קרה לכם פעם?

blond ambition

New member
קרה לכם פעם?

אני עובדת בפאסט פוד קצת יותר משנה. זה תחום שבדרך כלל מתחברים בו מאוד בקלות לשאר העובדים בסניף ונוצרים הרבה קשרים חדשים... אני בטח לא מחדשת לכם כלום. עם אחד העובדים פיתחתי קשר ממש קרוב - דווקא אחרי שהפסיק לעבוד לטובת לימודים באוניברסיטה. שלחתי לו הודעת חג שמח בפסח ומאז זה התגלגל, נפגשנו וממש התקרבנו. היחסים שלנו היו לא לחלוטין ברורים במשך כל התקופה, לפרק זמן מסוים ניתקנו קצת את הקשר כי הוא אמר לי שהוא היה רוצה להיות יותר מידיד שלי [מה שלא אפשרי כי יש לי חבר, עוד מעט שנתיים], אמר מה שהוא מרגיש לגביי וכו'... ואמר שהוא מעדיף שלא נהיה בקשר, וחידש את הקשר חודש ומשהו אח"כ. לא דיברנו על זה מאז ואני מניחה שזה השתנה מבחינתו... הוא בחופשה מהלימודים והוא אמר לי שהוא יחזור לעבוד בסניף שלנו. באתי להגיד לו שלום במשמרת הראשונה, וגיליתי שהוא חזר בתור אחמ"ש, ופשוט לא אמר לי...! כמובן ששמחתי בשבילו, אבל אח"כ התחלתי לתהות אם אני אי פעם אהיה מסוגלת לעבוד כמו שצריך כשהוא האחמ"ש שלי... אני עובדת עם הרבה מוסר עבודה ותמיד עושה מה שמבקשים ממני, אבל עדיין, יהיה לי מוזר לקבל הוראות מידיד שלי... היחסים בין האחמ"שים לעובדים הרגילים אצלנו הם תמיד טובים, אבל לא... חבריים. וגם.. לא יודעת, אפילו בהתחשב בהיסטוריה [הדי קצרה] שלנו.. נהיה לי נורא מוזר. מישהו כאן היה פעם באותה סיטואציה? חבר שלו קודם והוא נאךץ לעבוד "תחתיו"? מישהו יכול להגיד לי שזה לא כזה נורא ומביך כמו שנראה לי?
תודה מראש!!

מוכר...

לפחות בסניף שאני עבדתי בו ובסניפים "האחים" היו מקרים כאלו. בסניף שאני עבדתי בו היה אחמ"ש שיצא עם אחת הקופאיות, ובהתאם לכך היא קיבלה יחס מועדף. אחר כך הוא עזב/הועזב (לא ברור מה בדיוק קרה שם, אבל חוץ מזה היו לו עוד קטעים מסריחים). בעבודות כאלו יוצאים המון סיפורי אהבה ובאופן טבעי, גם לבבות שבורים, וזה מאוד קשה שלא ישפיע על העבודה ביחד. גם במקרים שבהם מדובר רק בידיד שקודם (שזה קורה אפילו יותר), זה בעייתי. בקיצור - זה ממש לא נורא ואפילו הגיוני ומקובל. אין לי יותק מדי עצות בשבילך חוץ מלנסות לזרום - אני בטוחה שלו יותר קשה, בהתחשב בכך שהוא זה בעל הרגשות...

למעלה