קרה לכם פעם?

area 51

New member
קרה לכם פעם?

קרה לכם פעם שהיתם ממש מדוכאים? ששום דבר בחיים שלכם לא הלך לכם? שרבתם עם כל מי שאתם מכירים? שלא משנה שכמה שאתם מנסים אתם נכשלים? זה מה שאני עובר בזמן האחרון. רבתי עם ההורים שלי, אני לא מדבר איתם, רבתי עם מלא חברים, בלימודים הולך לי חרא לא משנה כמה שאני מנסה ואני באמת מנסה! חברה שלי עכשיו כל כך עלתה לי על העצבים שכמה שאני אוהב אותה אני פשוט חייב להוציא עצבים על משהו (או מישהו). אין לי מושג מה לעשוץ יש לי כל כך הרבה לחת בחיים שלי שאני לא יודע איך להתמודד איתו יש לי השנה שמונה בגרויות! ועוד מלא דברים אחרים יש למישהו עצה מה לעשות? ותגיד הכל חוץ מטיי איט איזי!!!

yad

New member
רק דבר אחד

סמים. רק סמים. כמה שיותר יותר טוב. סמים עושים אותך -- כזה -- קטן, אבל מבסוט!!! סתם לא. ממש לא. ממש ממש לא (ממש ממש ממש לא). לך לאמצע שומקום ותצרח את הנשמה. או שתצא הרבה ותתפרע בדיסקוטקים. או שתלמד להוציא עצבים על חפצים דוממים. כמו לשבור בקבוקים, או לתת מכות למסך של המחשב כל פעם שהוא נתקע (מאוד מומלץ- מנסיון). בקיצור, מפגרים אבל אופטימים. (גם הם הולכים לעצרת של רבין?).

תבכה.

זה משחרר, זה מוציא את כל הלחץ, זה גורם להקלה עצומה אח``כ. אל תחכה שכל הלחץ הזה יצטבר. אני אישית לפעמים פשוט שומעת שיר עצוב, והבכי (כשממש צריכים לבכות) בא מעצמו. תתפלא איך מרגישים טוב יותר, ואיך הכל נראה יותר אפשרי אחר כך. והכי חשוב לא לאבד תקווה, יהיה טוב. דולצינאה.

אנחנו

New member
המצב קשה אבל......

המצב שלך קשה אבל אני מציע שתבקש סליחה מכולם במיוחד מהחברה ומההורים ותסביר לחברה שאתה בדיכאון, תחבק אותה הרבה זמן ותראה איך הכאב משתחרר, אולי תרגיש צורך לבכות - אל תתבייש תבכה אם זה מה שאתה מרגיש. ואח``כ תן לחברה נשיקה קטנה בפה תחבק ותגיד ``אני אוהב אותך הכי הרבה בעולם, כמו שלא טהבתי מעולם`` ושתחזור הביתה תאמין לי תרגיש הרבה הרבה יותר טוב!! בהצלחה ומקווה שישתפרו לך החיים (תגיד אם העצה טובה והצליחה...) אני - 16.5

פלומפי

New member
אח שלי

אני מבינה בדיוק על מה אתה מדבר. עדיף שתוציא עכשיו את כל העצבים אחרת זה יתפוץ לך בפנים. דבר עם אחד החברים הטובים שלך ותגיד לו שכרגע אתה מוציא את הכל עליו (וכמובן שזה לו משהוא אישי נגדו...) וככה תוריד חלק מהלחץ. דבר שני-8 בגרויות זה כלום! קטן עלייך! (גם עלי זה קטן כי גם לי יש השנה 8 בגרויות) מקסימום אחרי הצבא עושים אותן שוב, זה לא כזה ביג דיל. קח רגע של שקט, תפסיק לרגע את המרוץ המטורף הזה שנקרא החיים שלנו, תנשום עמוק, ואז פתאום תגלה שהחיים נראים קצת אחרת ויותר יפים! בהצלחה! :) אני!

e-shfiyut

New member
כל אחד

עובר תקופות כאלה... צריך פשוט לשמור על פרופיל נמוך... זה עבר לי.... זה יעבור לך... ולעוד מליון אנשים... לירן

לא משנה מה

אל תעשה שומדבר טפשי (לבלוע דברים, לחתוך איברים, לדפוק בעצמך ארטילריה), הייתי שם גם, ונכון שזה לא נחמד, אבל מתמודדים עם זה, שים את החברים בצד, את המשפחה בצד, את החברה בצד כמה זמן, ותתרכז בלימודים, זה צריך להיות הכי חשוב אם הולך לך שם חרא, וההורים, ההורים יסלחו כי הם הורים, ואם החברה אוהבת היא תבין, וחברים, זה טרנד בשבילם לריב, גם להם זה יעבור. אז מה אם לא תקום מחר ליום בהיר ותכול שמיים (כמה פואטי), אז זה יקרה עוד שבועיים-שלושה, חפיף.

dana*

New member
תקופת שפל

לכל אחד יש את תקופות השפל שלו זה יעבור אל תדאג דברים יסתדרו ןתנסה גם אתה לסדר אותם תדבר עם חברה שלך ועם ההורים על מה שמפריע לך ואל תהיה מדוכא תהנה מהחיים...

V. Ghost

New member
קרה?! קורה עכשיו

חוץ מהקטע של החברה ;-) אז הכל אותו דבר מה שאני עושה בשבועות האחרונים -----וזה שטויות שעובר אחרי כמה ימים .....אז אני חוזר הביתה יותר מוקדם-מתפלח.......מחמיץ כמה שיעורים ---מתפלח.........נכשל במבחנים ?לא -כי אני מתפלח.......... עושה שיעורי בית ?לא ,כי אין לי מושג מה הם מה אני כן עושה------כלום קצת -הרבה ספורט אם אתה מחפש עצה מקומית -מה שאני עושה וזה טוב רק באותו רגע זה או שתצא בלילה 8-10 לריצות ככה של 40 דקות או שאני סתם יושב בפארק קצת חשוך וריק ובוהה קצת חושב -קצת בטוח איך כל השאר חושבים שאני איזה משוגע תמהוני בקיצור החיים בזבל עד להודעה חדשה ;-) אביעד

למעלה