל-שוויץ 1:1... מוזר, כשאני מנסה לצפות דברים בטוטו זה אף פעם לא עובד... אבל ככה סתם, חופשי... עד 20 שנה מראש...
כע. ישראל-שוויץ 1:1... מוזר, כשאני מנסה לצפות דברים בטוטו זה אף פעם לא עובד... אבל ככה סתם, חופשי... עד 20 שנה מראש...