קרה לכם פעם

• פותח הנושא mo500
  • פורסם בתאריך

mo500

New member
קרה לכם פעם

קרה לכם פעם שהגעתם למצב של בדידות למצב של חוסר חברים אני הגעתי למצב הזה ואני לא יודע מה לעשות? אני מחפש קשר גם עם בנים וגם עם בנות אבל לא יודע מה לעשות כדי להכיר אנשים אני כרגע בשירות לאומי ואין לי אנשים שאני מכיר שמה אין מפגשים של השירות הלאומי וחלק מהחברים שלי בצבא ועם הרבה התנתק הקשר כך שהגעתי למצב שיש לי חבר אחד וידידה אחת יש לכם פתרונות?

קרה כן...

אין "פיתרון" הדבר היחיד שאני יכולה להגיד לך זה לא להתייאש...התחושה הזאת מייאשת ומדכאת ותדע שזו תחושה שיש לפי דעתי לכל אחד, גם לאלה שנראים לך מוקפים באנשים ובחברים, לפעמים האנשים האלה בעצם בודדים ואין להם עם מי לדבר... חברים אתה יכול להכיר בכל מקום אפשרי בכל מקום שאתה הולך אליו פשוט תתחיל לצאת כל מקום שאתה הולך אליו תפנה לאנשים מכל סיבה שהיא תמיד מוצאים על מה לדבר. אחת הבעיות שלי לדוגמא היא שאני לא פונה כי אני פוסלת מראש.. אבל זה לא נכון, אנחנו לא מכירים אף בנאדם באמת והרושם הראשון הוא לא הרושם הנכון ברוב המקרים אני יכולה להבטיח לך אז תנסה להתחבר לכל מי שיש לך הזדמנות איתו\ה. והכי חשוב תהיה אתה עצמך אל תשתנה בשביל אף אחד זה ימשוך את האנשים הנכונים אלייך וחברים אמיתיים כאלה שמרגישים איתם בנוח ומרגישים בנוח לדבר איתם לא מכירים תוך יום יומיים זה לוקח זמן אז סבלנות... זהו =)

למעלה